Hoşlanma değil sadece arzusu olan erkek kadını kıskanır mı başka erkeklerden? O kadının başka erkeklerle yakınlığını kıskanır mı? Yoksa farklı farklı kişilerden kıskanıyorsa hisleri de vardır diyebilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKıskanır. Sadece flört olduğumuz birisi var ara ara sevişiyoruz ama ilişki düşünmüyoruz ikimizde ayrılık birbirimizi kaybetmemek için. Kıskanıyorum bazen deli gibi.
048 Yorumla
Soran1 yılE duygun var ki kıskanıyorsun onu
Cevap sahibi1 yılEvet var sizin de var bence
Soran1 yılBana arzu hissetmiş ve başka erkeklerden kıskanan birisi var yakınlarımda
Cevap sahibi1 yılYani arzu da bir beğenme biçimi değil midir?
Soran1 yılErkek aman aman beğenmediğini de arzularmış ya? Mesela yokluk dönemindeyse?
Cevap sahibi1 yılYani o da olabilir. Sizden küçük mü sizi arzulayan kişi yoksa yasitiniz mi veya sizden büyük mu
Soran1 yılBenden küçük
Cevap sahibi1 yılTahmin etmiştim. Elde edeceğini biliyor çünkü. Muhtemelen ona göre dominant birisiniz. Sizi arzulamasinin sebebi domine edilmek istenmesi ve sizin anaç birisi olmanız. Erkekler, göğüsleri dolgun ve yaşı büyük kadınları çok fazla arzular.
Soran1 yılValla göğüslerim nerdeyse hiç yok, ama yerine göre feminen yerine göre çok baskın ve sert biriyim evet. Ama bu kişi de çok dominant bi erkek. Ve sürekli tartışıyoruz. Sanırım o yüzden bana arzu hissetti. En büyük aşklar kavgayla başlar misali. Kavglarımızda ateş çıkıyor sanki. Birbirimize karşı istek akıyor gibi. Belki de sadece ben öyle hissediyorum
Soran1 yılElde edemedi ve edemiyor... yanlış üstüne yanlış yapıyor hiç olgun değil hatta bazen kendini rezil ettiği de oldu
Cevap sahibi1 yılBelki de o aradaki gerilim cinsel bir şey dönüşmüştür. Sonuçta seks ilkel bir şey. O an ki vahşi görünümleriniz birbirinizi çok etkilemiştir.
Cevap sahibi1 yılZaten elde edemediği için bu kadar zorluyordur şartları. Cinsellik hakkında konuşuyor musunuz?
Soran1 yılAslında artık şartları zorlamıyor çünkü epey oldu konunun üstünden ama biliyorum ki ışık yaksam benle olmak için koşa koşa gelir. Ki geldiği de oldu benimle olabilceğini sanıp. Konuşmuyoruz ki cinsellik üzerine konuşalım. Kavga edip birbirimizden uzaklaşıyoruz onun tavırları yüzünden. Benden ilgi göremeyince çabuk küsüyor alınıyor. Biz aynı ortamdayız her gün orası dışında iletişimimiz yok orada da aylar oldu ki konuşmuyoruz ama kendini gösterme hareketleri bi takım gıcıklıklar felan biliyorum hala bişiler var bana karşı içinde.
Cevap sahibi1 yılTam böyle toprak grubu kadını gibi hissettim seni nedense. Elde etmesi çok zor, kapalı kadınlar olur genelde.
Cevap sahibi1 yılÇocuktan da yengeç, balık, akrep erkeği vibei aldım
Soran1 yılYükselenim balık ay burcum boğa, kırılgan ve gururluyum. Arsız değilim kimsenin üstüne düşmem ve itibar benim için önemli
Soran1 yılBurçlarımızı söylimicem o benim zıt burcum ben havayım o ateş.
