Evlilikte cinsel yaşamın monotonlaşmaması için neler yapmalı?

Evlilikte cinsel yaşamın monotonlaşmaması için neler yapmalı?
Gerçek bir arzu ve zevk keşfi, bedensel ve duygusal yönden keşfe devam etmek, yeni fanteziler, heyecanlar bulmak, hazzı, zevki ertelememek, birlikte aktiviteler geliştirmek, uzun yollara çıkmak, tatiller ile seksi desteklemek gerek diye düşünüyorum. Bir kadın seksten muhteşem zevk alabilir, alırsa erkeğe muhteşem zevk verecektir. Lakin sadece çatır çatır seksten ibaret değil her zaman. Kadının zevk aldığı yerleri iyice keşfetmeli, duyguları ve hislerinde neler yaşadığını anlamalı, onu doruklara ulaştıran, hazzı tekrar tekrar yaşatan şeyleri iyi anlamalı. Sekste özgürleşmek gerek ve sadece eve kapatmamak gerek. Ev içerisinde yakınlığı sağlamak, mutfağı, banyoyu sıkça beraber kullanmak, yapılan işleri sekse bağlayabilmek bence çok güzel ama dış ortamda da güzel ve heyecanlı seks yapacak yerler var. Uzun yıllarda girilen ara yollar, bir orman, sahilde gece veya gündüz, denizde, bir teknede, belki bir alışveriş merkezinin kabininde, bir gökdelenin yüksek katında, dağ evinde, jakuzisi, özel havuzları olan otellerde yeni deneyimler yakalamalı diye düşünüyorum. Beraber spor yapmak, beraber kitap okumak, dans etmek yakınlaştıracak ve arzuları körükleyecektir. Burada erkeğe önemli bir görev düşüyor, o da kadınını tanımak. Kadın kendini anlatmaz lakin erkeği tanırsa inanılmaz şeyler yaşatır. Bu sınırsızlığı ilişkiye yaymak gerekiyor, seksin her anından keyif almayı üst düzeye çıkarmak gerekiyor. Kadınının tatmin oluşu seksin en güzel hediyesi bence. Kadının arzuları takip edilmeli, kaç yaşında olursa olsun arzuları keşfedilen bir kadın seksi doruklarda yaşayacaktır çünkü ve erkeğine yaşatacaktır.
1. İlişkinizi yenilemeye çalışın. Çift olarak yeni ve heyecan verici aktiviteler denemeye çalışın.
2. Cinsel özgürlüklerinizi arttırın. Yeni cinsel pozisyonlar, oyuncaklar ve fanteziler denemeye cesaret edin.
3. Birlikte vakit geçirmeyi arttırın. Birlikte ev, yürüyüş veya seyahatler yapabilirsiniz.
4. Konuşmaktan ve şakalar yapmaktan çekinmeyin. Konuşmak, aranızdaki bağı güçlendirecek ve cinsel yaşamınızın heyecanını arttıracaktır.
5. İlişkinizin özel olduğunu unutmayın. Evlilikte cinsel yaşamın monotonlaşmasını önlemek için, ilişkinizin bir başka çifte sahip olmadığını unutmayın ve onu özel kılmaya gayret edin.
Cevap
56Cevap
Çiftlerin birbirinden sıkılmaması esas bence. Aradaki enerjiyi canlı tutmak için beraber etkinlikler yapılabilir, hoş vakit geçirilebilir, romantik bir ortam yaratılabilir ya da çeşitli fanteziler denenebilir. Fakat hepsinin temelinde dediğim gibi sağlıklı iletişim var. Keyifli günler..
Benim eşim yok maalesef. ama eğer bu sorunu yaşıyorsa bir insan ben o insana bu önerilerde bulunurdum. Eşinizle açık bir iletişim kurarak, ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve sınırlarınızı konuşun. Bu, daha önce denemediğiniz farklı şeyler denemek için bir fırsat yaratacaktır. Yeni fanteziler, pozisyonlar ve oyuncaklar gibi farklı şeyler deneyin. Bu, monotonluğu kırmaya yardımcı olabilir ve cinsel yaşamınızı canlandırabilir. Günlük hayatın stresi ve yorgunluğu cinsel hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, birbirinize zaman ayırmak ve stresli durumlardan uzaklaşmak, cinsel yaşamınızın daha keyifli olmasını sağlayabilir.
