Güncellemeler
6 ay
Güncelleme
Güncellemeler
5 ay
Güncel
Güncellemeler
3 ay
Yeni
Güncellemeler
3 ay
Yeni.
Sabah ve akşam yaşanılacak yakınlaşmalara tepkiniz ne olurdu
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Eımden geldıgınce kabulederım sonuçta esıyım
Her gün sıkar beni
Neden sıkar peki her gün
e doymuş olurum isteğim yokken sürekli ne yapayım içimden gelmez görev gibi olur bi zaman sonra
Peki sürekli sizi de istekli tutan bir erkek ise eşiniz o zamanda bu doyum olur mu
bunu yapabiliyorsa doyum olmaz sürekli isteklendiriyodur çünkü ama gene de her gün sabah akşam fazla. ula sporda bile off gün var insaf
Tamam sakin olun 😂evet sporda bile zorunlu tatil var lakin o aslında bir zaruret değil ya da bedenin en temel ihtiyaci değil lakin cinsellik fiziksel bir ihtiyaç hele ki evlenmiş bir erkek için ama sizin de dediğiniz gibi yorulmalar da olabilir elbette benim için cinsellik sadece sonuç değil ama çok geniş kapsamda örneğin Eş ile birlikte sadece masum bir banyo yapmak , sürekli temas etmek , yemek yaparken boynunu öpmek ve çok dahası sürekli bu kısa etkili ama haz dolu anlarda benim için bu kapsamda
Yerini alıyor
Sadece cinsellik olarak size hak veririm lakin galiba benim yapım gereği belki bir tık abartmışta olabilirim düşününce kadının gün içinde erkeğe oranla ekstra yorulmasını ( maalesef) empati ile anlayabiliyorum
Ama yine de yüksek olmak hiçte kötü bir şey olmasa gerek
Özellikle işini bilen bir erkek için yüksek olmak eşine bir nimettir
Galiba
ne yazdın bu kadar...
evet tabi seven insan bunları yapmak ister zaten normal şeyler.
hak vermene sevindim :d
yüksek olursun da bilmiyorum ya bi dozu var her şeyin. kendine uygun biriyle olursan zaten sıkıntı olmaz kendi açımdan düşünüp yanıtlıyorum neticede.