Hayır yapmam tabii ki. Ağrı oluyo bide üstüne acı mı çekeyim üstüne her yer batar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Bence çok iğrenç bir şey sevgilim diyor bana ped bile aldırma hatta regl olduğu söyleme diyor yoksa evde yemek yemem regl olduğu alamam lazım evde kaltisi ped vs brakma pisetle konteyner çöpe at diyor öğreniyor adam
Regl olduğunda sana sevgilin olarak bakardım. Bitki çayları adet sancısına iyi gelir ve çay yaparım. Öğünlerinde hafif yiyecek hazırlar ve azar azar sık sık yemeni sağlardım. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçuna dairesel hareketlerle masaj yapardım. Koltuğa oturduğunda ayaklarının altına yastık koyarak ayaklarını uzatırdım. Kanı sulandıracak haplardan uzak kalmanı sağlardım. Çikolata sepeti alırdım. Çiçek ve parfüm alırdım. Oral ve anal ilişki yaşatırdım sana.
İlk 2 gün hariç daha istekli olduğumuz doğru evet. İlk 2 günde de şahsen ben çok ağrı sancı çektiğim için hicbirsey düşünemiyorum ve yapmakta istemiyorum. Ama 3. Gün ve sonrası isteğim oluyor. Dediklerin güzel şeyler. Bayağı ilgili birisin bu yazdıklarına göre demek kii:) anal ve oral ilişki konusuna katılmıyorum sadecee
Sana derdin bak şu an tertemiz kafası gövdesi falan girerdim çıkarınca kıpkırmızı mendille silerdik beyaz olyrsu yine gir çekince kıpkırmızı hayali bile guzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır ben eşim reglken seks yapmam
Ben aşırı derecede seviyorum ve eski kız arkadaşımla özellikle regl olmasını bekleyerek yapıyorduk inanılmaz zevkli
Hayır yapmam tabii ki. Ağrı oluyo bide üstüne acı mı çekeyim üstüne her yer batar
Bence çok iğrenç bir şey sevgilim diyor bana ped bile aldırma hatta regl olduğu söyleme diyor yoksa evde yemek yemem regl olduğu alamam lazım evde kaltisi ped vs brakma pisetle konteyner çöpe at diyor öğreniyor adam
Yuh şaka mısın birde yazmış
İsterse yaparım, ama bekarım. Ya sen?
Ben istemezdim o gunlerde
Zorla yapmam zaten. Kadınlar regl ilen daha istekli olur genelde
Regl olduğunda sana sevgilin olarak bakardım. Bitki çayları adet sancısına iyi gelir ve çay yaparım. Öğünlerinde hafif yiyecek hazırlar ve azar azar sık sık yemeni sağlardım. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçuna dairesel hareketlerle masaj yapardım. Koltuğa oturduğunda ayaklarının altına yastık koyarak ayaklarını uzatırdım. Kanı sulandıracak haplardan uzak kalmanı sağlardım. Çikolata sepeti alırdım. Çiçek ve parfüm alırdım. Oral ve anal ilişki yaşatırdım sana.
İlk 2 gün hariç daha istekli olduğumuz doğru evet. İlk 2 günde de şahsen ben çok ağrı sancı çektiğim için hicbirsey düşünemiyorum ve yapmakta istemiyorum. Ama 3. Gün ve sonrası isteğim oluyor. Dediklerin güzel şeyler. Bayağı ilgili birisin bu yazdıklarına göre demek kii:) anal ve oral ilişki konusuna katılmıyorum sadecee
Saygı duyarım
Gizli üye olman özgüven eksikliğidir
Reglken seks asla istemezdim
Yapılmazda zaten knk ayıp olur çünkü özel günündesin
sevişiriz tatlı tatlı
Yapmam herhalde ya
İsterse yaparım istemezse zorlamam
Benim hayalimdeki sey
Kanlı kanlı çok kötü bencee
Evlimisin sen
Degilim
Kötü değil reglken tamamharam ama fena bişey düşünmesi bile
Hmm ben istemezdim sahsen
Anlatırsam sende seversin
Düşününce fikrin degisirmi sence
Değişmez çünkü hicbi türlu yapmam reglken. Hem zaten o dönemlerde agri sancı çekiyoruz hem de etrafta kan olur yani hiç iyi olmaz
Normalden iki dakika anlatabilirmiyim sadece dinle fikrin aynıysa gidersin yine
Ozelden kimseyle konuşmuyorum. Anlatacaktsan burdan anlatabilirsin. Zaten hem gizlisin hem de kategori cinsellik bisey olmaz.
