Selamm,
Ses tonu tahrik eder mi? Libidoya direkt olarak bir etkisi var mı?

Selamm,
Ses tonu tahrik eder mi? Libidoya direkt olarak bir etkisi var mı?

Bilmiyorum bende öyle bir durum hiç oluşmadı bu yaşa kadar da ben kiminle konuşsam eninde sonunda sesin çok etkileyici şu bu diyorlar ona sinir oluyorum. Bazen diyorum ki ses tellerimi aldırsam mı ya da karşı tarafla hiç mi konuşmasam sesli olarak 🤣
Özgüvene bak :D
Özgüvenlikle alakası yok cidden öyle ve bu durumdan hoşnut değilim
Böyle bir özelliğin varsa kendinle gurur duymalısın. Ne rahatsızlığı? Hani prensesdin sen sdfgsd
Hahaha erkeklerin benim hakkımda normal konuşurken kötü şeyler aklına getirmesi hoşuma gidecek bir durum değil. Aşık olduğum insan olsa neyse der geçerim de
Her konuştuğunda bunu açık açık söylüyorsa problem evet..
Her konuştuğum insan bunu genellikle söyler yüzüme evet normal konuşma sırasında o yüzden rahatsız oluyorum
Hak verdim şimdi.
Teşekkür ederim 🙏
Kesinlikle var ses tonu, karşı tarafın bilinçaltında büyük etki bırakır. Kalın, tok bir ses güven ve çekicilik hissi yapar, yumuşak ve derin bir ses samimiyet ve kendinden geçiyor. Bazı kadınlar için kısık, hafif boğuk sesler ekstra çekici olabilir. Tabi sesin güzel olsa bile yanlış yerde kullanırsan her şey boşa gider. Mesela romantik bir anda “Bugün de havalar çok güzel” dersen, atmosferi sıfırlar 😃
Doğru :D
İstersen de vermez o dakikadan sonra
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim
Ses tonunun cinsellikteki rolü büyük bence.. bence yani benim nezdimde ses tonları birçok şeyi barındırıyor içinde tutkulu olup olmadığını yükseldiğini sana kararı duygularını birçok şeyi anlayabilmek mümkün seste bu yüzden ses tonu etkili ve önemli hele ki bu ses tok ve doyurucu tatmin edici bir tona ve vurguya sahipse..
O zaman ne mutlu size))
Teşekkür ederimmm..
Ses tonunun sadede cinsellik değil muhabbet üzerinde de çok etkisi var , ses tonu, ses tınısı , akıcı konuşması bunlar insan üzerinde çok etkili oluyor
Ses tonu cinsellikte hazzı attirmak için en büyük silahtır bence 👍😊 al işte oldumu 😂
tamam peki 👍🙈😂
Cevap
17Cevap
Pek bir etkisi olduğunu zannetmiyorum ama belki erkek inlemesine düşen bir kadın da olabilir
Var tabi en büyük etken
Evet, ses tonunun cinsellik üzerinde önemli bir etkisi vardır. Ses tonu, duygusal bağ kurmada, çekiciliği artırmada ve cinsel gerilimi yükseltmede rol oynar. Fısıldamak, gizemli ve samimi bir hava yaratır. Bu, cinsel gerilimi artırabilir ve partnerler arasında özel bir bağ oluşturabilir. Ses tonundaki değişiklikler, duygusal derinliği ve ilgiyi yansıtır. Monoton bir ses, ilgisizlik veya sıkıcılık izlenimi yaratabilirken, tonal çeşitlilik partnerin ilgisini çekebilir.
Çok önemli etkisi ve faydaları bulunmaktadır. Tüm vitaminleri içerir, kan şekerinizi arttırır, kendinizi kaybetmenize yardımcı olur. Hele bir de kulağınızın dibinde nefesini hissederek sesini duyuyorsanız.. O kısmı da ben anlatmıyım yanii
Evet.
Cırtlak veya yaylana yaylana bir ses tonuyla benimle konuşulsa tilt olurdum karşımdaki isterse yunan tanrısı gibi bir şey olsun.
Böyle vurgulu ama pek de kalın olmayan biraz hafif bir ses tonu hoşuma gidiyor.
Evet, ses tonunun cinsellik üzerinde önemli bir etkisi var. :D
Evet, bence ses tonu gerçekten çok etkileyici ve inanılmaz derecede yükseltici.
Ses tonu uwuuuuuu tabi kii😎Her açıdan etkileyici ve işlevsel bisey
Kesinlikle var ses tonu görünmeyen cazibedir. Dogru kullanıldığında kalptede akıldada iz birakir
Hem de nasıl! Sadece ses tonu değil sana fısıldadığı sözler, konuşma şekli ve söylediği kelimeler.. Bunlar bir bütün.
Ben eskiden etkileniyordum da şimdi tık yok hiç etkilenemiyorum ses tonundan. Kısaca evet etkisi var ama bu etki değişkenlik gösterebilir
Ses tonunun direkt etkileyeceğini düşünmüyorum ama zaten tahrik olmuş, tahrik olmaya hazır birini etkiler
Bazı insanların düşüncelerine ve zevkine göre etkisi oluyor evet
Bazı ses tonları erotik haha
Evet var tabi ki kalbimiz pır pır atar 😂
Birazdan doluşacak herkes buraya :D
Sitenin abazan takım varya ondan :D
Gırtlak 😂 tan gelmeli ksksk
Sjjsjs 😂😂
Evet etki eder kişilere göre çekici gelir.
Sesim ayı yogi gibi kadınlar çok etkileniyo
Orjinal estetiksiz ses 🤣🤣
Kesinlikle var
Evet çok büyük etkisi var
Kadın sesi etkiler
Kadınlar sesten çok etkileniyor ;)
Olabiliyor aslında belki
Ediyor😃
Kesinlikle etkisi var.
Fazlasıyla var
Evet
Sesi konuşmasi belirler herşeyi