Sevgilisini sevmeyen sadece seks için çıkan erkek onu kıskanır mı başka erkeklerle konuşmasına buluşmasına ve giyimine karışıp kıskançlık yapar mı?
Kıskanır
Kıskanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek hedefindeki kadını kıskanır, en azından ben kıskanırım. Sadece seks için birlikte olsam bile (bu saçma, yapmam ayrıca)
Hatırla, GRİNİN ELLİ TONU. Filminde gizli arzuları ve zevkleri olan Christian Grey de Anastassia yı, iş yerindeki çocuktan, okul arkadaşından kıskanmıştı..
Erkek kadına duygusal bakmasa bile rakiplerinin kadınını etkilenmemesi için kıskanır.. NET... Ben öyleyim en azından, kadın bu boru değil..
Bunlar hep laf benim eski sevgilim beni sevmiyordu ayrıldıktan sonra numaramı vermiş birkaç kisiye
Ama zamanında kiskaniyormus gibi rol yapiyordu
"Seviyorsa kıskanır,
Sevmiyorsa kıskanmaz."
Çünkü sevgi yoksa duygular olmaz. Sevgi varsa duygular olur.
Eski sevgilini unutman vakti geldi. Onun hatası.
Birgün seni seven adam çıkar. Kıskandırmaya çalışmayın. Birlikte mutlu olursunuz ;)
Şu sekil kıskanır onunla sevişirken bir başkasiyla da olsan zoruna gider. Baska turlu de kiskanmaz
Pek anladim
Anlamadim
Kiskanmasi su sekil benle olduktan sonra baskasina gidiyorsa yatakta iyi degilimdir düşüncesi yatar kafasina. Kendisinin iyi olmadigini düşünür
Anladım sağol
Cevap
23Cevap
erkekler arasında şöyle bir muhabbet vardır
"o. olsa bile benim o.. um"
amacı seks olan bir erkek sevgiliye karışmaz sonuçta amacı belli
Neden
Bazı krolar kıskanır evet ama genelde sevdikleri için deģil de kendinden başkasına gitmesin diye
ya da kıskanmayıp kıskanıyormuş gibi yaparlar
Kişiye göre değişir tabi ama bu ne demek şimdi? Bana mıydı bu taş?
Bana mıydı derken ne taşı seni tanımıyorum ki
Peki ama seks partnerliģi demek özgürlük demek kimsenin kimseyi kısıtlamaya hakkı yok
Evet ama demek istediğim kıskanan varsa da kiskanmis gibi yapanlar diyorum sana birşey demedim tanımıyorum bile niye kendi üstüne alındın ki
birisinin bana söylediği bir laftır da ondan :)
O ben degilim😀
peki hayatım peki :D ama zaten ben dobrayımdır açık ve netimdir seks partneri de olsa değer veririm ama baştan ne konuştuysam da ona uyarım.
duygusal bağ kurmayı bir yana bırakırsak kıskanan kişilerin bilinç altında başka bir erkekle görüşürse o benden iyi sevişiyorsa bende ekmeğimden olurum düşüncesi yatıyordur
oylama yanlış her erkek ağzına aldığı özel bölgenin başkası tarafından bişi yapılmasına asla katlanamaz deyyus değilse
Öyle olsaydı hayat kadınlarını da eskortlari da kiskanmalari gerekirdi
onlarla kimse benim dediğim birliktelik yaşamıyor zaten vurup geçiyor
İşte benim kastettiğim de bu vurup gececegin evlilik düşünmedigin gelip geçici ihtiyaç gideren biri olarak gördüğün birini nasıl kıskanıyorsun
hmm farklıymış. yani sana vurdu ama geçemedi kıskaıyor öylemi? belki bikaç defa daha yaptıktan sonra kıskanmıycaktır
Ben kendim. icin sormadım öyle bir durum yok sadece merak ettim
kıskanmamalı sonuçta fuckbuddy tarzı bir ilişkiyi kabul etmişler ise kıskanmak yanlış olmaz;)
yola kıskanmamak üzere çıkılıyo ama bir yerden sonra kıskançlık oluşur. uzun süre devam ettiyse.
