Cinsel Yaşam Eşiniz regl iken istekli oluyorsa seks yapar mısınız onunla? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Genelde kadınlar regliken çok istekli olur. Seks yapmak sizin için zormu olur o dönemde Güncellemeler+1 yıl Yapmam diyenler eşini sevmiyor net Eşiniz regl iken istekli oluyorsa seks yapar mısınız onunla? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Bana kalsa hergün seks yaparım ama kadınlar ergün bahane şuram arıyor buram ağrıyor regliyken sokağa sıkmıyorym elimden kaza çıkmasın 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Regliken çok istekli oluyoruz yanlız bırakmayın bizi o dönemde 🥲 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Ne yapalım regliyken seks haramdır tamam akıl ver ne yapalım Yorumla
imrasera_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Eşini sevmemekle ne alakası var? Çok gunah ve bilimsel olarak kadına çok zararlı. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Günah değil sadece mekruh edilmiş Yorumla imrasera_12 +1 yıl Gunah hemde çok büyük araştır biraz istersen Yorumla Soran +1 yıl Abla başı açık gezmekte günah alkolde günah flört etmekte günah erkeklere aynı yerde bulunmakta günah günah ta günah sanki çok günahsızızda Yorumla imrasera_12 +1 yıl Sen kendine göre gunahları sınıflandırabılırsın. Ama her şey gunah dıye onuda kendime normalleştiremem. Gunah sevabı tartışmıyoruz burada ama bunun eşini sevmemekle alakası yok. Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Anal olarak yaparım. Sağlık açışından vajinadan zararlıdır/ 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Azmış ama 🙄 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konu aşk olunca hiç bir şey engellemiyr insanı. Sevgilim kendini rahatsız hissetmeyecek ise, benim için hiç sorun olmaz zaten... 0 0 Yorumla
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir askerin askerligi hancerindeki kandan belli olur devam 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yapmayan adam değil zaten 😒 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Yapmadı mı Yorumla Soran +1 yıl Yokki yapsın Olsa yapmadan duramazdı Yorumla Suatbeyy +1 yıl O zaman niye * canini yahu Yorumla Suatbeyy +1 yıl sıkıyorsun canını* olunca yapar Yorumla Soran +1 yıl Yapmam diyen erkolar kapatılsın 😂 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Yapariz yapariz takma kafana 😂 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl tabi ki hayır good girl good girl diyerekten onu sakinleştirildim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Canın çok çektiyse sana zarar vermeden aleti sana emanet edebilirim 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. penetrasyo kadına zarar verir. ama her türlü sevişilebilir 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani kadınlar için zararlı olabildiği için ilişki yaşanmıyor ama 3 4 günü olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Banyoda yapıştırırım hem temiz hem hijyen sorunu olmaz. Evlenirsem affetmem. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🫠🫠🫠🫠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹😘 Yorumla
Fırtına0695 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Benim için zor değil gök girsin kızıl çıksın seninde gidiyor mu hoşuna 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Reglken yapanın midesi yoktur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kalpsiz Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Kanlı kanlı nasıl mideniz alıyor Yorumla Soran +1 yıl istekli Oluyoruz 😒 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Arkadan belki ama önden kesinlikle olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ay arkadan çok pis 🤮 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Buna iyi güldüm 😂 reglken pis değil mi Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Seks oyuncakları kullanabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevişmek istiyor canım Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl yaparım elbette istek geri çevrilmez 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ay beni kan tutar, korkarım.😨 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. sevısırdım yapamasamda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oral bile yaparım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Adamsın Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. din engeli var... günah 0 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Arkadan olabilir 0 1 Yorumla pıhhml +1 yıl Ya da iyi bir sevişme Yorumla
kemobulut Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yapmışlığım var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı? Yorumla kemobulut +1 yıl Yani bütün yatağın kan olması dışında bir problem yoktu her şey güzeldi Yorumla Soran +1 yıl Abarttın ya bütün yatak kan olamaz Yorumla kemobulut +1 yıl Yani bütün yatak dediğim ortada büyük yuvarlak bir kan lekesi işte 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya öylede olmazki damla damla kan lekeleri olmuş olabilir. Sonuçta borudan şu akar gibi kan akmıyor bizden. Yorumla kemobulut +1 yıl Evet ama uzun süre girip çıkınca o damlalar birleşip yatağa yayılıyor ve reglin ilk günleriydi yoğundu kan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bana kalsa hergün seks yaparım ama kadınlar ergün bahane şuram arıyor buram ağrıyor regliyken sokağa sıkmıyorym elimden kaza çıkmasın 😂😂
Regliken çok istekli oluyoruz yanlız bırakmayın bizi o dönemde 🥲
Ne yapalım regliyken seks haramdır tamam akıl ver ne yapalım
Eşini sevmemekle ne alakası var? Çok gunah ve bilimsel olarak kadına çok zararlı.
