Evliliği ve seksi monotonluktan kurtarmak ilk zamanlara geri dönebilmek için ne yapmalı?
Evliliği ve cinsel hayatı monotonluktan kurtarmak için ne yapmalı?

Görücü usulü veya severek, her ne şekilde olursa olsun belli bir dönem sonra evlilikte heyecan biter, zevk için yapılan seks zorunluluk için yapılır, zevk vermez. Mesela çok istediğiniz bir elbise, bir araba, bir telefon var, elde etmek için ne gerekiyorsa yaparsınız, alacağınız şeyin hayalini kurarsınız. Ne zaman ki o istediğinizi elde etttiniz ne heyecan kalır, ne bişey. Görürsünüz ki onun tek bir heyecanı varmış, o da sahip olma arzusu. Evlilikte böyle bir şey, biriyle evlenirsin, belki çok isteyerek evlenirsin ama sonra bir bakarsın hiç tadı yok, etraftakilere gözün kaymaya başlar, değişiklik istersin ama aldatma olur diye yapamazsın felan felan. Sözün özü heyecanı tekrar oluşturmak için etik ve etik olmayan yollar var. Etik olan yolu bir süre ayrı kalıp birbirini özlemek veya karı koca oturup bütün mahrem sırlarını utanmadan birbirleriyle paylaşmak. Karı koca arasında çok sır oluyor. Sır paylaşırken iki arkadaş gibi olmalı, mahremden kastım en mahrem, mesela kadın şunu diyebilmeli, ben büyük seviyorum, ben şu erkeği çekici buluyorum, filanca adam beni azdırıyor. Bekarlığımda filancayla şunları yaşadım felan filan. Erkek için de aynı şeyler. Mesela son dönemlerde çok fazla p*rno film izlemiş erkeklerde karısını başka bir erkekle paylaşma duygusu oluşuyor, bunu engelleyemiyor, en büyük arzusu bu oluyor. Şu sıralar çok yaygın. Kadınlar erkeklerin bu arzusuna şu gözle bakıyor " aaa utanmıyormusun, karını başka erkeklere peşkeşmi çekeceksin, sen güzel kardeşim" felan filan. Ben kadınların böyle tepki verselerde aslında erkeğin bu fikrini çekici ve azdırıcı bulduklarını ama kocasına, çevresine veya sonradan pişman olma duygusuna yenik düştükleri için istemediklerini düşünüyorum. Erkeğin karısını veya kadının erkeğini başka biriyle paylaşması, karı kocanın başka bir çiftle aynı ortamda eş değiştirerek seks yapması etik olmayan fakat arzulanan bir heyecan oluşturma yöntemi diyebiliriz. Kadınlar için söylüyorum, erkekler size strapon kullanmayı teklif ediyorsa, ilişlki esnasında sizi başka erkeklerle hayal ettiğini söylüyorsa etik olmayan yaklaşım dediğimiz şeyi istiyordur, ama o da korkusundan ilişkiden sonra inkar edecektir. Sadece fantezi diyecektir.
aç interneti bi çok pozisyon var. Al bi tane yastık o pozisyonların hepsini yastıkta dene antrenman yap yani. İlk kızın üstünde denersen reziillik çıkabilir :D neyse git kızın yanına o pozisyonları dene. kızla her gün aynı pozisyonda seks yapma . İlla ki etkilenecektir. ya da ben şu pozisyonu sevdim hep bunu yapalım diyebililir o da çok iyi.
bide kızla beraber erotik film izleyip o filmi aynen sizde oynayabilirsiniz , ya da sen izle onun üstünde uygula. Ben eskiden takıldığım kızlarla hep farklı pozisyon denerdim ve erotik filmlerde ki sahneleri tekrar ederdim kudururlardı.
bi de ilk oral seks ile baslayıp misyoner ile devam edip bi süre kucağında sana dönük zıplattırıp ordan doggy style geçip ordan da bacak omuz yaparajk final yapabilirsin. Bu sıralama kızların hep hosuna gider önce yavas yavas sonra hızlı hızlı ateslenen pozisyonlar. ilk dogyy style yaparsan kız kendini or'''bu gibi hissedebiliir.