Ban atiyorlar ya ondan dedim
Kategori cinsellik olduğu sürece bisey olmaz
Biraz açık anlatacamda modlar rahat birakmiyor
Neyse o zmaan kalsin
tamam ama inatcisin baya 😂
Değilim aslindaa😅
Hemde ne inat ohooooo 😂😅
Yapacak biseyy yok😅
Varda sen inadım inad diyorsun sanki kaciracam seni 😅
🤷🏻♀️🤷🏻♀️😅😅
Yapacak bişey yok diyor bide ya da bilmem emojisimi o ah ahhhb inatçı kız ah inşallah bugün regl olursun ohhhh 😂😂😂
Ya ahahhaa. Senin dua etmenle o iş olmaz cnm😅 bugün olmam imkansiz😀
Olursun ya tutarsa
Ayda 1 kere regl olduğuma göre imkansız bisey bu. Daha 1,2 haftası var nasil olabilirim yaanii😅
Şey döneminde sin o zaman yumurta yapma 😅😅 tavuk gibi
Evet şu an içimde yumurta oluşturuyorum 😅😅
Niye gülüyorsun 😂
Tavuk gibi dedin ya ona güldüm jdjddj
Yalnız iyi biliyorsun bu dönemleri
Ben bu siteye gelmeden önce kızlar mastürbasyon yapmaz diye biliyordum 😂😂
Kızlarında regl olduğunu bu siteye gelince mi öğrendin yoksa😅😅
O kadarda degil 😂 sende bizi tam cahil sandın 😂😂
Kizlar mastürbasyon yapmaz diye biliyordum deyince bunu da bi sorguladım yaanii😅
Kızlar isemez bide 😂😂😂
Şaka bu tabiki 😂😂
😅😅😅😅
Gülme kız ,😡😡
Sana bir soru bilirrsen aferim diyecem beyaz girip kırmızı çıkarmak diyince ne anlıyorsun 😂😂😂
Regl olan bi kızla ilişkiye girmeden önce şeyin beyazdı. Ama kızın içine girince kan oldu yani kırmızı oldu şeyin😅 bildim mi jdjdjdj
Zeki kızın haali bir başka işte bu yüzden seviyorum beyaz gir kırmızı çıksın kıpkırmızı olacak kafası falan ne güzellll
Hmm değişik walla 😅 şahsen benim şeyim kan olunca hiç hoşuma gitmiyor reglden bu yüzden nefret ediyorum sürekli kan aktığı için
Sana derdin bak şu an tertemiz kafası gövdesi falan girerdim çıkarınca kıpkırmızı mendille silerdik beyaz olyrsu yine gir çekince kıpkırmızı hayali bile guzel
Hmm değişik bi fantezi bu daa. Yalnız reglken ilişkiye girince kan akışı daha fazla olurr bu sefer her yerimiz kan olmasin😅
Bişey olmaz hizlica koklerim içindeki kan hepsi dışarı çıkar tertemiz olur için
Yalnız kan akışı durmadigi için ne kadar girip cikarsan da o kan sürekli akacak
Azalar en azından arkada var orasini unutma
Evet azalabilir
Azalir
Ordaki kanı arkaya takviye ederim 😂
Yav bu nasıl bi fantezi oglmmm😅
😂😂😂arkadan regl olursun
Yok ya bana 1 yer yetiyor zaten. O her ay bıktırıyor. O yüzden ikincisini almayayim😅
Kim hadi ya inat etme gxlden cikayimmi
Olur desen ne olacak inatciiiiiii 😂
İnatçı hanım günaydın
Gunaydin😅
Valla uzumdum dün birden gittin böyle gözüm hep ekranda inatçı kız yazarsa ayıp olmasın cevap vereyim diye 😔😔😔
Kusura bakma ya dün vermedim cevap
Ya bjsey merek ettim sen nerelisin
O zldn söylesem olur mu hayır deme artık n'olacak ki
Ya burdan bi soyle merak ettim
İnat degilmi bendeninatciyim ☺️ cidden bu kadar çekinmene gerek yokki o kadar şerefsiz bir insanda değilim
İnatçı yoksun müsait değilsin sanirim
Pist
İsteyebilirsin ama yapmazsin
Offf adetli daha steşli oluyor
Çok kötü bence yaa
Normal seks değil de sevişme göğüs emme sürtünme tarzı çok fena olur bence
Hmm anladim
Adetli sevişme sever misin sen?
Sevmem ya. Zaten o günlerim zor geçiyor agri sancı çekiyorum. Zevk almazdım yani
Peki normalde libidon yüksek mi? mastürbasyon kaç günde bi yapıyorsun?
Benim libidom çok yüksek yaa 2,3 günde 1 mastürbasyon yaparım ben
Çok yüksek sayılmaz bence , ben günde 3-4 defa yaparım hep isteğim oluyor. Sende şu an istek var mı mesela?
Ciddi misin 😳 ben kendime yüksek diyordum benden yuksek olanlarda varmış. Daha yenilerde yaptığım için yok😃
Ben dün yaptım bugün çok istek var keşke şu an burada olsaydın seni biraz şey yapardım
Hmm sen nerdesin kii😃
Evdeyim oturuyorum sen nerdesin?
Hayir ya hangi sehirdeisn ondan bahsediyorum😅
Siz evli misiniz
Değilim
O zaman evlenince görürsün
Hayır ya
Kadın için zor bir dönem, öyle bir dönemde zorlamak istemem. Anlayışla karsilarim
Olmasi gereken de bu cidden😊👏👏👏
İğrenç seksten soğuma sebebi
Hiç tavsiye etmem.
Yok yapmam
Hayır
İstemem
Hayirr
Hayır tabi ki
Haram diye
Haram bro
Pipimiz kan olur ama
E yanii illaki ki olur tabi
Yaptiğim kişi orami silerse peçeteyle yaparim yoksa yapmam )) sen istermiydin regil Ken yapılmayı
Tabi ki istemezdim zaten agri sancı çekiyoruz o dönemde. Ayrıca batan sadece pipin olmaz etrafta batar illa ki jdjdhf
İsterim
İçine girmem
Isterim
olur
Hayir tabiki