Bence yoktur küçük göğüslü olup seksililte büyük göğüslü kadınlara taş çıkartacak kadınlar var hani bu sitede çok benzer sorulara denk geldim yani göğüs dediğimiz kavram cinsellilte belki 1 ya da 2 dk lık kısım küçük olsa da bence bir kaybı olmuyor. Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor 😃 dert edilmemeli
Küçük göğüs dik olur hiç bir zaman sarkmaz uçlarına iyiyse onlarda dimdik durur kadın evde sudyen takmazsa acayip seksi ve kışkırtıcı olur sendeki nasıl bilmiyorum ama dışarıda bazen südyen takmayanlari görüyoruz onlarda çok hoş duruyor
Binlerce yıldır göğüsler dişiliğin sembolü, ve görsel olarak bir çocuk ile bir kadını birbirinden ayıran beden unsurları. Küçük memeli kadınları genel olarak seksi bulmuyorum.
Yalnız fotodaki kızın göğsü küçük değil. Hadi seninki küçük olsun, günümüzde küçük göğüslü seven erkek sayısı bir hayli fazla. Takılacak mesele değil yani. Diri olsun yeter.
Eger kadın zayıfsa zayıf kadınlara yakışıyor kim nederse desin dez avantajı sarkma yapmaması zamanla cünkü agırlık yer ekimi kuvveti hep aşagı ya doğru sarkması a neden olur büyük gögsün
Yok aslında küçük olanlar da seksi dir ama şimdi diğer türlü baya bi dikkat çekiyor ve ateşli yani zorunlu değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asil gogusleri buyuk olan kadinlar seksi sayilmaz. Gogus buyuk olan sismandir. Meme ise farkli A cupsa cok kucuktur ama B ve C cok tatli. D ve ustu ise cok kotu çünkü asiri buyuk ve sagliksiz olurlar.