Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz ara verin, 1 ay birbirinizden uzak durun. Cinselligin zaten monoton evlilikle alakasi yok, yaslandikca hormonlar azaliyor, sürekli istedigin zaman yaninda seks yapabilecegin birisi oldugu icin cinselligin cazibesi gidiyor..
Sürekli seksi sart ve yasliliktan dolayi bedensel cinsel azalmayi degisik seylerle cikarmaya calsimayin, sebebi bu degil, eger monotonluktan kurtulmak icin birseyler denemeye kalkarsaniz, bagimlisi olursunuz, evliliginiz zarar görürü. Mesela ikinci bir erkege kadar gider..13 Yorumla
Soran+1 yılguzel yorum teşekkür ler
Cevap sahibi+1 yılSeksten zevk almayi zorunluluk haline getirmeyin, özellikle, caniniz gercekten istiyorsa, ozaman seks yapin, yani haftada hergün seks yapip zorunlu bosalmaktan, haftada 1 kere isteyerek seks yapip bosalmak, doymak daha iyidir. Özleyerek yapin. Esin 2 ay yanindan ayri olsa, 2 ay sonra bulussaniz, monotonluk falan kalmaz üstüne atlarsin.
Birde citayi burda yokluktan damacaya bile abazanlik yapanlarla, evli, doymus, seks yasantisi normale dönmüs kendi evlilinizle kiyaslamayin, yaristirmayin
Soran+1 yılyok kıyaslamıyorum zaten. o tur abazanları dikakte almıyorum kesinlikle
farklı fantaziler deneyerek daha renkli hale getirilebilir
ya da deneyemeyeceğin kadar uç fantaziler olursa seks esnasında sadece konuşarakta aynı etkiyi verebilir06 Yorumla
Soran+1 yıluç fantazilerle kastınız nedir? bdsm falan gibi mi
Soran+1 yıloo baya sert oldu bu be. Fantazisi güzel belki ama reeli zor
Soran+1 yılozel olacak ama denediniz mi hiç?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu konuda yatağı degil sosyal hayatı canlandırmak gerektiğini düşünüyorum ufak dokunuşlar muhabbetler farklı ortamlar lazım mesela el ele tutuşup yürüyüş gece dışarda birkaç kadeh içki ya da arabaya atlayıp gece turlamak müzik dinlemek sessiz bir yerde şehri izlemek öpüşmek felan iyi gelecektir.
823 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bir bakıs açısı ama kesinlikle dogru bir yaklaşım. bunları mumkun oldugunca yapmaya calisiyoruz ama çocuk etkeni bunu buyuk olcude engelliyor.
Cevap sahibi+1 yılHergün yapamazsin zaten ama bunun için ortam ayarlamak sizin elinizde boşvermiş davranmamak gerek eğlenceli vakit geçirmek ikinizede iyi gelecektir yoksa hergün seks yapmak için arabaya ya da boş alana gidemezsin 😂 bunlar bana çok saçma geliyo örneğin akşam bir kaç çift biseyler yapmak lazım bunu yaparken eşine arada dokun göz göze gelmeye çalış gülmek en güzel seks hazırlığı bence
Soran+1 yılanladım ki sizden almam gereken çok ders var.
Soran+1 yılSiz kac yillik evlisiniz acaba?
Cevap sahibi+1 yıl10 yıl
Soran+1 yılAyni sure bizimle. Monotonluk var mi peki?
Cevap sahibi+1 yılElbette var ama ben kendimde bulmuyorum sucu eşim bana uysa çok canlı bir hayatımız olabilir ama o donuk bir insan ben kitap okumayi çok severim mesela isterimki oda okusun kitap ile ilgili muhabbet edelim dalga gecelim ya da bir film izleyelim çocuklar uyuyunca sarılarak felan ama yok 😂
Cevap sahibi+1 yılBen uzun uzun öpmek dokunmak isterim bazen ama birleşme olmasın o bunu yapamaz illa sıradan bir ilişki ile sonlandırır fela filan iste ya
Soran+1 yılsiz daha çok romantizm s
Soran+1 yılsiz daha cok romantizm seven tarafsınız anladıgım kadarı ile olayın hard core tarafından ziyade duygularına onem veriyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılHayır romantizm değil bunun adı ben romantik bir insan da deilim bu dokunuşlar o an birleşmeye gitmese ertesi gün çok kaliteli bir seks yasayabilirsin bence
Soran+1 yıleşiniz nasıl biri peki?
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak kaliteli iletişim iyi bir sosyal hayat lazım yoksa hard soft içerde dışarda yapmakla bu iş yürümez ondan da sıkılırsın bir zaman sonra
Soran+1 yılözelden konusuyormusunuz? Sakıncası yoksa 1-2 şey hakkında fikrinizi merak ediyorum
Soran+1 yılözelden konusuyormusunuz? Sakıncası yoksa 1-2 şey hakkında fikrinizi merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmuyorum kusura bakmayin
Soran+1 yılçok teşeşkkür ederim yinede. Farklı bir şekilde bakmamı sağladın olaya bir yandan
Cevap sahibi+1 yılKanka35 anladım haklıyım 😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Evlilikte cinsel hayatı renkli tutmak en çokta kadının elinde. Bir kadın isterse erkeği öyle bir baştan çıkarır tahrik eder ki , o kıvama gelen erkeğide kadına keyfini çıkarması kalır.. Kafayı çalıştırıp biraz emek harcamak lazım güzel saatler için..
