İtalya’nın Venedik kentinde dünyada bir ilk olarak seks gemisi faaliyete geçirildi. ‘Sınırsız erotizm’ temasıyla baştan aşağıya tasarlanan Seks gemisi “Desire Venice Cruise”, dün yola çıktı. 180 metre uzunluğundaki gemi, Adriyatik Denizi’nde yolculuğa çıkacak ve Hırvatistan ile Slovenya’da duraklayacak. Gemi 3 Kasım’da da Venedik’e geri dönecek. Lüksün, erotik şovların, çılgın partilerin yapılacağı yolculuk için tüm biletlerin tükendiği belirtilen gemide, erotik partiler düzenlenecek. Gemideki yolcular, belli noktalarda tamamen çıplak, belli noktalardaysa erotik kıyafetlerle olacak.
Tutku gemisi Venedik'ten yola çıktı. Böyle bir gemi seyahatine katılmak ister miydiniz?
Aşk var mı aşk? Sadece eylemden ibaret olan hangi şey aşk ile alna kondurulan bir öpücük kadar etkiler insanı? Zamanın birinde evlilik sitesinde tanıştığım bir bayan ile el ele yürür iken bile kendisinden geçirmiş, oturduğumuz bir denize nazır çay bahçesinde ellerimiz masanın üzerinde avuç içini okşarken bile boşaltmıştım. Aşk ve sevgi ile heyecannın her dokunmada nasıl arttığını biliyoruz. Asıl seks beyinde ki mutluluk hormonlarının salgılanmasıyla ortaya çıkar ve eşiniz ya da sevgilinizin bırakın dokunmayı bakışları, nefesi bile alır götürür en derinlere sizi. Aşk ile olsun boş ver gemicikleri memicikleri...
Allahu teâlâ isterse o geminin âlâsı batar! Titanike de öyle diyorlardı haşa Allah bile batıramaz diyorlardı noldu? Pis işlerin yürütüldüğü bu geminin sonu cehennem ateşi olacak! Içindekilerde odun!
Hepiniz öleceksiniz gemi batacak o kadar cenabete sağ kalması mümkün değil pislik yuvası domuzların çiftleşme kervani resmen. Çünkü domuzlar kiskanmaz eşini
Sevgili soru sahibi arkadaşım, gördüğün üzere bütün ahlak bekçileri, bütün dini bütün kızlarımız buraya toplanmış gemiyi ve yolcularını taşlamak için. Allah'dan, cehennemden, günahtan, cenabetlikten bahseden bunca "dindar" kızımız yazın plajda bikinisini hiç giymiyor, erkek arkadaşıyla öpüşüp yiyişmiyor vb. günahları hiç işlemiyor çünkü. Hepsi inancını mükemmel olarak yaşadıkları için günü geldiğinde cennete gideceklerinden eminler. Demem o ki, ne bu işler buralarda olur ne de senin şu soruna doğru düzgün yanıt veren birileri çıkar. Ne yapalım, bura da böyle bir yer.
Evet ilgi çekici ve insanın isteyebileceği bir şey ama medeniyet bu değil, doğru da değil, ve bu tarz sırf zevk amacıyla hareket edilen işlerin sonunda her zaman problem olacaktır bana göre. Dini kısmına girmiyorum bile. "Salt isteklerin itisine uymak kölelik, kendimiz için koyduğumuz yasalara boyun eğmek özgürlüktür." - Rosseu.
Evet dünyanın sonunu görmemize az kaldı. Buna medeniyet diyende çok çıkar şimdi artık ahlaksızlığın dibine vuruluyor neyseki cehennemde herkese yer var sıkıntı yok.
Ne kadar adice bir hayat.. sadece salyaları akmış köpeklerin yer aldığı tutku aşk duygu barındırmayan bir şey.. ha bizim damacanaci türk! Ha bu rezillik.. seks "insan"ca birşey bu düpedüz hayvanlık..
hem söylemişimdir.. fikirleriniz neyse onu zikredin. zikrettikleriniz içinizden gelsin. topluma , ortama , içinde bulunduğunuz kaba göre kalıp almayın...
Mehmet Akif Ersoy'un bir şiiri Kim demiş Avrupa insanı medeni Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni Eğer medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni Alın şu medeniyetimizi de bir yerinize sokun
Tek baylarada partner imkanı sağlanacak mı? Yoksa herkes seksi mevcut partneri ilemi yapacak, ben yapsam bu organizasyonu tek bay ve bayanları dengeli alırdım. Ciftler bu tür organizasyonların içine ediyor. Aksi halde seks gemisine binip skor yapamadan dönme ihtimali de olur.
Günah kavramını hadi geçtim, insan başta kendisine, insanlığına saygısından ötürü gitmez böyle bir yere. Hayvanlardan ne farkları kalmış şunların? Söyler misiniz?
Gemi görevlisi: Ablacım o donu çıkar giyinmek yasak abicim sende lütfen herkes dal daşşah olacak:/ Kaptan anons:Dötüne güvenmeyen gelmeseydi kardeşim :/
Seks çok önemli bir hayat gerçeği. Ama bu olay çok gereksiz geldi bana. İnsanın doyumsuzluğunu ve bu doyumsuzluktan ileri gelen mutsuzluğunu perçinler. Kimseye iyi geleceğini sanmıyorum.
- Kâfirler, kendilerine mühlet vermemizin, şahısları için hayırlı olduğunu sanmasınlar. Biz onlara bu mühleti, ancak günahlarını artırsınlar diye veriyoruz. Onlar için alçaltıcı bir azap vardır." (Al-i İmran, 3/176-178)
Insallah titanic gbi olur gemi batar diyenler herkesin kisisel tercihine birakilmis bir tur kimse kimseyi katilmak icin zorlamiyor tecavuz degil istismar degil yahuu bizene ben katilmazdim erotizmi topluma açık yasamam yasayanlarinda kendi tercihi
Titanic e Tanrı bile batiramaz dediler böyle dediği için battı diyorlar acaba bu geminin akıbeti ne olacak ☺☺Şimdi bunlar kopuk partisi yerine sperm partisi mi yapacaklar😅😅
Ya şimdi bende çok namuslu ayağına yatmış gibi olmak istemem ama o gemiye bineninde o gemide emeği geçen herkezinde... anlayan anladı yav ahlak diye birşey hicmi kalmadı lan
giderdim diyen kadınların görüşlerinin altına abazalıkta sınır tanımayarak hala beraber gidermiydik diyenler cevap alamayacağınızı bile bile niye zorluyorsunuz :D :D Gitmeye gerek yok :D batması dileğiyle :D
Öncelikle burada duyar kasan vatandaşların samimiyetini s*kerek başlamak istiyorum. Adım gibi biliyorum ki burda yok gitmem, etmem, sapkınlar v. s güzellemesi yapanların elinde imkan olsa derilerini giyip koşa koşa gidecekler şlkjh.
Soruya bile bu kadar erkek asılıyorsa gerçekte o gemiyi iç dış yıkarlar ahshd Gemi hurdaya çıkacağı zaman haber edin Ks erkekleri bir güzel batırsın gemiyi :D
o gemide çok pis şeyler döndüğü kesinde, damatlar koğuşundan 10 kişilik grubu helikopterle indiricen bu gemiye kadın erkek demeden hepsini şapacaklar al sana seks gemisi
En İyi Cevaplar