Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet eşimi mutlu etmeyi çok seviyorum , o da öyle.. ağza boşalma dışında herşeye ok derim.. o da en çok benden onu ister , yani sen bana boşal gibi , odamızda ona özel danslar falan yaparım , oriyantal gibi😉o mutlu olunca çok mutlu oluyorum , o dahada mutlu etmeye çalışıyor beni. böyle tatlı bir yarış var aramızda ☺️
1028 Yorumla- +1 yıl
Harikasınız
Cevap sahibi+1 yılBen sevmiyorum sevenlere de laf edemem
Cevap sahibi+1 yılEvettt evlenin çok güzelllll
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişiyi bulursan sıkıntı olmaz
Cevap sahibi+1 yılEvet demiii, alnında yazmıyor ki. 🤣
Cevap sahibi+1 yılBu çok acık sözlü oldu 🙈
Cevap sahibi+1 yılHayyyy maşşşah 😇
Cevap sahibi+1 yılYorum yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYoğun iş temposunda çalışan bir çiftiz , hafta da 2/3.. yazın tatilde boş bir gün yok diycem 😅 ama daha fazla soru yok ok
Cevap sahibi+1 yılSevindim buna 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılOk 😉
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet her seyi
91 Yorumla
Tiksinmem eşimden sonucta sadece bana ait ve onu mutlu etmek icin herseyi yaparim onun icin. Hele. bir evlenelim de :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkadına zevk vermek, bana zevk verir.
kişisel bakım olduğu sürece sınır yoktur.21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
60Cevap
+1 yılSevdiğim adamdan neden midem bulansın.. Önce temiz bir duş alıp diş bakımını yaptıgı sürece sorun yok.
133 Yorumla- +1 yıl
Nedense 25 ve üstü yaş olanlar farklı düşünüyor. Bazı kizlar orasını ağzıma sokamam, o ağızla yemek yiyorum diyorlar. Şahsen öyle bir eş istemem
- +1 yıl
Harikasin
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler keyfine düşkün yaratıklardır. Şahsen anal hariç sınırım yoktur. Ama şuana kadar birlikte olduğum şahıslarda hep gördüğümü Şöyle söyleyeyim, yemek keyifli akşam falan filandan sonra yatağa geçince, önce bir masaj ister sonra da oral sonra üste çıkmanı sonra da arkaya geçer ve misyoner pozunda son. Bu sıralama arada bir değişebilir vede değişiklik katılabilir ama belli bir zamandan sonra tekdüzeye biner olay. Veya daha pasif kadına denk gelirse bu sefer şikayet etmeye başlar adam. Her erkek yok böyle yaparım yok şöyle yaparım der ama zamanla kendi keyfine odaklanır, ha kadınını boşaltmasına boşaltır ama ilk baştaki çaba çok kısa zamanda kaybolur. Erkekler kendilerine geyşa ister sadece, bundan eminim.
52 Yorumla- +1 yıl
Yemek sonrası yatak rutini kendi başına tekdüze ve sıkıcı bir ritüel zaten. Farklı mekanlarda olmadık yerlerde heyecanı yaşarsın çok daha renkli ve haz verici olur
Tatminede bırak renk katmak için bile herşey yaparım.. Tabi sapkınlık boyutunda olmadıkça..
74 Yorumla- +1 yıl
Oral vs?
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşırı absürt şeyler dışında yaparım... o mutlu oldukça kendi kadınlığımla gurur duyarım... yeni fantazilere açığımdır yeterki istesin aradığı herşey karısında zaten :D
91 Yorumla- +1 yıl
Renkli bir hayat seni bekliyor o zaman 😂
+1 yıltatmin etmek adına tabi... ama genel anlamda cinsellik yaşarken %100 her şeye varım diyemem..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyden iğrenen bir tip değilim. Sıkıntı olacağını sanmıyorum
71 Yorumla"Her şeyin" sınırı yok. Yapmayacağım şeyler çıkacaktır illaki.
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğim kişiden iğrenmem.
160 Yorumla
+1 yılYapamam. Her insanın kaldırma potansiyeli ve istekleri aynı değildir
31 YorumlaAnal a karşıyım, seviştiğim kişinin istemediklerini yapmam saygı duyarım. Diğer kötü durumları zaten istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılSapkınlık boyutuna gelmedigi surece onun yapmayı veya yapılmasını arzu ettigi, zevk alacagı herseyi yaparım. Temiz ve bakimli oldugu surece tiksinmem.
