Beni süzüyordu sürekli bende Ilgın mi var bana bakışların diye sordum saçma bir cevap verdi ve sesini yükseltti bana ama kıskanıyor beni çok sert baktı yanımdaki arkadaşıma?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
Sana senden hoşlandığını belli etmemeye çalışıyor
Neden ama yaa🤷🏼♀️
Reddetmenden korkuyor olabilir mi
Ona bana karşı bir mi hissediyorsun bakışların vs diye sordum rahatsız ettiysem özür dilerim karşıma çıkma dedi ben sadece sormak istedim dedim hala rahatsız ettiysem dedi bu ne demek oluyor anlamadim
Ne istediğini onda bilmiyor galiba. Kac yaşında. ?
O 35 ben 25 yani bu cevabina anlam veremedim ya evet hissim var dersin ya yok dersin dimi
Evli mi peki
Yok degill
Bende anlayamadım. Bence ne istediğini bilmiyor. ya da icine kapanık korkağın teki.
Bencede sen olsan o an kıza nasıl tepki verirdin mesela bakışların bana karşı ne hissediyorsun gibi sorsaydii
Hoşlandığımi söylerdim. Çay içme fırsatımızın olup olmadığını söylerdim
Olması gereken de bu dimi ya istemediğini dile getirirsin ya da teklifte bulunulur 😄🤷🏼♀️
Evet kesinlikle öyle 🙃
Bunun cevabı rahatsız ettiysem özür dilerim hayır bende diyorum ki rahatsiz olmadım sadece sormak istedim diye hala rahatsız ettiysem dedii hızlı hızlı gitti önden 🤷🏼♀️😄
Bi değişik 😁
Kiskançliktan çatladı resmen yanımdaki çocuğa nasıl öfkeli baktı acaba ne düşünüyor 😂
Acaba sana açılacak mi bende merak ettim valla
Sanmıyorum ama cesaret yok onda. Sende biraz istiyormuşsun gibi geldi bana
Öyleleri yatakta da iş yapamaz 😁
Ahaha yatakta da mi iş yapamaz 😂😂ya evet cesaret yok gibi ama öyle cesaretsiz bir tipe de benzemiyordu anliyamadim o soruyu sordum diye nefretle bakıyordu bana ama kopamıyor da benden çözemiyorum istekli olduğumu nerden anladın😂
Ben anlarimm istersen daha ne anladigimi merak ediyorsan bul beni 😁
Bana mı yürüyosun😂
İzin verirsen depar bile atabilirim 😁
Yoksa sen de mi bana karşı bir şey hissediyorsun 😂😂şimdi sende rahatsız ettiysem özür dilerim diyomuşsunn
Yoooo istersen uykunu kaçıracak şeyler anlatırım 😁
Gizli moda neden geçtin hemen😂
Yooo sana oyle geliyor.
😁
Tabi tabi öyledir 😂kim bilir neler düşünüyorsun
Dersin ki aa öylede mi oluyormus 😁
E haniiii
İsteyene git ya çocuk gibi bune
Ya anlam veremiyorum bende neden neden diye düşündüm ona bana karşı bir şey hissediyorsun bakışların gibisinden geçen sordum seni rahatsız ettiysem özür dilerim karşıma çıkma dedi sesini yükselterek ama kıskanıyor 🤷🏼♀️bu nasıl oluyor
Bazen erkekler sacöalar işte
Ondan kaç o zman belli olur ilgisi var mı yokmu