Kadınların bu konuda uzman olduğuna inanıyorum. Vaktinde frikik verip üstünü kapatmak isteyen de oldu ikiyüzlülüklerini buda onu gibi birşey. Ne yamak istiyorsa bir insan açık olmalıdır ilişki de. Bu tür kadınların ellerinde maşa olan erkekler var. Azıcık zekaları olsa izin vermezler parmaklarınızda kukla olmanıza
Cinsellik olmadan da rahatlıkla yaşayabileceğimi öğrendiği anda böyle bir şey yapmaması gerektiğini anlayacaktır gelecekteki kadınım. Ki yapsa dahi benim gözümde değeri acayip derecede düşer. Hatta o kadar düşer ki eskortlardan bile daha düşük olur gözümde.
bir kızın tek ve en büyük silahı dişiliğidir. kullanın kızlar emin olun etrafınızda dört döneriz. kadınların zaafı duygularıdır erkeklerin ise hormonlarıdır. şahsen benim hoşuma da gidiyor partnerimin dişiliğini ve cinselliği kullanarak bana bir şey yaptırması
Yani cezalandırma (!) hissiyatı verir yönde kullanılırsa kötü, ama cilve naz yaparak bir istediğini yapmasını kolaylaştırmak eğlenceli ve iki tarafı da mutlu edebilen bir şey
Hayr istedigimi yaptırmam icn isteklerimi iletmem yeterli olucaktir
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç bir zaman yapmadım. Sonuç itibarı ile ben de istiyorum ve kendisi bana karşı bu zaafimi kullanmış olsa çok ama çok incinir ve evliligimizi askıya alırdım... Ama etrafimda bu yöntem ile adamı muma çeviren arkadaşlarım var.
Kesinlikle kadinlar bazen yapıyorlar. İstemediklerinde de duvardan farkları olmuyor. O zaman da ilişkinin tadı kalmıyor. Tabiki farkında olmadan erkeklerini yavaş yavaş kaybediyorlar.
seks karşılıklı memnuniyet durumu olması nedeniyle kullanılması yanlış ama yapanlar var seks için küçülmem seksi iyi yaşamak için seksi iyi güzel yaşamak lazım
@romantiq_delii sen ne sacmaliyosun simdi... Benim Giyimimden sanane bu 1 ben Avrupada yasiyorum bu 2 Allahtan senin gibi Hastalar yok Burda benim Odunada laf atma adamin aa m soyarim ben Haddini bilceksin. Kiskanip salak salak konusma yoksa ben seni buldurtup haddini bildirrim. Paarayla cok sey yapilir Dikkat et.
@romantiq_delii deliligin bana sökmez sen deliysen ben siyirmis piskolojik deliyim DIKKAT ETCEKSIN. KADINIM DIYE SAYGI DUYACAKSIN. Yoksa o kücücük Po... nun tadina cok bakarlar
Kiskanip mi 😂😂 senin gibi bir kadınla aynı yatağa girecegime gey olurum travesti olurum 😂😂😂😂 neyse sen anca parayla sktirirsin kendini 😂😂 Bülent Ersoy unda parası var 😂😂😂
Onun bana yaptığını anlarsam ki anlarım farkında olmadan roller değişir farkına varmaz. Tabi durduk yere yapmam bunu anca böyle bir şey gerçekleşirse yaparım
Zaten sırf bu yüzden boşanmalar artıyor. Kadın sürekli cinselliği kullanırsa o zmn erkeğin hem maddi hem manevi gücü zayıflar. Bu da erkeğin başka arayışlara gitmesine sebep olur.
En İyi Cevaplar