10 YorumlaYaparim yeterki erkeğim mutlu olsun
142 Yorumla- +1 yıl
Tam hayalimde ki hatun
- +1 yıl
Canimsin sen ya
+1 yılEvet beni bazen igrendiren şeyler oluyor en başta ilişki esnasında gaz kaçırılması bir süre sevişmeyi bağlı oluşan ağır bir koku bu konuda titizim partneriminde öyle olmasını isterim yoksa bunların haricinde sınır yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmiğdem bulansada alışırım yeterki beyimizin gönlü hoş olsun
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmiğdemin bulanıcağını düşündüğüm halde kendi isteğimle oral yaptım, köprüyü geçene kadar değil yani bende
Cevap sahibi+1 yılevet
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal gunah ve bile bile siz yapiyorsunuz musluman oldugunuzdan eminmisiniz anal zina gibidir diski deliginden nasil zevk aliyorsunuz avrupaya iyi ozendiniz
50 YorumlaAnal yapmam gibime geliyor bir yerde okumustun kiz pizza yemis sonra iste cinsel iliskide anal yaparken misir cikmis bunu gorunce zaten kusmus gibi oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapıyorum ve tiksindigim şeyleri belirtiyorrum zaten yapmiyoruz ona gore
40 Yorumla
+1 yılHer şey yapılmaz. Burada her şeyi yaparım diye atıp tutan hem cinslerimi kadınların neler isteyebileceğine dikkat etmeleri konusunda uyarırım :)
20 YorumlaZaten ben itfaiyeci gibiyim her türlü ateşini söndürürüm.
10 YorumlaBazı şeyleri yapmam için zaman vermesi lazım yoksa sıkıntı yok
51 Yorumla
+1 yılÇok fantazik bir insanım ben yaparım yapıyorumda ama partenrim her çıtayı yükselttiğimde bana yetişmekte sorun yaşıyor. Tavana asma halat bile atmışlığım var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yatakta biraz bencilim malesef. İstekleri bana çok uymasa da kendimi zorlarım yine de onu mutlu etmek için.
10 YorumlaYapmasam bile denerim
61 Yorumla- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez. Ama zorla kendini 😄
Neden kızlar kızların görüşürünü eksilemiş😂
90 Yorumla
+1 yılBir dizide görmüştüm kadın eşini memnun etmek için ayak parmaklarını emiyordu... Her seyi yaparım ama onu yapamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet herşeyi yaparım. Yatakta beni yöneten, Benim de mutluluğumu düşünen bir erkekse hele oooovvv maaa god !!
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten biraz da öyle güzel oluyo yani
+1 yılOnun istediği herşeyi yaparım sevdiğimden tiksinmem 😊
10 Yorumla
+1 yılEvet yaparim karsilikli memnun olmamiz lazim
141 Yorumla
+1 yılBunu yaptıracak aşk ve tutkuyu karsı tarafn hissettirmesi lazım
10 Yorumla
+1 yılBenim dediğim kadına herşeyi yaparım mide vs bulanmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışkı yeme makat yalama anal yapma idrar içme hariç her şeyi yaparım. İğrençlik olmasın yeter.
10 Yorumla
+1 yılEşimin sınırlarına saygı göstermenin en doğru davranış olduğunu deneyimledim.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi yaparım ve yaptım da. Ayrıca mutlu etmek ettiğimi görmek daha fazla tahrik ediyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Herşeyi yaparım hatta daha fazlasını hatunum mutlu olsun yeter 😅
00 YorumlaDaha yasamadim ama eşimi mutlu edebilmek icin hersyi yapabilirim. Tabiki sadece ikimiz olmak kaydiyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapamam anal ve ağza boşalma bana ters.
56 Yorumla- +1 yıl
Yutmazsın sende.
Cevap sahibi+1 yılYok spermler çocuk olabilsin diye var ağza girsin diye değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet herşeyi yaparım sevdiğim şeyleri yaparken iğrenmem, tiksinmem
36 Yorumla- +1 yıl
Oralda sevıyrmsn
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet33ahmet severim yalamayı çok zevk alırım
- +1 yıl
Hmm iyiymiş
- +1 yıl
Sabah sabah isteklisin galıba :)
- +1 yıl
ağzına yapsa yinemi
+1 yılSevdiğim adamdan iğrenmem..
