Cinsel Yaşam Küçük göğüslü kadınlar çekici olamaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 İlla ki büyük göğüsümüzün mü olması gerekiyor ya 🥲 Küçük göğüslü kadınlar çekici olamaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl küçük memelerden hoşlanırım şahsendaha estetiksel görünümleri vardır 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Memeleri küçük olanların genelde popoları güzel oluyor 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence olamaz, özellikle de dümdüz olanlar.üzgünüm ama gerçek böyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alakası yok küçük göğüsün kendine gire bir çekiciliği vardır özellikle de sekste avuca ve ağza sığmasi başka güzel. 0 0 Yorumla
LoveBeniLoveyimSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Herzaman çok çekici gelmiştir ama bir türlü küçük göğüslü kadın nasib olmadı hepsinin de büyüktü 🥴 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl büyük göğüslü hiç sevmem. küçük göğüs ve sıkı kalçalar en iyisidir 0 0 Yorumla
izmitliMmM Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Alakası yok hatun dediğin çıtı pıtı zarif ve esmer olmalı göğüs kalça kocaman olunca çok itici geliyor bana. 1 0 Yorumla
Lavenderr09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Küçük de çekicidir ama ne kadar küçük olduğuna göre de değişir Kaç beden seninki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 75b Yorumla Lavenderr09 +1 yıl 75b güzel bir bedendir öyle küçük durmuyor ve ele avuca sığar güzel olur yani Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Ki severim 75byi Yorumla
Murstmuro Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çekici ben çok istiyorum bana foto atsınlar seviyorum çünkü 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Küçük göğüsler daha çekici 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ben çekici biluyorum 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yoo o da iyi seven sorun etmez etmemeli 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tabiki daha leziz şey güzel hsjsj 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Büyük olmasının bir etkisi yok bence. 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. 80b yeter de artar bile 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çekicilik sadece büyük gögüsle olmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor o 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İtici genelde. 0 0 Yorumla
KaçakÇay0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok bence küçük dik daha güzel ya 0 1 Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Dik mi senin? Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olanlar var 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olur tabi ki de 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bence olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boyun kısa mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1.60 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeği kaç istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl 1.75-1.80 arası olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz konuşmak ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
küçük memelerden hoşlanırım şahsen
daha estetiksel görünümleri vardır
Memeleri küçük olanların genelde popoları güzel oluyor
bence olamaz, özellikle de dümdüz olanlar.
üzgünüm ama gerçek böyle
Alakası yok küçük göğüsün kendine gire bir çekiciliği vardır özellikle de sekste avuca ve ağza sığmasi başka güzel.
Herzaman çok çekici gelmiştir ama bir türlü küçük göğüslü kadın nasib olmadı hepsinin de büyüktü 🥴
büyük göğüslü hiç sevmem. küçük göğüs ve sıkı kalçalar en iyisidir
Küçük göğüs ince bel büyük kalça fit karın
👅👅👅👅👅👅👅👅👅🤤🤤🤤
Alakası yok hatun dediğin çıtı pıtı zarif ve esmer olmalı göğüs kalça kocaman olunca çok itici geliyor bana.
Küçük de çekicidir ama ne kadar küçük olduğuna göre de değişir
Kaç beden seninki
75b
75b güzel bir bedendir öyle küçük durmuyor ve ele avuca sığar güzel olur yani
Ki severim 75byi
Çekici ben çok istiyorum bana foto atsınlar seviyorum çünkü
Küçük göğüsler daha çekici
Evet ben çekici biluyorum
Yoo o da iyi seven sorun etmez etmemeli
Tabiki daha leziz şey güzel hsjsj
Büyük olmasının bir etkisi yok bence.
80b yeter de artar bile