Kadını memesi için sevmiyorum ben. Bu asla sorun olmaz. Sizi seven, bedeniniz için sevmemeli zaten. Örnek verelim. Yaklaşık olarak 4-5 senedir evlisiniz, mutlusunuz. Bir de ne öğrendiniz? Eşiniz meme kanseri ve iki memesi de alınması gerekiyor. Şimdi sizi sevmeyen birisi, terk bile eder. Ama seven, o zor zamanınızda yanınızda olur, asla üzülmenizi istemez. Ha bu kadar iyi adamlar seviliyor mu? Hayır. Kötüler sevilir, üzülmeye bayılır bizim insanlarımız. İyileri sevip mutlu olmak istemezler.
Kadin bedeni sadece gogusten ibaret degil ki. Genel olarak bir kadinin yuz guzelligi, egitimi, zekasi, zarafeti, tavir ve davranislari onemlidir. Bazen oyle kadinlar oluyor ki yuzunun guzelligi yetiyor. Gogusleri kucuk olsa bile cok seksi geliyor insana.
Benim için fark etmez yüz güzelliği ile hoşlanılır tanıdıkça sevilir aşık olunur ve evlenilir orasına burasına bakıp da karar vermeyiz küçük güzeldir her zaman
Seviyorsam ister 0 ister 20 beden olsun asla bırakmam sevgi önemli beden en fazla kaç olıyo bilmiyomda 20 salladım ben ama illa ölçü dersen kişisel sevdiğim ölçü avucumun içindenbiraz büyük olucak
Herkesin illa ki bir fantazisi zevki tarzı vardır ama kimse de senin ki elime tam oturur gel evlenelim mantığıyla ilerlemiyor önemli olan kafa uyuşması
En İyi Cevaplar