Eşimle cinsel ilişkiye girerken çabuk boşalıyorum. Eşim dokunur dokunmaz ya da orala daha başlamadan bile boşalma yaşıyorum. Cok rahatsız oluyor kendisi. 5 dakika sürmüyor benden soğudu 😞 . Birkere boşaldıktan sonra kuruma oluyor haliyle ikimizde istemiyoruz kesiyoruz ilişkiyi. Benim ne yapmam lazım? 2 aylık evliyim ve 27 yaşındayım
Cevabın nedir?
Kadınlar erkekler gibi değilki peşpeşe boşalabilirler.. boşaldıktan sonra istek olmuşmuyormu?
gerçi çoğu kadın ıslanmayı vs sonrasıdaki kasılmaları boşalma sanıyor.. gerçek anlamda orgazm olan kadın zaten erkek spermine benzer koyu beyaz bir sıvı boşalması yaşıyor, tabii herkeste olmayabilir tam anlamda rahatlamaya ulaşabilen kaç kadın varki?
kimisinin haberi bile yok :D :D :D00 Yorumla
Kadınlar için önemi yok sanırdım erken boşalmanın. Varmış.
Süreyi uzatmak için aktif olan sen olmayı dene. Sen ona dokun, öp okşa oral yap ve bunu yapmaya devam ederek sevişme süresini uzat. Şimdi o düşünsün :)112 Yorumla
Soran+1 yılBunu denicem
Soran+1 yılİse yararsa dile benden ne dilersen
Soran+1 yılİnsallah
Soran+1 yılVercem ve dediklerini yapcam
Soran+1 yılHerkez senin gibi bilgi sahibi olsa ne güzel olurdu
Soran+1 yılCok umutluyum şimdi
Soran+1 yılÖzelden yazsam sana
İlk baslarda bende de oluyor kuzum ama zamanla uzuyor sure. Ama birazda senin elinde olan birsey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayganlastirici krem falan deneyin bu da olmadi cinsel terapiste git bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı hic denemedik ama onuda alcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
73Cevap
Zamanla duzelir de doktorun yolunu tutacaksiniz artik esek degilse bunun icin senden sogumaz sana yardimci olur
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke senin gibi anlayışlı olsa tam tersi
- +1 yıl
Yeni evliymissin ilk defa iliskibyasiyon sen bu normal bir sey suda var evlenmeden once mast cok yapiyordun herhalde onun da etkisi olabilir ama bunda soeun yok zamanla duzelir bir de bazilari soylemis kizlar erkekler gibi bir kere orgazm olmazlar üst üste bir kac kez orgazm yasarlar devam edebilir aslinda senin islanman en onemli sey islanmazsan aci cekersin ha kayganlastiricilar filan var kullanabilirsiniz kisacasi bu duzelir zamanla bunda buyultecek bir durum yok seni üzmesinde ben her zaman derim bir iliski de ilk once sevgi gelir ikinci planda cinsel iliski gelir ahh ahh ben bir tane bulacam da kiz cinsel iliski hic olmasin onemli degil onu yanimdan hic bir sekilde ayirmam artik ask sevgi kalmadi sadece s*ks var evlilik bile s*ks bir kiz yazmis biz sevgilimle nikah kiyacaz diye beraber yasiyacaklarmista cinsel iliski yasiyacaklar zina gunah olmasin diye bu nasil bir seydir kizin da erkeginde akli artik alt tarafinda calisiyor baska bir sey yok
Soran+1 yılHic birşey yasamadim doğru ilk eşimle birlikte oldum her defasinda bana seninle neden evlendim ben diyor başka hic bir derdimiz yokken ilişkiyi bahane ediyor daha 2 ay oldu evleneli ama bana buz gibi davranıyor ben p. o. r... o bile izledim her nekadar iğrenç olsada sırf ona nasıl yaklaşırım diye ne yapsam bırak olmuyor dokunma bana sen hastasın diyor
Soran+1 yılBeni anlatmasından korkuyorum benden önce ilişkiye girmiş bu belli onlarda bulduklarını ben veremiyorum kendimi aşalanmışhis ediyorum cok sevdim seviyorum ama olmayınca olmuyor
Zamanla düzelir farkli pozisyon dene ve sen eşine oral yap o bosalacagi an girsin sana beraber bosalirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılBunuda denemem lazım teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı sorun bendede var erken bosalıyorum ve bacaklarımı isteksizce kapamaya calısıyorum. bacaklarım cok kaslı ve güçlü oldugundan erkek arkadasımın devam etmeye o sıra gücü yetmiyo bekliyo sonra devam ediyoruz ama devam edebiliyo olsamda arada soğuma oluyo.