64 Yorumla- +1 yıl
Vay bee
- +1 yıl
çok erkek egemenliğinde büyümüşsünüz
- +1 yıl
Cok haklısın ablası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bol bol seks konuşun. Fantezilerinizi paylaşın. Sınırları biraz zorlayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılsınırları zorlamakla kasıt nedir
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herşeyden önce açık fikirli olmak lazım. Değişik mekanlar, değişik daha önce yapmadığınız şeyler vs. Vs. Yapmanız gerekir..
00 Yorumla
+1 yılFarkki ortamlar ambianslar bir takim normal fanteziler
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
Mesela evi degisik odalari salon mutfak duş bir suru sey var da buradan yazilacak seyler degil partnerin hoslandigi seyleri bilmek lazim acikcasi
belli bir süre ayrı kalın örneğin iki hafta sonra tekrar bir araya gelin eminim farklı olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılayda 2 ye indirin diyordun yani :)
+1 yıldegısık ortamlarda yapın kısa tatıle gıdın akraba zıyaretı olur salonda yatarkken arkadan gırmek ıkınıze heyecan yapar sessızde olunca daha guzel olur
05 Yorumla- +1 yıl
arkadan derken anal degıl özur dılerım
Soran+1 yılanaldım kaşık pozisyonunu diyorsunuz
- +1 yıl
ewet baska bır evde oldugu için bırde uluorta carsafı çek oynasın bak nasıl heyecan oluyor
Soran+1 yılhafif bir teshircilik var sanki :)
- +1 yıl
yok kımse olmayacak ama her an içerı bırılerı gırebılır ama sende durup uyuyor numarası yapacaksın kı heyecan doruklara cıksın kımsenın gormesıne gerek yok
+1 yılFantazi yapın, oyuncaklardan falan alın zaman geçsin.
00 YorumlaBel alti olmaz hep romantik tık duygusallikta lazim
10 YorumlaSıkıntılı süreçlere girmeden değişik şeyler denemelerini tavsiye ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılŞehir efsanesimi o olay yoksa gercekten patlamis mi swinger olayi
+1 yılHep aynı şeyleri yapmak insanı sıkar sadece mekan ve fantazilerin gücünü kullanarak canlanır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeler mesela?
- +1 yıl
Farklı mekanlar değişik pozisyonlar zamansız başlangıçlar vb
Soran+1 yılMekan olarak nerelerde denediniz nedir tavsiyelerin
- +1 yıl
O tamamen size kalmış bir şey bu misafirlikte olur ormanda olur arabada olur mekan sınırı sizin sınırınıza bağlı
+1 yılYer zaman mekan olayını kaldırcan ve abdes olayını sıkıntı yapmıcan
00 Yorumla
+1 yılevlilik ve cinsel yaşam aynı cümlede uymuyo be hocam
010 Yorumla
Soran+1 yılneden? evlenince bitiyor mu hersey yani
- +1 yıl
evlenmeden önce aktif biriysen bitiyo
Soran+1 yılkaç yıllık evlisiniz?
- +1 yıl
5... ama ilk yılımda aynı şeyi düşünmüştüm ,,, erkeğin doğasında var farklılık aRIYO
Soran+1 yılçok çabuk sıkılmıssınız
- +1 yıl
evlilik öncesi çok takılmayacan aslında , gözünü biraz eşinle açmak lazım
Soran+1 yılçokta deneyim iyi degil elbet. eşiniz beklentilerinizi karşılayamıyor olmalı.
- +1 yıl
yok eşimle alakalı değil onun hakkını yiyemem herşeyi yapıyo , zaten o yuzden hiç aldatmadım
bu sadece benim kafamda yaşadığım bişey
Soran+1 yılboyle herseyi yapan eşlere sahipsiniz ne guzel. kıskandırıyorsunuz insanları :(
- +1 yıl
boşver hoca bizden geçti artık :) paranı biriktir çocuğuna bak
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kısa ayrılıklar aski ve cinselliği alevlendirir.
00 YorumlaO kırbaç eline geçmeli hocam😂
00 YorumlaFarklı yerler iyi geliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi farklı yerler? orman vs gibi açık alanlar mı yoksa otel falan gibi kapalı alanlar mı
Soran+1 yılteşhire yakın şeyler yani
Soran+1 yılaraç dışı olmazda içinde olabilir. nerede yapıyorsunuz peki ormanlık alanda mı arabada
Soran+1 yılyakalanma riski var baya sanırım. heyecan verende bu sanırım size
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParaşütle atlarken o işi yapmak
00 Yorumla
+1 yılMekan degisikligi olabilir
00 Yorumla
+1 yılhiç bir şey
00 YorumlaKaliteli iletişim
03 Yorumla
Soran+1 yılaçarmısın o ne demek
Soran+1 yılTek tarafli diyorsun yani
+1 yılResim güzelmiş
00 Yorumla