Cinsel Yaşam Seks sırasında çıkan ses sizi etkiler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Seks sırasında çıkan şak şuk sesi sizi etkiler mi? Seks sırasında çıkan ses sizi etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet kesinlikle etkiler hatta her bakir erkeğin hayali o sesi çıkartabilmesi 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bakir misin Yorumla samedjackson 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon yapıyor musun Yorumla samedjackson 1 yıl mecburen evet Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kizkardan hava boşlugu sesi çıkıyor sanki fırrk fırrrk fısss gibi top şisiriyoruz 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu sesler kesinlikle herkese etkiler etkilenmiyirom diyen kişi kesinlikle yalan söyler 1 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Evet şak şak sesleri geldikçe hız kesmeden dahada artar dibine dibine vururlar. 1 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Duyulmamış gereken yerde rahatsız eden rahat bir yerde aşırı keyifli olabiliyor 1 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. şak şu ka şarkısı bunu mu anlatıyordu yoksaresmen yıllar sonra gelen aydınlanma 1 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Becerirken o sesi cikariyorum özellikle. Her vurusta o ses gelmeli. Bagirtmaliyim. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şakşuk ne lan ahshshs 1 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Eğer o ses duyuluyorsa başarısız bir seks oluyor demektir 0 0 Yorumla
alper293984839 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl O çok fena zaten kalçayla erkeğin kasığının birleşme sesi 1 0 Yorumla
Çaykoydumgel Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Şaka da şukada olunca baya darbelemis suyu çıkmıştır 1 0 Yorumla
barandx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Elbette daha fazla haz verir buda daha sert bir sekse dönüşür 1 0 Yorumla
engnnnlyda Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl evet etkiler ama daha çok etkileyen şey, kocası önünde olması 1 0 Yorumla
Ekimçiçeği Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Etkiler bazen tahrik rdiyor 4 1 Yorumla Dogan_1905 1 yıl Düşünunce 😉 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şak şukaaa şakk şukaa 2 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Beni çok etkiliyor 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Slap slap gib bi ses çıkıyor daha çok :) 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunun etkilemediği insan da ne bileyim 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O ses bilen biliyor 😃 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki etkiliyor etkilemez mi 🤭 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. şak şuka şak şukaaa şakada şuka 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Daha fazla tahrik ediyor 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Komşular duymadığı sürece sorun yok... 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ya sulanınca da güzel oluyor 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tak tuk değil mi o ses 1 2 Yorumla Savvron 1 yıl Aga tahtaya vuruyon sen demek ki. :D Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl @Savvron vurmak Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sak suk mu cikiyo mus😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evett🙈 14 9 Yorumla engnnnlyda 1 yıl iyi ki gizlisin bu saatte yoksa ham yaparlar dikkat et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @engnnnlyda bilerek gizlendim zaten🤣 Yorumla 34revolver 1 yıl hele bırde ınlemelerde geldımı offf derım Yorumla engnnnlyda 1 yıl soluksuz götürürler Yorumla 34revolver 1 yıl ne gızlencek takıplersın devam edersın Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Bende sandım daha ayıplı birsey sjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Melisaaşkk şşştt Max ayıbım bu benim 🤣 Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Gizli olduğun halde 🤣 Yorumla ÇiftLer 1 yıl Çok güzel Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İnleme daha iyi bence etki açısından 1 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Bu konuyla ilgili bir anım var hatta Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İzlerken etkiler de yaparken etkilemez 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama daha çok etkileyen insanı o anki durum. mesela kadınla erkeğin öpüşürken ki hali göğüslerini yalarken ki goruntusu anlık etkiler oluyor yani daha çok Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Of ben bitiyorum buna 1 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Harika bişey yaa 1 1 Yorumla poseydonnn 1 yıl Sen etkileniyor musun Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzel oluyor 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet canım 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etkiler 1 0 Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Beni etkiliyor dahada hızlanmak istiyorum 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tahrik eder 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle ses cikmiyor 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. etkiler 1 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Özledim o sesi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet etkiler 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fena etkiler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
evet kesinlikle etkiler hatta her bakir erkeğin hayali o sesi çıkartabilmesi
Bakir misin
evet
mastürbasyon yapıyor musun
mecburen evet
Kizkardan hava boşlugu sesi çıkıyor sanki fırrk fırrrk fısss gibi top şisiriyoruz
Bu sesler kesinlikle herkese etkiler etkilenmiyirom diyen kişi kesinlikle yalan söyler
Evet şak şak sesleri geldikçe hız kesmeden dahada artar dibine dibine vururlar.