En yapılması gereken farklı yerlerde ilişkiye girmek gadası
Misafirliğe gidin.. kalın orada bir iki gün.. .. biz toplum olarak malûm alışmışız.. gizli saklı kaçak göçek şeyler yaşamaya.. ya da arabanin içinde de olabilir.. tenha bir yerlerde.. yakalanma korkusu.. o inanılmaz kaygı.. adrenalini yükseltir heyecani tepeye çıkartır.. ya da evde ciddi ciddi kovalamaca oynayın.. yakalamaya çalışsın seni ama hızlı koş.. ki.. uğraşsın o.. hırs yapsın ..
😊 yok be.. sıradan.. oldukça basit bir insan evladıyım sadece 😅
😅.
hahah resmen olayı çözmüşsün asuman
Yok böyle bir görüşş 😁
Çok doğru 😂😂 hepsini yaşadık ve o anki duygular evde olmuyor 😂 adrenalinden mi kaynaklı şimdi bu 😂😂
Bungee Jumping yapmayla.. eşdeğer 😊 özellikle arabada denemeyen bizden değildir ..😅
Biz mecbur arabada yapmıştık evi müsait değildi😂 tek sorun birisi yaklaşınca dikkati dağılıp iniyor olmasıydı 😂
Yok artık asuman atıyorsunn
Evli olmak ya da olmamak iki türlü de ilişkide monotonluktan uzak bir yaşam için, gelişme gerek. Gezmek, kitap okumak, hobiler edinmek, yeni aktivitelere katılmak gerek. Böyle yaşıyorum farklı şeyler yaşıyorum. Evli ya da sevgilim yok, keyfim yerinde
Fantezi kostümleri /iç giyim
Çeşitli oyuncaklar
Farklı mekanlarda seks
Farklı ortamlarda yapılan kaçamaklar
Hayal dünyası ve fanteziler
Düzgün fanteziler yapılmalı
Tabi zevke göre değişir
Ne yapsan fayda etmez pek çok evli aldatıyor kadınlar daha fazla aldatıyor dna testlerin çocuk kocadan değil oluyor bazen
hiç bir şey yapılmaz. bebek dünyaya gelir anne emzirir her ağladığında ilgilenir yemek yedirir altını değiştirir gece 40 kere kalkar ilgilenir derken bir süre ortalama 2 yaşına gelene kadar varsa 2 çocuk 4 sene seks monotonlaşır
rutini bozun yeter, mekanı değiştirin, her zaman yaptığınız saati değiştirin, pozisyonu değiştirin, kıyafeti değiştirin. değiştirin değiştirebildiklerinizi.
farklı yerlerde yapmak olabilir ya da seks oyuncakları almak
Arada duygusal bağ, sağlıklı iletişim varsa, kendilerini geliştiren bireylerse monotonlaşmazlar zaten. Bunlar yoksa ne yapsan boş.
Ne yazsak kaldırılıyor artık. O yüzden ne yapılabileceğini yazamıyorum. Evlilik normal gidişatında ne yaparsan yap monotonlaşır.
Farklı iç çamaşırı, farklı mekân otel, araba, orman gibi. Değişik cinsel oyuncaklar olabilir.
Aynen haklısın bizimde anca geçiniyoruz. Eşimle Otel de yapmak isterdim ama işte şartlar el vermiyor herzaman. Yatak , banyo mutfak felan idare ediyorz
Bakma öyle dedigime çok çok nadirdir. Yatakta oluyor zaten cocuklar var dedigin gibi işte maalesef bu durum cinsel hayatı monotonlaştırıyor
Dedigim gibi oluyor ama nadir oluyor
Arkadan neden versin kadın sanada arkadan kazık gibi soksalar hoşuna gider miydi? Size girip çıkan yok nasılsa
Aşkolsun ben analdan bahsetmiyorum ki olayın tuhaflığı da burada zaten
Nasıl yani arkadan yazmışsın
Ya beni açık açık konuşturma şimdi doggy pozisyonundan bahsediyorum
İstemiyordur sevmiyordur kadın belki? Mecbur mu istemedigi birşeyi yapmaya?
Allahım kadın dayanışması ben zorlamıyorum zaten bi yaptığı ölü gibi yatmak başka gram bişey yok ki oldu mu oldu işte
Yeter daha ne istiyorsun? Sonuçta önceden onuda yapamıyordun bekarken.
Yanılıyorsun önceden öyle ilişkiyi elimin tersi ile itiyordum bolluk vardı ah ahhh bekarlık
Eşinle evlenirken bakir degildin yani. ? Valla bu erkek milletinin aklı fikri seks abi başka bir şey degil bunu anladım.