Cevap sahibi1 yılEvet tam olarak toprak kadınısiniz. Üstüne bir de balık:) duvarları olan ulaşması çok zor bir kadın. Seks hayatı yoktur ama severse olur
Cevap sahibi1 yılBence sizin olayınız konfor alanı ve güven. Bu adam sizi hiçbir şekilde güven vermiyor. Size göre bir ilişki değil.
Soran1 yılVallahi çok iyi anladın beni. En başından beri hiç güven duymadım ona çok çekilmiş olsam da. Benimle arasında geçebilecek her cümleyi övüne övüne anlatabilirmiş gibi geldi. Elini elime bile dokundurmadım o yüzden.
Cevap sahibi1 yılStabil birisiniz bu çok normal. Alışkanlıklarınız sizin bağımlılığıniz onu kendinize alışkanlık ederseniz kendinizi mahvedersiniz.
Soran1 yılEvet güneşim ve ayım da sabit burçlarda kalıcı ve güvenilir ilişkileri seviyorum yoksa hiç bulaşmıyorum
Cevap sahibi1 yılEvet. Zaten bu ilişki olsaydı f*ckbuddy ilişkisi olacaktı ki böyle bir ilişki tarzı size göre değildir. Sevgili olmanız ve güvenmeniz gerekir.
Soran1 yılBi de mesela anlamadığım şu; bu çocuk baskın kadınları seviyor olsa beni de sever belli ki sevmiyor; o zaman neden kendinden küçük yönetebileceği ve kendisine veren bi kız bulmuyor? Alternatifleri de çok olan birisi zaten.
Cevap sahibi1 yılİşte aura böyle bir şey. Aura her şeydir. Mesela sosyal medyadan birini beğendik çok yakışıklı/güzel ama buluştun beğenmiyorsun bazen çünkü konuşma tarzı, kültürel birikimi bize göre değil. O yüzden soğuyoruz. Muhtemelen auraniz onu çok etkiliyor. Ee seksi de birisiniz belli ki giyim tarzı vs olarak. Etkilenmiş. Elde edememe duygusu da cabasi.
Soran1 yılİyi de bu söylediklerin olsa zaten benimle sevgili olurdu, yani benden gerçekten her anlamda etkilense. Giyim tarzım cool ve modern konuşmasını etmesini bilen hiçbi kroluk barındırmayan bi tipim. Ona zamanında çok tavizsiz ve umursamaz davrandım bi de kavgalar felan etkilenmiş olabilir ama ona yetmeyen bişi var ki artık istese de üstüme düşmüyor. Yani ya karakterimi ya tipimi ya davranışlarımı tam anlamıyla beğenmiyor ki kopukluklar var.
Cevap sahibi1 yılSoğumuş işte. Kavgalarla birlikte negatife bürünmüş. Bu iş olmaz demiş bu işin peşini bırakmış. Muhtemelen o kolay cinsellik istedi, sen hemen istemedin. O yüzden kavgalar artmış olabilir. Sen kıskandıracak ne yaptın?
Soran1 yılBen özellikle bişi yapmadım doğrusu ama beni isteyenler oldu o da bi kısmını fark etti tabi. Ben sadece aman o görmesin diye bişileri saklamadım. Neticede ben de bi kadınım ve istendiğimi biliyor olmasında sakınca yok. Bi kaç ayrı kişiden kıskandı beni.
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen bir şeyler hissetmiş ama. Hissetmese bu kadar kudurmazdi. Peki konuştuğunuz dönemde cinsellik hakkında konuştunuz mu? Geçmişiniz hakkında soru sordu mu hiç?
Soran1 yılHissetmiş derken cidden duygu mu? Aslında hissettiğini bazı kudurmalarında gözünden anlıyordum mesela bazen çok gurursuz davranıyordu benden bi tepki alabilmek için. Biraz başının okşanmasını istiyor gibiydi. Ben de çok istedim ama yapmadım. İlk konuştuğumuz günler öpmek vs çok şeyler dökülüyordu bana ben zaten kısa kestim hemen uzaklaştım ama duygusal olarak ondan kaldım. O da bi süre benim peşimde ve merakta kaldı gözlerinden bakışlarından anlıyordum. Geçmişim hakkında soru sormadı ben zaten ben cinsellik istemiyorum demiştim.