00 Yorumlakadının erken boşalması bir lütuftur erkeğinerken boşalması savaşta nmalübiyetle ayrılmaya eş değerdir
12 Yorumla
Soran+1 yılOda böyle düşünse
+1 yılÖncelikle kadının etken boşalması vajina içinde bulunan klitorisin erken haz duymasından kaynaklı ve hemen kurimanda vajina salgı bezlerinin düzgün çalışmamasından kaynaklı tedavisi var ozelden yazarsanız bahsederim
00 Yorumlageciktirici bayanlar icin ilaclar var onları kullanabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulurum
Soran+1 yılAllah sensen razı olsun
Soran+1 yılBaktım hic birsey ise yaramıyor ilac kullanırım
+1 yılzamanla alışırsın, şimdi yeni diye, sende de acemilik vardır. kendini kontrol etmeyi öğreneceksin elbet. baktın olmuyo, başka şeyler düşün, komik filmler falan aklına getir :) ama bunu eşine söyleme onun da konsantrasyonunu bozma :)
00 YorumlaKendini bosalmaya odaklama bu biraz eşinle de alakali ve zamanla duzelcek sadece esin anlayışlı olsun. Faydasi olacak bişey keciboynuzu ozu tüm eczanelerde 20 TL
00 YorumlaÖzelden konuşmak isterdim ama burdan sorayım. Eşin senin ilkin galiba. Yılların da bir birikimi var sende anladığım kadarıyla. Zamanla atlatabilirsin bu durumu daha çok sevişmeyle
00 Yorumla
+1 yılYataktan önce normal ilişkinde esine değerli olduğunu hissettir. Görüşlerini okudum bence sorun sadece yatakta degil genel bir şey var sizde. Ve esininn sana yaptigi çok ayıp. Esinin davranislarini sen mi tetikliyorsun bilmem ama incelenmesi lazım
00 Yorumla
+1 yıleğer boşalıyorsan bence boşaldıktan sonra kayganlaştırıcı jel kullan. ikinizde rahat edersiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Yeni oldugu icin böyle emin olabilirsin. Zamanla düzelicek psikolojik birsey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunlar alışma evresi zamanla düzelicek ama bu sizde umutsuzluk oluşturmasın
10 Yorumla
+1 yılwalla ya çok tahrik oluyorsun ya da çok nadir seks yapıyorsununz bence hem kafanı başka onulara odakla
00 Yorumlabunda ne varki
gayet aşılası bir durum
olayı kafanda bitireceksin okadar
o sana oral yaparken başka şeyler düşün
aktığın sıvıı onu tiksindiriyor mu?
buda saçma bence
en güzel birşey00 Yorumla
+1 yılben partnerimi boşaltana kadar neler çekiyorum dilim uyuşuyor ben neyden şikayetçiyiim millet neyden hay allahıım :D
şaka bir yana ön sevişmeyi uzun tutun..00 YorumlaSen onu tahrik et onu oksa oral yap önce sen bu sayede o da tam kivama gelecek ve ilişkide seninle beraber boşalacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBu akıl için teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha yaşın erken ya tam azacak yaştasın en güzeli boşalmadan sonra güzel bir oral yapsın yine ıslanmazsan kayganlaştırıcı alıp devam edin
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık bende buna karar verdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sen ona dokun ön sevişmeyi daha uzun tutmaya çalış
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle denicem cok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. seks ürünleri kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcı mesela
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkekler gibi değildir. Genel olarab bildiğim kadarıyla üst üste 3-4 kere bile boşalabilirler. Erkek gibi bir kereden sonra canın istememesi tuhafmış.
13 Yorumla
Soran+1 yılEşim istemiyor çünkü o istemeyince ben napabilirimki
- +1 yıl
Bana trolmüşsün gibi geldi. Ben hayatımda ilk defa böyle boşalmalar duydum
Soran+1 yılHerkez takmış bir trol diye bana cevap vermek zorunda değilsin derdimi burdan da paylaşamazsam vay halimize
bence ilşkiyi 2 defa artırcak bir çözüm bulmak lazım
00 YorumlaBen uzman birinden destek almalısınız. İlişknizin bundan olumsuz etkilenmemesi adına bu fedarkarlığı yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılicinde artik nasil biriktiyse 27 senedir daha dokunmadan vanalari aciyon demekki. :D :D
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi daha uzun tutun,
Ne sıklıkla sevişiyorsunuz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıldaha çok yeni evlisiniz sen hasassın ve çok fazla uyarılıyorsun ikinci defa yapın niye bırakıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıl2 aylık evli zamanla alışırsın olur yani böyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılee de sen boşalınca o neden rahatsız oluyor bence mutlu olsun seni boşaltıyor mutlu ediyor ikinciye hazırlanın bırakmayın yalasın
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen oluyor diye
Soran+1 yılHayatta ikinciye yaklaşmıyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman onun suçu senin değil ne güzel işte seni boşaltıyor mu yoksa kendinmi direk boşalıyon ikinci yapılmazmı sen istemiyonmu ikinciyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim olursa umarım senim gibi olur. Bendede erken boşalma var.
00 Yorumla
+1 yılErken iyi ama sürekli boşalma durumuna getirmwli eşinin pes etmemesi lazım aslında sana destek olması lazım
00 YorumlaTrol bı kız bu durumu yaşamaz saçmalamayın
34 Yorumla
Soran+1 yılTedavisi olurmu dersin
Soran+1 yılBüyük konuşma senin de aynısı başına gelirse ozaman hatırlarsın
- +1 yıl
Haklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk bosalmadan sonrakinde de mi ayni sekilde cabuk geliyosun?