93 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi.
Herşeyin bir sınırı vardır elbette ancak insan sevdiğinden kolay kolay tiksinmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral ve anal iliski asla yapmam herseyin bir adabı var😏
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS*ken sen değilsin neyin gocunması yarrammm
Cevap sahibi+1 yılSen çok terbiyelisin gardaş
- +1 yıl
aynen katılıyorum size
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyin bir edebi adabı var. Fazlasına taviz vermem
10 YorumlaFazlasıyla tatmin ederim partnerimi.
12 Yorumla- +1 yıl
Yanüüsünnn 😄
+1 yılevet yaparım sorun olmaz karşılıklı tatmin olmamız zevk almamız onu yaşamamız gerek
00 YorumlaÇok fazla igrenmem herseyden
61 Yorumla- +1 yıl
gerçektenmi iğrençç
+1 yılOnce zevk veririmki kendim zevk alayim. Yaparim herseyii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerseyi yapiyorum hic de midem bulanmiyo.
135 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu sana 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSen oyle san
+1 yılRahatına baksın efendi olsun herşeyin adabı var
61 YorumlaHayır o benim eşim. Eşimden neden midem bulansın
55 Yorumla- +1 yıl
Alkışlıyorum
- +1 yıl
vay vay vay
- +1 yıl
@_EsCaPe_ ilgimi çekti yorumun beğendim ;)
Her şeyi yapmam
38 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaa
Oldu mu? - +1 yıl
Burda her şeyi yaparım diyen kızların çoğu en kötü şeyi ağıza boşalma sanıyor bence. Ne manyaklar var. bir tanıdığımın erkek arkadaşı affedersin kıza g*t deliğini yalattırmadan asla ereksiyon olamıyordu. Ayrıca finalde kıza "ayağını bana sok" "deodorant şişesini sok" vs diyenler çok. Yok kadının üzerine başına işeyenler vs. Bu insanlar dışardan gayet ağır abi duran, hayatta ihtimal vermeyeceğiniz kişiler. Her şeyi yaparım diyen bence tekrar düşünsün.
- +1 yıl
Pera sado mazo mu bu soyledgn kısı :)
- +1 yıl
Daha kulagıma gelmedi :) en fazla * suyu içicem dıyenleri gördüm :)
- +1 yıl
Ya burdan söyle ya mesajla merktn çatlarm :)
+1 yılAsiriya kacmadan yaparim
10 YorumlaAnal haricinde her şeyi yaparım.
45 Yorumla- +1 yıl
Onunda yap tam olsun :)
- +1 yıl
@alperen3434 günah olduğundan yapmıyorum kusura bakma
- +1 yıl
Günah olduğu için mi yoksa zevksiz ve acı duyuldugu için yapmıyorsun..
- +1 yıl
@alperen3434 günah olduğu için. Yasaklanan bir şeyi neden yapayım?
- +1 yıl
Günahı düşünen çok az insan kalmış seni kutluyorum :)
Yaparim
110 YorumlaYaparım. Bundanda keyif alırım.
10 YorumlaSekste tiksinme utanma olmazz
41 Yorumla
+1 yılEvet yaparım
148 Yorumla- +1 yıl
şanslı o zaman
- +1 yıl
herşey yapılmamalı bence
- +1 yıl
İnsan sevdiğinden tiksinir mi asla inanmadığım bir şey
- +1 yıl
aynen haklısın.. herşeyi senin olmalı
- +1 yıl
tabiki normal olmayanlardan tiksinilir
herşeyi yazamıyom burdan - +1 yıl
@sibelcoşkun Evet saçma ama ricam, profil resmini yeniden konumlandırabilir misin...
- +1 yıl
Helal olsun sana kadin dedigin bu iste
+1 yılewt yparm
100 Yorumla
+1 yılEvet
81 Yorumla- +1 yıl
Herseyın ıcınde oral analda mı var mı
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Esime paylasmam onun disinda yaparim digerlerini
10 Yorumlasapıklık olmadıgı surece yaparım !
10 Yorumla
+1 yılYaparım
61 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide eşini "tatmin etmek" için tüm her şeyi yapar mısın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler