Cinsel ilişki evlilik de önemli bir unsur oldu, olmaya da devam ediyor! Her akşam cinsel ilişkiye girme teklifinde bulunan bir karınız veya kocanız olsaydı, ne yapardınız?
Eşinizin her akşam cinsel ilişkiye girme isteğini geri çevirir misiniz?
çalışan Türk kadını bir ayın haftasından kadınlığının doğası icabı olarak yoktur. haftas onu ev temizliği çamaşır bulaşık ütü derken ay ben çok yoruldum meselesi vardır. hafta içi büyük şehirde yaşyorsa zaten eve 19:00 dan önce gelemez eve gelir gelmez yemek bulaşık derken saat 21:00 olur. çocukların dersi yardım yarın ki iş hazırlığı derken saat:23:00 olur 23:00 dan sonra çocuklar duymasın biraz bekleyelim derken düğüm atar gezer. artık cuma gecesimi yakalarsın cumartresi gecesimi. onuda yakalayamadım 1 hafta daha beklersin. Türk aile dramı öyle geçer gider
her akşam olamıyor o iş :D bazen eşim yorgun oluyor ben istekli oluyorum ama ısrar etme yorgunum diyor bazende o istiyor bende çalışıyorum yorgunum diyorum olmuyor ama 3. gece kimse yerinde rahat duramıyor :D
Ten uyumunun ne kadar önemli olduğunun göstergesi işte bu. Çiftler birbirini evlilik öncesi tanımalı ki bu konu sorun olmasın. Ben kadınımı hergün isterim, onun da böyle olmasını isterim. Ama sadece istemekle olmuyor, yaşayıp görmek gerek bunu. Seks gibi muazzam birşeyden bahsediyoruz ve onunla..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asla geri cevirmedim cevirmemde bazen bir günde 4 defa duş aldığım oluyo olsun o yeterki istesin ben 7/24 hazırım 😄
Ne kadar hoş, zevk verici birşey olsada, her akşam sıkar bence... Bir diziyi haftadan haftaya izlemek mi daha heyecanlı yoksa 2-3 günde bitirmek mi? Yani bir beklenti oluşmalı bence.. Sürprizler olmalı. Biraz sabır sonra sefa yani. ;)
En İyi Cevaplar