Sadece fuckbody'lik varsa kıskanmaz.
Benim için farketmez, benim olanı paylaşmam.
Evlilik düşünmüyorsan
Evet , ilişkim biterse başka.
İlginç ben olsam kiskanmazdim
ben biraz farklıyım :)
Tiksinirim öyle.
Öyle bir ilişkinmi var niye sordun
Yok öyle bir ilişkim sadece merak ettim
Ben kıskanırım ne de olsa birliktelik var
Ama evlilik düşünmesen gelip geçici sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için çıksan yine kiskanir misin?
Evet kıskanırım benimle birlikte sonuçta o an
İlginç😀ben kiskanmazdim başkalarının fikrini merak ettim
Başka sorun varsa özelden sorabilirsin
kiskanan cogunluktadir
Bu tür bir ilişkide kıskanmak sacma geliyor açıkçası bilerek yapılmış gibi düsünmüyorum
Duygusal bağ olunca sevmiş de oluyor sevip de ilişki yasiyorlarsa tabiki kiskanir ben sadece cinsel bağdan bahsediyorum
Türkiye'de kıskanıyorlar nedense.
Kıskanır tabi , erkek her türlü kıskanır.
kıskanmaz hatta umrunda olmazsın
kıskanmaz :D
Niye
Gitme ona boşa gidersin gel bana 400 TL
Bu ben değilim sadece meraktan sordum niye herkes ben sanıyor
Tm boşver gel bana
Mühendisim
Hayır kıskanmaz
kıskanabilir
Niye
ister istemez bir bağlılık oluşuyor çünkü.
Bağlılık aşk sevgi yok sadece seks için beraber olsa
işte seks yaptığın insanı başkasına vermek istemezsin yani
Ama sonu evlilik olmayacaksa neden sahiplensin
diyorum ya işte sekse bağlı bir bağlılık olabilir
Ama o zaman eskortlari a kiskanmalari lazim
gittim bir lunaparka bir oyuncağa bindim parasını verdim indim. benden sonra kimin bindiğiyle ilgilenmem. ama gittim kendime bir pahalı oyuncak aldım mesela eve getirdim. onunla da evlenmeyi düşünmüyorum ama başkasının kullanmasını istemem. yanlış anlama kadınları mal olarak falan görmüyorum ama duyguyu anlaman açısından bir örnek.
Ama o bir eşya yani ikisi aynı şey değil ki
demek istediğim şu eşyaların da inanılmaz bir duygu beslemiyorsun yoğun şekilde ama yine de başkasının da kullanmasını istemezsin sonuç olarak eşyaya hayran olduğunan değil ama senindir o başkasına vermezsin
Senin değil çünkü sonunda evlilik olmayacağını biliyorsun
yok sen dediklerimden anlamıyosun hiç saplanmışsın bir şeye iyi öyle inan o zaman kıskanmaz deyim algın değişmiyor çünkü takmışsın evliliğe de alakası yok yani
Ben bu tür erkeklerin kiskanmayıp kıskanmış gibi yaptıklarini düşünüyorum
düşünmüyosun kafanda öyle sabitlemişsin ne desem sürekli aynı şeyi söylüyosun sormanın bir anlamı yok ki o zaman
Bana ilginç geldi sadece ben kiskanmazdim ama senin düşüncen farklı olabilir birşey diyemem
nerden aklına geldi bu sen değilsen
Öylesine sordum
Benlik bir durum yok yani sadece merak ettim
Kıskanır
Kıskanır
Neden
Yese ne olacak sonuçta evlilik düşünmüyor
Olabilir
yok umrunda olmaz
yok olmaz
Neden
Evet sevgi varsa kıskanma olur zaten