Kızın istemsiz fazla ses cıkarıyor olması (inleme tarzında) rahatsız eder mi? Seks sırasında bakış olmalı mıdır? Erkek neden ses cıkarmaz pek? Ve karsısındaki kadına ne hisseder? Kadınlar ask dolu oluyor genelde erkekler nasıl hissediyor?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızın istemsiz ses çıkarması erkeği rahatsız etmez, aksine tahrik eder.. Seks sırasında bakış tabiki olmaldır, erkekler genelde çok zevk aldığında inleme sesleri çıkartırlar, ve kadına karşı inanılmaz bağlılık hissederler.
08 Yorumla
Soran+1 yılBakarken utanma oluyor, erkekte hiç olmuyır mu o utanma cekinme biraz da olsa😬
- +1 yıl
Olmaz mı hiç, hele ki ilk kez yapılıyorsa hafiften utanma, çekinme duygusu oluyor :)
Soran+1 yılYa bir de şey, şimdi kızlarda o orgzm sırasında gözler falan kayıyo sonra kapanıyo kaşlar gidiyo falan komik olmuyo mu yaa rezil mi sence :d
- +1 yıl
Komik olmuyor tabiki, ben bir kızı o şekilde gördüysem, mutlu ediyorum anlamına gelir, bu da benim komiğime değil hoşuma gider daha çok tahrik olurum.
Soran+1 yılPeki sence çekingen kız mı yoksa cekinmeyen atesli biri mi tercih edilir daha cok
- +1 yıl
Ateşli biri daha çok tercih edilir fakat çekingen kız da yeterince güzel ve bakımlıysa, o da zamanla ateşli hale gelir zaten :)
Soran+1 yılBaslangıcta hangisi daha iyi peki
- +1 yıl
Ben ateşli olmayan, mümkünse yeni başlamış olanı tercih ederdim herhalde. Kendim onu belli bir seviyeye getirmek isterdim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadının ses çıkarması deli eder. ben de bosalırken filan bagrıyorum ayrıca benden ses cıkar sık sık. bakışlar da çok önemlidir şehveti temsil eder gözümde
02 Yorumla
Soran+1 yılBakarken utanma oluyor, erkekte hiç olmuyır mu o utanma cekinme biraz da olsa😬
Cevap sahibi+1 yılyani kadınım bana azgın azgın baksa o andaki halimin 2 katı hızlı ve sert olurum o yüzden bence utanmasın :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Aşk gözlerdedir. Seks sırasında bakışda olmalıdır.
Erkekler genelde şehvetin tatlı hükmüne boyun eğmiştir. O yüzden o sırada aşk dolu olmaz :D00 YorumlaDoğal sesler, hareketler ve mimikler etkileyicidir.
Oral sekste, doggy pozisyonunda kafa çevrilerek ve diğer bazı durumlarda göz göze gelinmelidir..12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler de ses çıkarıyor özellikle gelirken. ama heralde yapı gereği bizde inleme tarzı ses fazla olunca yapmacık bir ses çıkıyomuş gibi oluyor. kadınlara daha bir yakışıyor yani.
00 YorumlaKadinlari sesli oldugunda daha guzel oluyor sessiz olmasi kotu erkeklerden daha fazla haz aldiginiz içindur sanirim erkeklerin daha sessiz olmasi
00 YorumlaBu dedigin seyler dert edilecek seyler degil be hacı
00 Yorumlakadın neden ses çıkarır bir türlü anlamış değilim.. gereksiz...
00 Yorumla
+1 yılKadının inlemesi erkeği aşka getirir ben genelde bosalmaya yakın inlerim
00 YorumlaKişiden kişiye değişir. Ben seviyorum mesela kadının ses cıkarmasını. Bakışlar da önemli. Göz teması şart ;)
00 YorumlaGirtlaktan ses cikarmasina bayilirim :)
00 Yorumla
+1 yılErkeğin argo konuşması hoşuna gider mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Buraya yazılmayacak gibi :)
beni benden alır:D okadar diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan bende senin gibisini ariyodum
00 Yorumla
+1 yılSes iyidir enerji verir huzur verir ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok hoş
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hoş
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfff koklerim varys bir inlese
00 Yorumla
+1 yılbir peynir türü daha
00 Yorumla
+1 yılzevk verir
00 Yorumla
+1 yılMittiş bir şey
00 Yorumlagayet etkileyici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. rahatsız etmez