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen o yüzden bağlanmış olabilir. Kimse ile cinsel hayatı olmayan bakire bir kadın. Erkekler yapar yapar ama bakire ister.
Soran1 yılİyi de bakire olup olmadığımı bilmiyor ki. Sadece olmaz dedim. Belki onu denedim, belki onu arzulamadım. Bakire olduğuma kanaat getiremez ki olmaz dememden.
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen öyledir diye düşünmüştür bence. Ki bide en başında demişsin cinssllik istemiyorum diye.
Soran1 yılMesela bazen üstüm açılınca üstünü kapat oran açılmış buran açılmış felan derdi
Cevap sahibi1 yılSahiplenme duygusu işte. Buna sevgi diyoruz.
Soran1 yılE sevmiş bu adam o zaman beni sjjsjdjd
Cevap sahibi1 yılHahahahs sevmiş ama bir yerde kopmuş o connection
Cevap sahibi1 yılNabiyosun 😂😂
Soran1 yılHiç sitede takılıyorum
Cevap sahibi1 yılİyi eğlenceler sahur yapacak misin
Soran1 yılYok yapmicam niye ki
Cevap sahibi1 yılÖyle muhabbet olsun diye sordum ya sebebi yok 😂
Soran1 yılSana bişi sorcam. Bu bahsettiğim kişi ikimizi de tanıyan birine benimle ilgili bi çok şey konuşuyor. Kaldi ki anlattığı bu kişi de bende gözü olan biri. Muhtemelen beni sürekli ona kötülüyor veya benle ilgili ondan laf almaya çalışıyor. Yani aralarında benle ilgili aralıklarla bilgi aktarımı oluyor. Mesela benimle arasında geçen şeyleri ona ben ondan hala hoşlanıyormuşum gibi anlatıyor. Sence bunu hangi sebeple yapıyor? Beni önemsediği için mi yoksa benim üzerimden ego tatmini yapıp dalga mı geçiyor? Erkek hangi sebeple eski flörtüyle ilgili en yakın gördüğü kişiye paylaşım yapar?
Soran1 yılGörmedin mi sorumu 🥺😣
Cevap sahibi1 yılBirkaç gündür giremedim kusura bakma bakıyorum hemen okuyup dönucem
Cevap sahibi1 yılBence onu da senden soğutmak için yapıyor ben öyle anladım. Ama şu var ben arkadaşım olan birinin eski flörtü ile konuşmam açıkçası. Belki sen yanlış anlamış olabilirsin
Soran1 yılHayır adam bunu bile bile bende gözü vardı onunla konuştuğumu ama aramızda bişi geçmediğini biliyordu o da şansını deniyordu. İkisi de bana birbirini kötülediler. Ama sürekli özellikle benim eski flört ona beni kötüleyecek şeyler söylüyordu adam da onu benim gözümden düşürmek için senin hakkında böyle dedi şöyle dedi diye anlatıyordu bana. Mesela benim kızları kıskandığımı söylüyormuş. Benim ondan aslında içten içe hoşlandığımı vs adamı kıskandırabilecek şeyler de söylüyordu. Aramızda herhangi bi şey geçse adama gidip direkt anlatacak yani o derece. Neden yapıyor bunu? Beni kendince düşük gördüğü ve kendine ego malzemesi yapmak için mi? Ha bire o adamla dedikodumu yapıyor. Onunla aramızdaki yakınlığı da kıskanıyor ama bi yandan.