Evlilik de cinselliği kurtarmak için biraz da hayat değişikliği lazım yani beraber yürüyüşe çıkılmalı doğa daFarklı hobiler olmalı Ondan sonra erkek kadına içindeki sevgiyi vermeyi bilsin kadın da zaten böyle bir erkeğe kendi olur.. cinsellik de erkek kadını düşünmeli sadece duygularını versin kadın mutu olur zaten her şey olunca yatak dan gitmesin kadının yanında olsun gerekirse sarılsın uyusun duyguları kadına hissettiren erkek mutlu eder kadını
Cevap
36Cevap
Ayrı ayrı kızlı erkekli sosyal hayat sürmeyen dib dibe aynı insan, aynı konuşmalar, aynı hareketler, aynı mimikler ile robot çiftin yalaması gibi yaşanacak bir evlilik kesinlikle PİŞMANLIKTIR
cinsel yalan için ise olabildiğince çok değişiklik, fantezi, oyuncak, aksesuar, mekan değişikliği yapılması şart.
Eğer kaldırıyorsanız dişilik tenleri, tadları, ten kokularını yaşamınıza dahil edebilirsiniz
"Eğer kaldırıyorsanız dişilik tenleri, tadları, ten kokularını yaşamınıza dahil edebilirsiniz " kısmını anlamadım. Ne demek istediniz.
*farkı
Daha fazla açıklamaya gerek yok. anlayan anlar
Başkaları ile mi yapın diyorsunuz?
Yorumsuz
Yapıyormusunuz?
Kimse yazmamış.. bence oturup konuşun. Onu heyecanlandıran bir şey var mı? Seni heyecanlandıran bir şey var mı? İçinizde, aklınızda denemek istediğiniz ama söylemeye çekindiğiniz şeyler var mı? Biri tutup ben yıldızların altında sevişmek istiyorum diyebilir. Belki evde başkaları varken kaçamak dokunuşlar heyecanlandırır. Belki odada uyuyan biri varken sevişmek heyecanlı gelir. Belki yatakta sevgi ve saygı değil, tam aksini bekliyordur. Belki sertlik istiyordur. Belki farklı bir şeyler denemek istiyordur... veya belki artık seksten sıkılmıştır. Dünyayı dolaşmak istiyordur :)) kadınlar farklı ihtiyaçlarını karşılayamadıklarında seksten uzaklaşabiliyorlar. Bence bi konuşmayı deneyin önce.
Merhaba evlilikte cinsel hayatı monotonluktan çıkarmanın yolları vardır bunlar öncelikle partnerlerin karşılıklı konuşması ile gerçekleşir. Partnerin zevk noktaları üzerine yoğunlaşma, her zamankinden farklı pozisyonlar deneme, farklı mekanlarda cinsel birleşme yaşamak, ardaki arzu ve isteği arttırmak adına ufak sürprizler yapmak gün ortasından itibaren partneri güzel bir ilişki için hazırlamak ve arzusunu arttırmak ve istekli hale getirmek. Farklı fantezilerle farklı kostümlerle cinsel dünya renklendirilebilir ve ilk günkü haline getrilebilir. Farklılık ve yenilik her zaman iyidir.
bırcok aldatma veya kacamak yapma ve arayısa gırme nedenı evlılıkte cınsellıgın monotonlasması. cok evlı kadınla bırlıktelık yasadım ve yuzde 90 nı hep bu nedenden dolayı baskasıyla bırlıkte oluyor ılıskı monotonlasıyor sadece gır cık oluyor ve oda ayda belkş bşrkackere. onun yerıne eslerın cınsellıgı renklendırmesı gerekır. ılk once yapılması gereken şu tabuları yıkıp yobazlıktan kurtulmak gerek o ayıp bu gunah denılmemesı gerekır. sexı sadece yatak odasında degıl evın her yerınde denemek gerekır bazen arabada farklı yerlerde dısarıda. ve ılıskı sırasında p*rno ızlenmelı bunu kıskanclık yapan kısıyle evlenmek zaten hayatın kararması demektır kım nederse desın. cansız bırseyden kıskanmak hastalıktır. farklı fantezıler uygulanmalı seks oyuncakları alınabılır. erotık konusmalar yapılabılır. belki telefonda farklı kısıyle dıyalog kurulabılır.. vs... vs...
