Cinsel Yaşam Dolgun göğüslü kadınlar çekici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Dolgun göğüslü kadın görünce ne hissediyorsunuz erkeklere soruyorum düzgün cevap verirseniz iyi olur Dolgun göğüslü kadınlar çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dolgun memeli diye her kadına yükselmem. Ama ilgi duyduğum kadın dolgun memeliyse onunla da neler yaparım neler 😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Sevmiyorum, dikkat çekici şeyleri sevmiyorum, genel olarak! Dolgun popo da sevmem! Dikkat çekmeyen iyidir! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Offf bee şunlara hak diyoruz. ya da bu bunları nasıl taşıyor diyoruz. ya da bunun arasına vereceksin dosunu diyoruz. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Fantezi olarak görüyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem fantezi olarak düşünüyoruz hem fiziki açıdan düşünce yapıyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela büyük bunu nasıl taşıyor ağırlık yapmıyor mu yapıyorsa ne kadar yapıyor gibi gibi Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. acıpta içinize bakmadığımız için bir şey hissetmiyorum çoguda sarkık oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Büyük bir göğüsün kolay kolay dik durması mümkün değil estetik operasyon olmadığı sürece ayrıca küçük gögüslü kadınların da çoğunun sarkık Yorumla scorpion026 1 yıl işte o yüzden bir şey hissetmiyorum Yorumla
trobdnejk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Çekicidir ama orantılı olması lazım. Omuz, popo, göbek vs. Yoksa orantısız olursa çekicilikten ziyade itici görünüyor 0 0 Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hayır kalça önemli olan 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Göğüs peki Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl Hic bir islevi yok gogus boyuttan cok sekli onemli uclari var mı dikmi Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Bi sn bakıyorsun sonra önğne bakıp devam ediyorsun 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İki meme arasında gidip gelmeyi düşünüyoruz. 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Abartılı değilse (D cup gibi) evet çekici oluyor 0 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Büyük memeli diyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kadınsılığı mı temsil ediyor Yorumla Japoness 1 yıl Hayır , kadın zaten kadındır memenin büyüklüğü bunu belli etmez. Ama memelerin açıklığı dışarıya karşı göstermek istediğini belli eder sokak lambası gibi herkese yanar yani Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seksi bir görüntü 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Görmeden yorum yapmıyorum prensibime aykırı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gösterelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur Yorumla
Competizione Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Eriyorum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dolgun göğüs kadınsılığı mı temsil ediyor Yorumla Competizione 1 yıl Evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dolgun memeli diye her kadına yükselmem. Ama ilgi duyduğum kadın dolgun memeliyse onunla da neler yaparım neler 😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Merhaba,
Sevmiyorum, dikkat çekici şeyleri sevmiyorum, genel olarak!
Dolgun popo da sevmem!
Dikkat çekmeyen iyidir!
Offf bee şunlara hak diyoruz. ya da bu bunları nasıl taşıyor diyoruz. ya da bunun arasına vereceksin dosunu diyoruz.
Fantezi olarak görüyorsunuz
Hem fantezi olarak düşünüyoruz hem fiziki açıdan düşünce yapıyoruz
Mesela büyük bunu nasıl taşıyor ağırlık yapmıyor mu yapıyorsa ne kadar yapıyor gibi gibi
acıpta içinize bakmadığımız için bir şey hissetmiyorum çoguda sarkık oluyor
Büyük bir göğüsün kolay kolay dik durması mümkün değil estetik operasyon olmadığı sürece ayrıca küçük gögüslü kadınların da çoğunun sarkık
işte o yüzden bir şey hissetmiyorum
Çekicidir ama orantılı olması lazım. Omuz, popo, göbek vs. Yoksa orantısız olursa çekicilikten ziyade itici görünüyor
Hayır kalça önemli olan
Göğüs peki
Hic bir islevi yok gogus boyuttan cok sekli onemli uclari var mı dikmi
Bi sn bakıyorsun sonra önğne bakıp devam ediyorsun
İki meme arasında gidip gelmeyi düşünüyoruz.
Dikkat çekici geliyor
Ben küçük göğüs seviyorum ya
Abartılı değilse (D cup gibi) evet çekici oluyor
Büyük memeli diyorum
Kadınsılığı mı temsil ediyor
Hayır , kadın zaten kadındır memenin büyüklüğü bunu belli etmez. Ama memelerin açıklığı dışarıya karşı göstermek istediğini belli eder sokak lambası gibi herkese yanar yani
Seksi bir görüntü
Çekici
Emesim geliyo arasına sürtesim
Vermessek ne olar
Tabiki
Beli de inceyse fena
Görmeden yorum yapmıyorum prensibime aykırı
Gösterelim
Olur
çekici
Eriyorum.
Dolgun göğüs kadınsılığı mı temsil ediyor