Duyulmamış gereken yerde rahatsız eden rahat bir yerde aşırı keyifli olabiliyor
şak şu ka şarkısı bunu mu anlatıyordu yoksa
resmen yıllar sonra gelen aydınlanma
Becerirken o sesi cikariyorum özellikle. Her vurusta o ses gelmeli. Bagirtmaliyim.
Şakşuk ne lan ahshshs
Komşuların o dediğin şak şuk seslerini duyarak zevk alıyorum
Eğer o ses duyuluyorsa başarısız bir seks oluyor demektir
O çok fena zaten kalçayla erkeğin kasığının birleşme sesi
Şaka da şukada olunca baya darbelemis suyu çıkmıştır
Elbette daha fazla haz verir buda daha sert bir sekse dönüşür
evet etkiler ama daha çok etkileyen şey, kocası önünde olması
Etkiler bazen tahrik rdiyor
Düşünunce 😉
Şak şukaaa şakk şukaa
Evet çok hoşuma gidiyor
Ben genelde çıkarttırıyorum girdikçe
Beni çok etkiliyor
Slap slap gib bi ses çıkıyor daha çok :)
Bunun etkilemediği insan da ne bileyim
En çok o zaten
evet ve inlemeler
O ses bilen biliyor 😃
Tabiki etkiliyor etkilemez mi 🤭
Bilmem hiç yaşamadım sen?
Daha çok Şah toplama sebep oluyor
Etkilenmem diyem yapan söylüyordur
şak şuka şak şukaaa şakada şuka
Daha fazla tahrik ediyor
Komşular duymadığı sürece sorun yok...
Evet ya sulanınca da güzel oluyor
Bende cort cort oluyo
Evet etkiliyor
Güzel oluyor seni etkiliyor mu
Tak tuk değil mi o ses
Aga tahtaya vuruyon sen demek ki. :D
@Savvron vurmak
Sak suk mu cikiyo mus😀😀
Evett🙈
iyi ki gizlisin bu saatte yoksa ham yaparlar dikkat et
@engnnnlyda bilerek gizlendim zaten🤣
hele bırde ınlemelerde geldımı offf derım
soluksuz götürürler
ne gızlencek takıplersın devam edersın
Bende sandım daha ayıplı birsey sjsjsjsj
@Melisaaşkk şşştt Max ayıbım bu benim 🤣
Gizli olduğun halde 🤣
Çok güzel
İnleme daha iyi bence etki açısından
Bu konuyla ilgili bir anım var hatta
Performansıma daha çok hız katar
İzlerken etkiler de yaparken etkilemez 😂
Ama daha çok etkileyen insanı o anki durum. mesela kadınla erkeğin öpüşürken ki hali göğüslerini yalarken ki goruntusu anlık etkiler oluyor yani daha çok
tabıkı daha sert gırıyorum
Şak şuka, şak şuka, şak şuka şaka da şuka.
Of ben bitiyorum buna
Etkiler yükseltiyor
Onun ysninda in leme seside olursa efsane işte
Harika bişey yaa
Sen etkileniyor musun
Güzel oluyor
Evet canım
Etkiler
Beni etkiliyor dahada hızlanmak istiyorum
Tahrik eder
Öyle ses cikmiyor
etkiler