Günah değil sadece mekruh edilmiş
Gunah hemde çok büyük araştır biraz istersen
Abla başı açık gezmekte günah alkolde günah flört etmekte günah erkeklere aynı yerde bulunmakta günah günah ta günah sanki çok günahsızızda
Sen kendine göre gunahları sınıflandırabılırsın. Ama her şey gunah dıye onuda kendime normalleştiremem. Gunah sevabı tartışmıyoruz burada ama bunun eşini sevmemekle alakası yok.
Anal olarak yaparım. Sağlık açışından vajinadan zararlıdır/
Azmış ama 🙄
Konu aşk olunca hiç bir şey engellemiyr insanı. Sevgilim kendini rahatsız hissetmeyecek ise, benim için hiç sorun olmaz zaten...
Bir askerin askerligi hancerindeki kandan belli olur devam 😂
Yapmayan adam değil zaten 😒
Yapmadı mı
Yokki yapsın
Olsa yapmadan duramazdı
O zaman niye * canini yahu
sıkıyorsun canını* olunca yapar
Yapmam diyen erkolar kapatılsın 😂
Yapariz yapariz takma kafana 😂
tabi ki hayır good girl good girl diyerekten onu sakinleştirildim
Canın çok çektiyse sana zarar vermeden aleti sana emanet edebilirim
penetrasyo kadına zarar verir. ama her türlü sevişilebilir
Yani kadınlar için zararlı olabildiği için ilişki yaşanmıyor ama 3 4 günü olabilir neden olmasın
Banyoda yapıştırırım hem temiz hem hijyen sorunu olmaz. Evlenirsem affetmem.
🫠🫠🫠🫠
🌹😘
Benim için zor değil gök girsin kızıl çıksın seninde gidiyor mu hoşuna
Reglken yapanın midesi yoktur
Kalpsiz
Kanlı kanlı nasıl mideniz alıyor
istekli Oluyoruz 😒
Arkadan belki ama önden kesinlikle olmaz
Ay arkadan çok pis 🤮
Buna iyi güldüm 😂 reglken pis değil mi
Seks oyuncakları kullanabilirsin
Sevişmek istiyor canım
Ben yaparım yaptımda.
yaparım elbette istek geri çevrilmez
Ay beni kan tutar, korkarım.😨
Sevdiğim olunca fark etmez
sevısırdım yapamasamda
Oral bile yaparım
Adamsın
Eyvallah
Kılıcı keskin olan kana bular sjfdsjkjss
Her türlü canım
din engeli var... günah
Arkadan olabilir
Ya da iyi bir sevişme
İnan hiç önemi yok
Kusarim
isterse yaparım.
yapmam
Doğru değil
Ben net yaparım..
Yapmışlığım var
Nasıldı?
Yani bütün yatağın kan olması dışında bir problem yoktu her şey güzeldi
Abarttın ya bütün yatak kan olamaz
Yani bütün yatak dediğim ortada büyük yuvarlak bir kan lekesi işte 😅
Ya öylede olmazki damla damla kan lekeleri olmuş olabilir. Sonuçta borudan şu akar gibi kan akmıyor bizden.
Evet ama uzun süre girip çıkınca o damlalar birleşip yatağa yayılıyor ve reglin ilk günleriydi yoğundu kan
Yook
Hayır asla
Olabilir
Hijyenik değil
O nasıl mutlu olur?
Ister mi?