Yatakta sınır olmuycak iki tarafta birbirini mutlu etmek için sürekli değişik fanteziler bulmalı 9 yıllık evliyim hala birbirimizi arzulariz
benim gibi
yaşlarınız kac eşin ve sen
Yeni fanteziler üretmeli, yeni giyim tarzı, farklı yaklaşımlar, çok yolu var aslında o kişiden kişiye göre değişebilir. Sadece partnerler birbirlerine daha dobra olmalı
Katılıyorum
Fanteziler ve oyunlar eklenmeli
Ne tür oyun ve fanteziler?
@ecstasy11 hashahsh muhtemelen esprisine yazdın ama bi kız arkadaşımla tamamen zifiri karanlıkta birbirimize kaçamak dokunuşlar yapıp kaçarak denemiştik. Heyecanlı oluyor..
fanteziler, her seferinde vucudunu ilk defa taniyor mus gibi dusun. Sorunlar ya da cinsel arzularinizla ilgili birbirinizle konusun. Utanma olmasin. Bazi seyleri sinirsiz yasayi. Belki ikinizinde cok istedigi seyleri utanma yuzunden yapamiyorsunuz.
Bu soruda herkes başta kızlar değişiklik başka kişiler olsun dediğine şahit oldum ama kalıbımı basarım %90ı bunu deneyemez KS bastırılmış duyguları rahat açıklayacağı sözde konuşulacak bir platform haline gelmiş kadın erkeğin tek derdi seks
doggy
cowboy
anal
oral
cim/cif
rimming
torture
bukkake
orgy
pure bone
s-m/bdsm
mmf/ffm
swing.
vb. olabılır .
fantezi yapın, mekan değişikliği yapın, zaman değişikliği yapın, pozisyonları değiştirin. Kısacası değişiklik yapın. :D
fantezi.. cinsel yaşamı en tetikleyen konudur bence. özellikle kıyafet. gardrobum bir sürü beraber olduğum kızlara giydirdiğim fantezi elbilseleriyle dolu
farklı fanteziler, değişik mekanlar deneyin bebeğim. mesela biraz heyecan katın seks ortamına. balkonda yapabilirsiniz. çok zevkli oluyor
Acaba çok merak ediyorum bunların kaçını denedinde akıl veriyorsun?
@anatolian_Mongol yaptığım için fikir veriyorum. Tabi senin en fazla hayallerinde kalan bişey olduğu için öyle düşünmen doğal
Hayallerim olduğunu nereden biliyorsun senin cesaret edemediklerini yapmışlığım var
Seks oyuncaklarına bir şans verilebilir
Olabilir kulalndiniz mi hiç?
Evet
Nedir tavsiyeleriniz peki?
Bdsm seks oyuncaklarına bakın
Onlar sert kaçar
kac yildir evlisinz
@Keyiflidakikalar25 2,5 yıldır, bu ikinci evliliğim
@Amırtentiaaaa 23 yaşında 2ci evlilik hızlısın kuzum sen ben 1inden daha kurtulmuş sayılamam
Şişeden çıkan gaz, bi daha şişeye geri sokulamaz.
Bu konuda tek bir yol önerebilirim ama o da çoğu çiftin kaldırabileceği bir seçenek değil.
Heyecanlar katın.
Farklı mekanlarda deneyin.
Sürprizler katın.
Kostümler. Kokular, mumlar, müzikler ile süsleyin...
Birbirinize karşı dürüst olup, açık açık konuşmalısınız. Fanteziler, geziler anlık sürprizler ve bakım kürleri olabilir
Farklı şeyler yaşıcaksın. Farklı mekanları keşfedeceksin. Cinsellikte de değişik şeyler denemek ilişkiyi ayakta tutar
daha zevk ve istekle sevismelisiniz baska yollar var ama onuda siz tercih etmeyebilirsiniz
Ne gibi yollar?
diyemem burdan
İlk zamanlara dönemezsin ama heyecan katabilirsin hayatına karşılıklı ortak fantazilerle.
Merhaba,
İlişkilerin monotonluktan çıkması devamlılığı açısından büyük önem taşır.
Peki neler yapabilirsiniz?
Cinsel monotonluğu kırmak için her şeyden önce eşinizin isteklerini sorun ve kendi isteklerinizi belirtmekten çekinmeyin. Unutmayın ki cinsel birliktelik sırasında eşinizle iletişim kurarak onu yönlendirebilir ve yüceltebilirsiniz. Siz kendinizi iyi hissedersiniz eşiniz de kendini iyi hissedecektir.