Soran1 yılMesela ben ona hiçbi şey yapmadığım halde aylardır benim gıcıklığıma olabilcek şeyler yapıyor benle ilgili kötü konuşuyor felan. Hatta millete o adamın bana muhbirlik yaptığını felan söylüyormuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıskanabilir ama sebebi duyusal da olabilir duygusal harici kaybetmek başkasıyla olursa onu bırakabilme ihtimalinden dolayı o şekil yapıyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen kıskanırım arzu duyuyorsam sadece benimdir ama herkes aynı değil karısını paylaşan da var
09 Yorumla
Soran1 yılİyi de bi duygun yok hangi hakla kıskanıyorsun?
- 1 yıl
Arzu duymak duygu değil mi
Soran1 yılAma hoşlanmıyorsun sadece * peşindesin
- 1 yıl
Bu bir duyu
- 1 yıl
Duygu
Soran1 yılBence duygu dediğin senin kalbine dokunabilen bişiler olmasıdır
- 1 yıl
O başka o başka ben arzu duyduğumu başkası ile hayal edemem
Soran1 yılPeki bu elde edemediğin kadınlar için mi yoksa geçmişte elde ettiklerin için de geçerli mi
- 1 yıl
Sadece arzu duyduğum kişi için geçerli tabi o da beni isteyecek anladın mı plotonik değil hani
Gizli Üye(36-45)1 yılıcıne tek ben gırmelıyım
sevgı olmasa da kıskanıyorum fb lerımı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kıskanır ilgisi varki kıskanıyor
03 Yorumla
Soran1 yılİlgi duygu demek değil mi? Yani hoşlantı ve sevgiye gidecek yoldur ilgi yanlış mıyım? Sadece arzu değil demek ki eğer kıskanıyorsa öyle mi?
Soran1 yılKimisi ilgisi yoksa sadece arzu varsa da kıskanır herkesten diyor
1 yılBence kıskanmaz seven kizkanir
04 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle ama herkes kıskanır demiş
- 1 yıl
Bence yanlış
Soran1 yılBence insan sahip olmak istediğini kıskanır, yani henüz sevmiyorsa bile sevmeyi ve onun tarafından sevilmeyi istediği kişiyi
- 1 yıl
Bir erkek kadını kimseyle paylaşamaz onun için seven kıskanır kıskanır
1 yılKıslanıyorum da kadın isterse rahat olabilirim
01 Yorumla- 1 yıl
Yazistigimiz yere yorum yapmama izin vermiyor. Özelden yazar mısın toprak kadını (soru sahibi)
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılkıskanmaz
02 Yorumla
Soran1 yılFarklı farklı erkeklerden kıskandıysa bunun anlamı nedir?
- 1 yıl
yani bir arkadaşım vardı kötü yollu kızı bile kıskanırdı kıskançlık ölçüt değil kıskanır ama sevmez kullanıp atar öyle
Kislanir
07 Yorumla
Soran1 yılAma sadece yatak peşinde ve kadını sahiplenme nşyeti yok ne hakla kıskanır ki?
Soran1 yılKendisi çok dominant bi erkekken neden büyük birine arzu besliyor ki? Fizimi beğenmiş olması mı sebep?
Soran1 yılÇok da büyük değilim bu arada sadece bi kaç yaş..
1 yılKiskanir
04 Yorumla
Soran1 yılİyi de neden
- 1 yıl
Harem kurmak için
Soran1 yılHer kadın benim cinsel kölem olsun gibi yani
- 1 yıl
Aynen öyle sadece ben becereyim
Kıskanır
05 Yorumla
Soran1 yılİyi de sahiplenmek istemeyen erkek neden kadını kıskansın ki
Soran1 yılSadece kısa bi süre yakınlaşcağını kendisi de bilerke ne diye kıskanır ki
Soran1 yılYakınlaşmak derken duygusal mı cinsel mi yani yakınlaşmak ne demek
Kiskanir escde olsa
02 Yorumla
Soran1 yılSebep?
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki
41 Yorumla- 1 yıl
Sevmese bile mi?
Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Kıskanmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı