Kıskansa bile bu sevginin göstergesi değil. Böyle birinden gördüğün kıskançlığın sebebi sevgi değil. Bir dönemlik sadece onun egosunu oksamanı istiyor. Etrafında seninle ilgilenecek baska erkekleri istemiyor çünkü onu bırakıp onlara gidebilirsin
11 Yorumla
Soran1 yılSadece ego okşaması meselesi olamaz, kim ilgilenmediği veya hoşlanmadığı beğenmediği birini kıskanır ve onun egosunu okşasın ister ki? Kıskançlık evet ilginin ondan kalması isteğidir ama aslında o kişiye duyulan ilgiden kaynaklı yine o kişinin güvensiz davranışlarıyla ortaya çıkan bi duygudur. Ego meselesi olsa da sebebi o kişiye duyulan ilgiden başka bişi değil. Evet sevgi henüz oluşmamış olabilir ama ileride filizlenecek sevginin de göstergesi bence
En İyi Cevaplar
1 yılEğer birine duygusal bir hissetmiyorsan kıskanmak saçma. KAlbinin sahiplenmediğini kıskanmak ne alaka.
Ayrıca kıskanmak biraz da özgüvensizlik. Cinsellik için istediğin birini kıskanmak resmen ben yetemiyorum, başkası yeterse bana bakmaz korkusu.
011 Yorumla
Soran1 yılBen şimdiye dek gözümün olmadığı kimseyi kıskanmadım mesela. Bence arzu denilen şey de iki bekar insan arasındaysa sadece arzu değildir ilgidir hoşlanmadır.
- 1 yıl
Yani şimdi arzu sadece arzuda olabilir. Buna bir şey diyemem. İnsanlar cinsel varlıklar ve etkilenbiliyoruz. Ama kimse sevgiyle arzuyu bir tutamaz. Her arzuladıgımızı sevemeyiz. Ama insan sevdiğini her daim arzular.
Soran1 yılKıskanırdı, sık bakardı, süzerdi, etrafımda sık dönerdi, sürekli konuşmaya çalışırdı sürekli sataşırdı bana, oram buram açılınca görde kapat derdi.
Soran1 yılGörse*
- 1 yıl
Peki sevgili miydiniz?
Soran1 yılSadece konuşmuştuk sonra istediğim yaklaşımı görmeyince hemen kestim iletişimi onun ilgisi kestiğimiz halde bi süre devam etti bu bahsettiğim dönem bunları yapıyordu
- 1 yıl
Bence bu takıntılı sıkıntılı bir durum. İletişimi kestikten sonra böyle hareketlere girilmemesi lazım.
Soran1 yılYok sıkmadan yapışmadan yapardı bunu. Çünkü her gün aynı ortamdayız. Küstüğümüzde de ilk barışan o olurdu.
- 1 yıl
İş mi okul mu bu arkadaşlık
Soran1 yılİş
- 1 yıl
Bence iş ortamı için bu tarz davranıslar sıkıntı ama. Kücük bir yerse hele
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba, elbette kıskanır, hele de daha kendisi dokunamamissa
02 Yorumla
Soran1 yılİlgisi yoksa bile?
Gizli Üye(36-45)1 yılfb mı bıle kıskanıyorum
cunku benım gırdıgım yere baskası gıremez011 Yorumla
Soran1 yılYok bu beni elde edemedi ama, erkeklerde yakın diyaloğumu kıskanıyor
Soran1 yılErkeklerle
Cevap sahibi1 yılyakında sevısırsınız
Soran1 yılYok yanlış hareketleri var o yüzden uzak duruyorum
Cevap sahibi1 yılbakıreyım deme
Soran1 yılBakireyim
Cevap sahibi1 yılbaştan soyle cocuk kacsın
Soran1 yılDüzgün olsaydı ilk onunla olurdum
Cevap sahibi1 yılımkansız
Soran1 yılBen de ona aşırı arzu duydum
Cevap sahibi1 yılo zaman ıcıne gırmeden oral vs takılcan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılArzu duygudur kodlanır
08 Yorumla
Soran1 yılKodlanır derken?
- 1 yıl
Kodlanır değil kıskanır olacaktı
Soran1 yılO zaman erkekler her kıza duygu besleyebilirler
- 1 yıl
Herkes arzulanmaz ama
Soran1 yılNeden? fiziğini her beğendiğinizi istersiniz ama?
- 1 yıl
İstemek ayrı arzu duymak apayrı
Soran1 yılBirini istemekle arzu arasındaki fark ne ki?
Soran1 yılArzu da istemektir, onunla istemişsindir ve fırsatını bulduğun sürece olmak istersin. Arzu da aynı işte.
1 yılKıskanır
013 Yorumla
Soran1 yılAma eli elime bile değmedi ki henüz
- 1 yıl
Niye yanaşmiyor mu
Soran1 yılYanaşıyordu yanlış hareketleri vardı ben sert ve uzak durdum
- 1 yıl
Korkutma adamı hiç yanaşmaz
Soran1 yılO istediği ilgiyi vermediğimde bana çok ters davrandı asıl o beni korkuttu
- 1 yıl
Barisirsiniz
Soran1 yılKaç kere küstük barıştık sayamadım, en son kavgada küfürleştik artık barışmayız daha doğrusu ben barışamam
- 1 yıl
Bariscaksin
Soran1 yılKüfrü sindiremem asla
- 1 yıl
Yaşın mi küçük küfür şart
Soran1 yılNe demek küfür şart s1ktir git demedik birbirimize ithamda bulunduk
Soran1 yılBen saygısızca insan ilişkilerini kabullenemiyorum
- 1 yıl
Zamanla olur öyle şeyler arada çok takılma
Gizli Üye(30-35)1 yılKiskanması lazım
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlsun yinede kıskanması lazim
Soran1 yılBana henüz elini bile süremedi, yani ona ait değilim
Cevap sahibi1 yılAnladım seni istiyosa kıskanır yaani
Soran1 yılİstemek ne demek yani
Cevap sahibi1 yılArzuluyosa yani
Soran1 yılDuygusu olmasa da başka erkekler bana dokunmasın mı ister? Bu saçmalık? Cidden duygusal ilgisi olmasa bu kızın yaptıklarından biri olayım der. Demek ki arzu da erkeklerde ilgiyle beraber geliyo öyleyse
Cevap sahibi1 yılIlgilenmese neden arzulasın ki
Soran1 yılBazı erkekler bazı kızları sadecw bas geç görüp ilgi hoşlanma değil sadece arzu hissediyorlar ya çünkü o yüzden. Acaba kafasında flört edilecek ve kalınacak biri miyim yoksa kısa süreli 3-5 seferlik bi şey mi istiyor diye düşünüyor insan
Cevap sahibi1 yılIlgilenmese neden arzulasın kionu tanımadan bilemeyiz ki yorum yapamam buna ama öyle olsa bile kıskanır değer verirdim ben
Soran1 yılBana hoşlandığını değer verdiğini söylemişti ama ben inanmamıştım şimdi düşününce hak veriyorum söylediklerinde haklıymış ben hep beni düşürebilmek için yalan söylüyor sanıyordum
Cevap sahibi1 yılBilemeyiz işte tanımadan
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece arzu hissetsem bile kıskanırım.
01 Yorumla
Soran1 yılİlgin yoksa da?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar