Cinsel ilişkide eşini "tatmin etmek" için tüm her şeyi yapar mısın?

#orkide
Cinsel ilişkide eşini "tatmin etmek" için tüm her şeyi yapar mısın?

#orkide
Tatmin etmek istemediğim bir kadınla ilişki yaşamam. Narin bir vücut , arzulayan bir kalp ve şehmet kokan ılık nefesli bir kadın beni istiyorsa eğer ben ondan bir nebze bile hoşlanıyorsam kesinlikle tatmin ederim. Bir çoğumuzun kırmızı çizgileri vardır sanırım. Benim kırmızı çizgim kendimi asla kelepçe ile yatağa bağlattirmam. Kameraya da aldırtmam. Bunlar haricinde ilişkiye farklı renkler katmak adına bulunduğumuz her ortamda sevişebilirim. İlişki esnasında tatlı sürprizler ve istek artırıcı küçük oyunlar oynarım. Hadi artık diyesiye kadar küçük tahrik edici oyunlarım ve oral yapmam devam eder. Kesinlikle acele etmem. Çiftim acele dese bile acele etmem. Uzun bir zamana yayar, uzun uzun zevkten çıldırmasını , deneyim yaşamadığı pozisyonda birleşmeleri ve yeterince doyum yaşamasını sağlarım. Ilık nefesim ve öpücüklerim bütün tenine temas eder. İlişki sonrası kucağımda mutlu mutlu duşa gider sonrasında yıkanıp uyuruz.
NOT; Erkek bir kadına yeterince hizmet edebilmeli. Kadınların cinsel doyumsuzlık yaşamaları ve erkeklerin bu sorunu görmemesi kadınları aldatma fikrine sürüklüyor. Bunun örnekleri çok fazla kendinize gelin ve lütfen eşlerinizi doyuma ulaştırın. Bu onların kadınlık hakkıdır.
Kadınlarımızda aynı şekilde haftada en azından 2 gün dolu dolu bir cinsel deneyim sunsunlar eşlerine rica ediyorum.
Şöyle söyleyeyim. Yatakta kapasitemin yarısını dahi zorlasam partnerimi en geç 15 dakika içinde orgazma ulaştırabilecek kadar yüksek libidoluyum.
Hem sözleri, hem hareketleri aynı anda yürütebiliyor, hem öpüşme hem de vajinal seksi eş zamanlı olarak ilerletebiliyorum. Bunu yaşıma rağmen oldukça genç ruhlu dinamik bir erkek olmama borçluyum. Biyolojik yaşım 34 ruh yaşım 21.
Birçok insan, bana şu şekilde dönüş yapıyor. Diyorlar ki; Fikret, insanlar yıllar geçtikçe yaşlanır ama yıllar geçtikçe sana bir gençlik vuruyor yüzüne. Giderek yükselen bir auran var." şeklinde dönüşler alıyorum. E haliyle bu durum libido katsayımı da arttırıyor. Hiperseks bir erkek modeliyim. Tıpkı kadınlar gibi hiç bitmesin istiyorum. Bedenim, partnerimin ateşinde yanıp kül olana kadar sürse keşke dediğim çok oldu.
Yarım saat sürüyor en fazla. Emin olun o yarım saat bile yetmiyor. Bir 15 dakika dinleniyorum. Bir daha bir daha istiyor canım.
tüm her şey derken kastınız nedir bilmem. ama benim hedefim zaten kadınımdır. önce ona odaklanırım onun mutluluğunu hedeflerim
bunun için yaptığım da şudur. tüm vücudunu okşayarak öperek yalayarak (saçının telinden ayaklara kadar) defalarca boşaltırım. sonra onun istediği pozisyonlarda ilişki düzeni alırız. ilişkide de sevişmeyi asla kesmem. öper yalar okşarım. en az her pozda 1-2 şer sefer boşalır. en son "yoruldum hadi sen de gel" der ben öyle biterim.
merhaba.. bu biraz sence anormal ya da aşırı ya kaçmaz mı sence. bu gibi durumlarda o anın vermiş olduğu duygu ve haz ve hey can ve sonrası da düşünmek gerek bence.. yanlış yapılan bazı şeyler sonrasında pişmanlık ya da kişinin içinde var olmuş duyguları da çok dışa vurmamak gerek bence..
Cevap
79Cevap
Hayır ama sadece bu değil benimde istemem gerek ki benim isteyip yapacağım şeylerde de tatmin olur zaten
Kırmızı çizgilerim vardır fakat onun haricinde tatmin etmek için çabalarım.
Evet ben yapardım
Her şeyi yapamam. Mesela bana ve doğrularıma ters gelen şeyleri sırf onu tatmin etmek için yapmam
Yaparım diyemem ama onun için bir kez denerim, seversem devam eder, sevmezsem sevmedim derim. Ama önyargıları kırmak adına bir kez denemek lâzim diye düşünüyorum.
Ha buna aşırı uç , fanteziden ziyade sapıklık olan aşırı bdsm, golden shower gibi saçmalıklar dahil değil tabii.
