selam, ben 34 bedenim kalça kısmı biraz büyük olduğu için alt kısım 36 ola biliyor. flörtüm büyük göğüslü ve büyük kalçalı incebelli kızlardan hoşlandığını söyledi. ve benim de öyle olmamı istedi. 83-67-96 ölçülerim 175 boy. 20 yaş. bedenimden memnunum belki biraz göğüs büyük ola bilir. ben flörtümün istediği ölçüleri hiç beğenmiyorum. zira kendi bedenimden memnunum. mankenlik de yapmak istiyorum. sizce değer mi o ölçüler için uğraşmaya yoksa flörtümden ayrılsam mı? bu kategoride veriyorum soruyu, çünki erkeklerin bu konudaki genel fikrini almak istiyorum ben böyleyim
Sen böyle çok daha güzelsin bence, manken gibi ölçülerin var daha ne istiyor sevgilin. O istiyor diye kilo alacak değilsin herhalde. Seni bu şekilde beğenmiyorsa gitsin başka kızla çıksın. Bu halinle hayallerini süsleyeceğin erkek sürüyle.
Neden baskasi icin kendi i degistirmek istiosun ki sen ondan istesen boyle birşey yaoacak mi sanki ve zayifta degilsin gayet iyisin bu fotoda fizik birsey belli degil ama kimse icin kendini değistirme derim
Zaten öyle önemli olan sevdiğim insanı olduğu gibi kabul etmek kabul etmeyip değişiklik istiyorsa o insanın (erkek veya kadın fark etmez ) samimiyetini sevgisine zerre güvenim olmaz
En İyi Cevaplar