İtalya’nın Venedik kentinde dünyada bir ilk olarak seks gemisi faaliyete geçirildi. Desire Cruise (tutku gemisi) dün yola çıktı. Tüm biletlerin tükendiği gemide erotik partiler düzenlenecek. Yolcular belli noktalarda tamamen çıplak olacak. Daha neler duyacağız merak ediyorum. Sizin seks gemisi hakkındaki düşüncelerin neler?
İtalya’dan bir ilk: 'Seks gemisi' yola çıktı. Düşünceleriniz neler?
Umarım gemi batmaz. Süper bir fikir aslında. Zaten sevgilim ve ben seks gemisi gibi birşey yapıyoruz yani arada bir 5 erkek 5 veya 6 kız eve topluyoruz sonra yala seks yap gece gündüz. Ha bikere sevgilim azgın arkadaşlarını çağırdı bize. Ben ve 5 kız offf anam offf ne geceydi be. Seks gemisine giderim herhalde sevgilim ile
vay sapıklar vay. seks gemisin de çıplak gezecekler demek. gör ki o gemi de daha ne sapıklıklar yapacaklar. bu Avrupa ve ABD nden herşey beklenir. inşallah o gemi titanik gibi batar.
Titanık batacağına bu gemi batsaydıya. Kahretsin. Bilseydim sitedeki tüm aç abazalara gemi bilettini ben alırdım. Bak forograftaki dedelerle teyzeler unutulmaz geceler yaşardılar.. geberesiceler.
Milletimiz yine insan dışı varlık olduğunu kanıtlıyor.. 'Batsa keşke' ne demektir lan? Size ne milletin kendi rızası ile denizin ortasında kimseyi rahatsız etmeyen kişisel zevklerinden? Batacaksa bu topraklar ilk batar çevreye verilen rahatsızlıktan dolayı, en son o gemi batar. Sanırsın ailelerini sorla o geminin zenci kovuşuna sokmuşlar da 6 saat kitlemişler gibi trip yapıyor bir de şuursuzlar. Siz batsanız siz ölüp gitseniz keşke de kurtulsak yargıç tiplemeli namus bekçilerinden..
Demek seviliyorsun ya da iyi niyetlisin ondandır 😀 Şu sitede severek sorularına cevap verdiğim birisin tuaf bir şekilde senin için kötü düşünemiyorum 😊 Altıncı hissim pek iyi değildir ama.
En İyi Cevaplar