Cinsel Yaşam Erken boşalıyorum, ne yapmam lazım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erken boşalıyorum, ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
metin4234 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl suğuduktan sonra girin ön sevişmeyi iyi ayarlayın 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilac kullanmalısın 0 0 Yorumla
üye783546 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Ne guzel bence 1 1 Yorumla üye783546 +1 yıl Sana bazı konuda yardımcı olmamı istermisn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek boşalma erkeklerde olurdu normalde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bizde tam tersi beni anlatmasından cok korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldatmaz seviyorsa Yorumla Yaramaz_findik +1 yıl Sen normal değilsin bence. Kadınlarda erken boşalma sorunu ilk lez duyuyorum. Yorumla
Kaftankörk Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Eşin ilkin mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Kaftankörk +1 yıl Görücü usulü mü evlendiniz? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimkide ayni hakketten cok itici 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşine kötü davranma bizim ekimizde olan birşey degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl patlak tekerle yola cıkılmaz 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Allah senin eşine sabır versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl patlak tekerle yola cıkmamki :D Yorumla Soran +1 yıl Evlimisin Yorumla Soran +1 yıl Değilsen sakın evlenme eşin hasta olursa sen onu aldatırsın öyle bir yapın var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayr sen? Yorumla Soran +1 yıl Sen Allahtan korkarmısın ozaman daha adam akıllı yaz yazmasını bilmiyorsan çekil git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl psikanaliz :D Yorumla Soran +1 yıl Patlak falan nedemek Yorumla Soran +1 yıl İstiyerekmi oldu sen cocuksun hadi git dışarda oyun oyna büyüyünce gelirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kapı açılmış demek :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynı yaştayız Yorumla Soran +1 yıl Beynin ozaman çocuk gibi calisiyor ergenligini yasamayadinmi sen çocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ergen oldum da daha milli olmadım :D Yorumla Soran +1 yıl İnsallah eşinde olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen eşinle oldunmu :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
İlişkiye girmeden önce mast yap
suğuduktan sonra girin ön sevişmeyi iyi ayarlayın
Senin boşalman iyi bir şey ama
kayganlastırıcı sursun
Hmmm doktora git
ilac kullanmalısın
Aşırı mi zevk aliyosn
Ne guzel bence
Sana bazı konuda yardımcı olmamı istermisn
kuruma oluyorsa kaydırıcı kullanın devam edin
Hakim ol kendine
Anal deneyim
Erkek boşalma erkeklerde olurdu normalde
Bizde tam tersi beni anlatmasından cok korkuyorum
Aldatmaz seviyorsa
Sen normal değilsin bence. Kadınlarda erken boşalma sorunu ilk lez duyuyorum.
Daha ne istiyorsun
Alkol al
Beyninide odakla
Eşin ilkin mi?
Evet
Görücü usulü mü evlendiniz?
Harun abi?
Çok şanslısın
Vay ne azgin ya
Doktoru denedin mi
Benimkide ayni hakketten cok itici
Eşine kötü davranma bizim ekimizde olan birşey degil
Biliyorum
patlak tekerle yola cıkılmaz
Allah senin eşine sabır versin
patlak tekerle yola cıkmamki :D
Evlimisin
Değilsen sakın evlenme eşin hasta olursa sen onu aldatırsın öyle bir yapın var
hayr sen?
Sen Allahtan korkarmısın ozaman daha adam akıllı yaz yazmasını bilmiyorsan çekil git
ne alaka?
psikanaliz :D
Patlak falan nedemek
İstiyerekmi oldu sen cocuksun hadi git dışarda oyun oyna büyüyünce gelirsin
kapı açılmış demek :D
aynı yaştayız
Beynin ozaman çocuk gibi calisiyor ergenligini yasamayadinmi sen çocuk
ergen oldum da daha milli olmadım :D
İnsallah eşinde olursun
sen eşinle oldunmu :D