Tabi ki. Seks dediğin şey dirty dir zaten. Doğası gereği. Rahat olmak lazım. Her pozisyon denenmeli vücut yapıları uygunsa mesela, evi efektif kullanacaksın;) Gerçi her şeyi derken hani ne kadar her şeyi:) aklıma kötü kötü şeyler de geliyor:) her şey olmayabilir belki
Mümkün olduğunca "her şeyi" yaparım.
Hayatımda olan kadını zevk alması benim zevk almamdan önce gelir onun mutluluğu için her şeyi yaparım ama her şeyi derken içerisinde iğrençlik olan şeyleri kastetmiyorum bazıları idrar içmek gibi şeyler söylüyor kesinlikle böyle şeyler yapmam.
Eğer ben yaptıktan sonra eşim de beni tatmin edebiliyorsa herşeyi yaparım tabiki sınırım yok. Ama ben onu mutlu ettiğim halde o beni tatmin edemiyorsa sınır koyuyorsa bende hiçbir şey yapmam tatmin etmek için
Cinsellik partnerini mutlu etme sanatıdır. Kendin istemesen dahi sırf partnerini mutlu etmek için yapılması gerekir. Bunun karşılıklı olarak yapıldığını düşünürsen herkes mutlu olur neticede.
Tüm her şey fazlaca geniş anlama geliyor. Buna evet cevabını veremem. Ama benim çerçevem de oldukça geniştir. Hemen hemen her şeyi yapabilirim. Benim önceliğim her zaman eşimdir. O tatmin olmadan ben olmam. Aksi durum çok nadirdir.
Evet kadın derin ve sonsuz zevk içinde olmalı ki o zevki erkeğe yansıtsın.. Bir kere oral yapılan kadın her şeyden önce gururlanir daha Seksi olur.
Kesinlikle yaparım. Ayrıca altın kural oral. Bir erkek bir kıza oral yapıyorsa tekrarı muhakkak olur. Oral seks şart. Oral seks olmadan tatmin etmek de zor. O yüzden oral yaparım özellikle.
tüm herşeyi yapmam benimde sınırlarım var. elimden geleni yaparım ama mutlu etmek için
Karşılıklı tatmin olduğu müddetçe zevk alınır. Aksine tek taraflı olunca işkence. Ben mesela herşeyi yaparım.
Vallahi şu anda eşim yok Ben boşandım ama bir partner bulursam her türlü mutlu edeceğim onun kedi gibi yalayacağım
benim üzerimde yanlış veya hoş olmayan şeyler isterse RED ederim. ama onun üzerinde istediğini yaparım
olması gerekende o değilmi zaten ruhunuda tatmin edersen zaten cinsellikte kadın sana erkekliğini yaşatır
Tek taraflı değil de kendim de eğleneceğim için hemen hemen her şeyi yaparım
Her şeyi yapmam insan sınırı olan varlıktır sınırı kaldırırsak insan değil hayvan oluruz
bu programlı bir şey değil. ama kadın yaprağı hissetmiyorsa, nafile. yaprak önemli.
Herseyin siniri var gercekten severek yaparsan kasidaki esini uzmessin
Önce partneri tatmin etmek önemli bence o zaman insan daha çok haz alıyor bence
Herkes yapmalı. Seksin amacı zevk almak ve zevk vermek değil mi?
Pisleşmek
Rol değişmek
Araya 3. kisi sokmamak dışında her şeye evet.
Gurup tamam bay bayan arasında yapılacak şeyleri hakkıyla yapar bosalmasinı saglarim
Mümkün olduğunca "her şeyi" yaparım.
Zevk icin tatmin etmek icin tatmin olmak icin tabiki hersey yapilir
Yapıyorum zaten 😀 ama doyurması zor, ukraynalı kendisi, sürekli istiyor 😀
Eşim beni tatmin etmiyorsa hiç işime değil uğraşmaya bile değmez
Meehaba yaparim ama ne olduguna gore degisir.
Mühim olan o ya zaten gizli :)
Tüm her şey yapılmaz bu arada 5 yıldan sonra size rastladım vaybe hala buralardasin evlenmiş çocuğun bile olmuş sağlıklı günler mutluluklar
Ben oral seks'ten biraz düşük notla geçiyorum ama not ortalamam yüksek
Her şeyden kasıt o boşalmadan boşalmamaksa evet yapıyorum odağım kadının boşalması
Elimden geldiği kadarıyla hem de
Her şeyi derken çok genel ondan bir şey yapmam
Her şeyi değil tabi ki ama tatmin edecek şeyler yapar iliğini kuruturum
Benim için karşı tarafın organzim olması mühim o olmazda kendimi kötü hissediyorum o yüzden ilk önce partnerimi organzim eder sonra ben bosalirim
evet yaparım ne isterse yaparım varsa kendine güvenen
Bir şey hariç herşeyi yaparım..
Anal mı?
Tüm her şey derken neyi kasdettigini bilmiyorum ama tabiki onuda tatmin etmek için elimden gelenin fazlasını yapardım
Hayır, her şeyi yapmam
her şeyi değil elbette
Hayır
Poposunu yalamam
herşeyi yaparım, yapıyorum da...
Elimden geldiğince.
O anki duruma bağlı
Eşime yapacaklarımı burada söylemem😄
Önce sevdiğim sonra ben
İş bdsm tarzı yerlete gitmedikçe evet
Tabiki yaparım
Tatmin olması önemlidir 😀