Değildim sizde istekli olmayın bu kadar
Her istekli kadınla seks mi Yapıcaksınız siz? Namus , şeref yokmu sizde? Allah beni iyi ki erkek yaratmamış. Cinsellik herkezle yaşanmaz. Sana özel olanla yaşanır. Her erkegi içine almış birinden nasıl migdeniz bulanmıyor?
Ah ablam ah işler bildiğin gibi değil
Nasıl ozaman abicim anlat bizde bilelim
Gerek yok kusura bakma senin gibi şeref yoksunu adamlarla işim yok ben kaliteli adamlarla takılırım. Eşim bakire olmasaydı ama kıyameti koparırdın.
Takıldığına göre sende yolcusun sanırım
Benn yolcu degilim de sen ne migdeniz bir adamsın cidden anlamadım. Önünde 10cmlik var diye adam olmuyorsunuz
Kesip atarım one öyle aşko kürdan gibi aşkolsun yani
Allahım umarım bu erkeklerin kökü kurur amin
Dostluklar kavga ile başlarmış hadi hayırlısı fevri kadın
Abaza
Evli değilim ama sanki mekan değiştirilebilir, romantiklik katılabilir, hijyen de en önemlisidir tabi
Birbirine vakit ayırmak fanteziler bunlar etkili olabilir
Bir süre sonra ne yaparsan yap istersen çık Ay'da Mars'ta yap yine de monotonlaşır
Her iki tarafında yatak odasını renklendirmek için çaba gostermesi gerekir, sürekli ayni şekilde, ayni pozisyonda ya da pozisyonlarda, ayni kiyafetler vs vs, yani kendini tekrar eden geceler olursa, ister istemez monotonlasir yatak odasi
yeniliklere açık olmak gerekir ve sınırları partnerin isteği doğrultusunda kaldırırsan keyifli şeyler yaşanabilir, konulu fimler izlerseniz size yardımcı olacaktır.
yeni pozisyonlara açık olunmalı fantazilere ve kostümlere önem verilmeli
Monotonlaşacağı varsa monotonlaşır bunun çaresi yok
Vizyoner olmalı oda sevise sevise olacak artik
şu görseldeki hiç bir şeye katılmıyorum daha fantastik şeyler olabilir
Yeni fikirler ve maceracı bir ruh gerekiyor içten gelen bir şey bu ruh ölmemeli ve enerji yüksek olmalı
Hergün hergün yapılmamalı arada fantezi yapılmalı cinsel olarak araya özlem girebilir bu iyidir cinsellikte yapamadığınız şeyleri ayda yılda 1 kerelik yapın
Naparsan yap o monotonluk ile illaki yüzleşeceksin bunun kaçışı yok
Cinsel yaşam monotonlaşıyorsa cinsellikten değil de evlilikteki diğer b. ktan sorunlardan oluyor. O sorunları kaldırın sonra da bakın harika bir yaşamınız oluyor.
İletişim kurulmalı herşeyden önce çiftler bol bol konuşabilmeli fikirlerini fantezilerini düşüncelerini paylaşabilmeli , isteklerini özgürce belirtebilmeli
çifttetelli oynanmalı, ( damat ve gelin gibi ) o güne dönülmeli
Farklı yerler, farklı fanteziler uygulanmalı. Ama en önemlisi ten uyumu ve ortak arzular.
Değişik yer ve mekanlarda cinsellik yaşanırsa monotonlaşmaz
şu gif yasaklanmayıp benim sorularım yasaklanıyorsa yazıklar olsun
Farkli yerler farkli pozisyonlar farkli fanteziler
Haftada en az 3-4 kez yapmalı
Cinselliğin tek sorunu hep aynı yerde seks yapma zorunluluğu kişiler artik belirli bir zamandan sonra sıkılmaya azalmaya başlaması değişik yerler otel araba dışarda sevişmeye başlayıp evde devam eden tarzda olsa ilişki hep canlı olur
Farklılıklara açık olmak lazım
Nasıl farklılıklara?
arzu artması için oynaşmalar ufak ufak dokunuşlar olabilir tek erkek olur tek kadın olur
Güzel soru takipteyim
Klasikleştirmemek lazım yeni fikirler lazım
Fantezi dünyası bu yüzden var işte.
Nasıl fanteziler mesela
Oyuncaklar var diye biliyorum onlar kullanılabilinir
Kostüm nasıl
fanteziler bu gb durumlar için var
fantezilerle ayakta tutmalıdır
Değişik şeyler denenmeli
Uygulamalı fanteziler
Birçok şey var yapılabilecek
Aktif ve düzenli cinsel plan