00 Yorumlabirden bire dalma tak çıkar az bekle tak çıkar az bekle seviş tak çıkar çok uzar bir dene bence.
00 YorumlaDüzenli seks hayatı olmaya başlayınca bu sıkıntın gidecektir daha 2 aylıksin
00 YorumlaTroll degilsin demi? senin gibi ugrastirmayan kadini bulmus daha ne istiyorsun, istiyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen birşey istemiyorum o bırakıyor gözümün önünde kendi kendine yapıyor kırıyor beni
Gizli Üye(36-45)+1 yılbol bol sevişerek devam. ilk boşalma oralla olsun sonra tekrar sulanınca ilişki 69 tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayganlaştırıcı sıkın zeytinyağı vs o kolay. eşin gelse zor olurdu :D nasıl kaldırcan enkazı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin bu konuda anlayışlı yaklaşırsa senin de isteğin uzun süreli olur diye düşünüyorum, böylece çözülebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar sorun olacak bir şey değil ama?
118 Yorumla
Soran+1 yılOnun için öyle ama
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz kalas sanırım?
Soran+1 yılBirazmi? Yaptığım yemeği dâhi yemiyor artık
Cevap sahibi+1 yılcidden böyle insanlar var mı ya?
ayıptır bu..
dışardan söylemesi belki zor ama bu tip adamlar çekilmez
Cevap sahibi+1 yılbu asla sorun olacak bir şey değil?
Soran+1 yılİlk eşimle birlikte oldum o benden önce kiminle ne yaşadıysa onlara özeniyor neyapsam böyle değil şöyle yap diyor onun istediği gibi yapınca sayiyor bana karşıma gecip kendisi yapıyor kendimi o an cok asalanmis his ediyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle düşünme asla..
her bayan kıymetlidir..
adam öküzün teki kusura bakma..
üzme kendini lütfen ve bir erkek bir bayana her zaman değer vermelidir.
bu sorun olacak bir şey değil?
adam olayı büyütmekte ki amaçı nedir ki?
Soran+1 yılDaha 2 oldu evleneli şimdiden benden soğudu
Cevap sahibi+1 yılbu durumun düzelmesini istersin dimi?
konuşmayı denedin mi?
şahsen onun yerinde olsam bunu sorun etmem aksine dert dahi etmezdim.
konuşalım istersen..
elimden ne gelirse yardımcı olmak isterim
Cevap sahibi+1 yıleşine oral filan yapmayı dene?
onu belli bir kıvama getirebilirsen bu durum geçer gibime geliyor.
Soran+1 yılOnuda denedim ilk kez yaptım bidaha istemedi
Soran+1 yılHa deyince olmuyorki 😩
Cevap sahibi+1 yılseni yönlendirmek lazım ki deneme ile bazı şeyleri çözebilirsin
umutsuz olma sakın.
olumlu düşün
ve onun sevdiği şeyleri yap?
Soran+1 yılSabır yokki adamda
Soran+1 yılNe yapsam kusur buluyor
Soran+1 yılÖzelini bir açarsan dm ye gecelim
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun ne diyim başka?
konuşmak istersen konuşuruz?
Cevap sahibi+1 yılaçık zaten? mesaj atabilirsin?
ABİ bayan nasıl boşaliyo ya?
10 YorumlaBence sen erkeksin yanlışlıkla pembe olmuşsun
09 Yorumla
Soran+1 yılBence sen hic benim gibi kadına denk gelememişsin
Soran+1 yılİşte bende bundan korkuyorum hastamıyım acaba
Soran+1 yılAdama bir haller oluyor ama burdaki arakadaşlar cok taktık verdi inşallah bu defa benden önce gelir de beni aldatmaz
Soran+1 yılBak buda iyi fikir
Soran+1 yılAynen ozaman uğraşsın dursun
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılJel kullanın kurumayacaksın ve devam edecek eşin.
00 Yorumla
+1 yılBütün uzmanlar cevaplamış. Ne güzel :D
10 Yorumla
+1 yılÖn sevismeyi uzun tutun
10 Yorumla
+1 yılZamanla alışır eşin
12 Yorumla
Soran+1 yılBunun tedavisi yokmudur
- +1 yıl
Her zaman böyle olmazsın cinselliği ilk defa eşinle yaşadığın İÇİN olabilir
Kayganlaştırıcı alıp devam edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılDert ettiğiniz şeye bak fındık kabuğunu doldurmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok mast yapiyordun heralde..
00 Yorumlasorun etme
diğer pozisyonlarda devam00 Yorumla
+1 yılAslında en tercih edilen türsün bana kalırsa.
00 YorumlaKaç günde bir sevişiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılDere var sende bırak aksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kez orgazm oluyorsun ilişkide
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep bizde mi olacak ahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOral yapip islatsin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmayı seviyor musun?
00 YorumlaOoo iyiymis ya daha ne bir sefer mi bosaliyon yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılDoktoroa gıt gıttıgın bayan olsun mumkunse
00 Yorumla
+1 yılcokmu mast yapiyordun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. güzel ikinciyi üçü dene
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi