Bir kadının seksi olması için göğüse ihtiyacı var mıdır.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence yoktur küçük göğüslü olup seksililte büyük göğüslü kadınlara taş çıkartacak kadınlar var hani bu sitede çok benzer sorulara denk geldim yani göğüs dediğimiz kavram cinsellilte belki 1 ya da 2 dk lık kısım küçük olsa da bence bir kaybı olmuyor. Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor 😃 dert edilmemeli
Küçük göğüs dik olur hiç bir zaman sarkmaz uçlarına iyiyse onlarda dimdik durur kadın evde sudyen takmazsa acayip seksi ve kışkırtıcı olur sendeki nasıl bilmiyorum ama dışarıda bazen südyen takmayanlari görüyoruz onlarda çok hoş duruyor
Binlerce yıldır göğüsler dişiliğin sembolü, ve görsel olarak bir çocuk ile bir kadını birbirinden ayıran beden unsurları. Küçük memeli kadınları genel olarak seksi bulmuyorum.
Yalnız fotodaki kızın göğsü küçük değil. Hadi seninki küçük olsun, günümüzde küçük göğüslü seven erkek sayısı bir hayli fazla. Takılacak mesele değil yani. Diri olsun yeter.
Cevap
76Cevap
Alakası yok bence bomba gibi olmasından ise fotoğraftaki gibi hafif belli olması daha güzel duruyor benim göğüslerim böyle.
Şahsi fikrim biraz olsun göğüsleri olsun isterim
Seksi sayılmazlar
Küçük göğüslerin neyi çekici ki Allah aşkına..
Göğüs dediğin ele avuca sığmalı sadece Göğüs de yetmez. Zayıf bir karın. Biraz kalın bacak. Biraz büyük kalçalar olmalı..
Küçük göğüs özgürlüktür bence. İstediğinizi giyebiliyorsunuz koşabiliyorsunuz sarkma derdi yok
Sende kendini avutma yolları bulmuşsun😂
@Anlarım3005 özendiğim tarafı söyledim
Ben yanlış anladım demek ki afedersin
Göğüslerin küçük diye bunları yazdığını düşündüm
Eger kadın zayıfsa zayıf kadınlara yakışıyor kim nederse desin dez avantajı sarkma yapmaması zamanla cünkü agırlık yer ekimi kuvveti hep aşagı ya doğru sarkması a neden olur büyük gögsün
Çatalını göstericek şekilde göğüsleerini kullanmayı biliyorsa seksidir.
Var. Öyle olmasaydı dünyada kadınların estetikte 1. Numaralı tercihi göğüs büyütme ameliyatı olmazdı.
Yoktur ayrıca dik küçük göğüs bana daha çekici gelir, bence kalça ve bel kıvrımlarının belirgin ve diri olması daha cazip
Yok aslında küçük olanlar da seksi dir ama şimdi diğer türlü baya bi dikkat çekiyor ve ateşli yani zorunlu değil
Asil gogusleri buyuk olan kadinlar seksi sayilmaz. Gogus buyuk olan sismandir. Meme ise farkli A cupsa cok kucuktur ama B ve C cok tatli. D ve ustu ise cok kotu çünkü asiri buyuk ve sagliksiz olurlar.
Ben daha seksi buluyorum dik ve sert daha cazibeli dokunmak ve öpmek daha ateşli hissettiriyor beni 🤩
Seks-i yani seksi çağrıştıran, cinsel çekiciliği olan. Bir kadın neden beğenilmek için kendisine seks objesi gibi bakılmasına izin verir?
Bence küçük göğüs daha seksidir uçları dik ve istekli olması yeterlidir zamanla onlarda büyürler rahat kalsınlar beslensinler yeterki
Fiziğiyle uyumlu olduğu sürece hic problem değil bu, hatta küçük göğüsleri olan kadınlar çok daha seksi olabiliyor böyle durumda
Fiziğe uyumuna bağlı olarak değişir, bazılarında büyük meme var ama çekici değil mesela
Görsellik her zaman önemlidir limon gibi göğsün varsa geridesin yani
Onlara kız denmez ki kuru tahta onlar 😂😂😂😂 Hiç şansları yok istemem
Bir meme aşığı olarak söylüyorum. Tahta gibi olmasın. Küçükte olsa gideri oluyor
Görüntü iyidir hoştur ama benane benim için muhabbeti, bana karşı tavrı, davranışları daha önemli :)
Bunun gogus buyuk veya kucukluguyle olculmeyecegi dusuncesindeyim.
Çok güzel olması ve fiziğinin mükemmel olması lazım.
Çnemli tabi ama şart degil seksi olmasına engel degil
Bu boyutun daha küçüğü olmayabilir ama bu tak istediğim gibi standart, sade bir seksilik katıyor
Çok küçük olması iyi değil avuca sıgcak hatta biraz taşsa daha iyi olur😉
Belli bir ölçüde evet kadın vücudunu değerlendirirken göğüsler benim için 25 puanlık soru gibidir
cinselliğin ve çekiciliğin vücut ölçüsü ile alakası yoktur.
Taşıyana göre değişir.
cut.
Küçük ve yuvarlak göğsü cazip kılan. Sarkmaması. Onun için de tercih edilir.
Kalçadan veya kalın bacak var ise bunu unutabiliriz
Hayır tabiikide bazen bir koku her şeye bedel olabiliyor
Bana daha çekici geliyor, öpmesi ve ele sığması harika. Hatta cinsel ilişki sırasında el ile okşanması güzel oluyor.
küçük gögüs seven biri olarak daha seksi buluyorum.
Neden peki
daha tatlı daha seksi geliyor. duruşu bile daha güzel.
ilişki esnasında da küçük gögüsler ile ilgilenmekten daha mutlu oluyorum
Hayır asla böyle bir şey söz konusu olamaz Kadının her zerresine değer verilirse bütün vücudu güzelleşir 💋
biraz lazım aslında. çok büyük olması her zaman her kişiye iyi olmayabilir. ama fotodaki kadar küçük olamaz. birazda büyük olmalı
seksi değiller benimkiler büyük emdiriyorum hep
Hayır seksi değiller dolgun gögüsler daima seksi
Benim için en seksi kadın küçük göğüslü kadındır bir ağız dolusu mutluluk ne sarkar ne kokar
fotoğraftaki sen misin? çok güzel görünüyor , cup A mı?
bence en mükemmelidir ve hatta küçük kalçalarda dahil edilmeli
Neden sayılmasın ki
Bence küçük göğüs daha avantajlı kıyafet için olsun sarkma için olsun koşarken zorlanmama olsun
seksilik sadece göğüs ile ölçülemezki..
Bir parçası ama
Yok gibi olmamasi yeterli
Olsun ufak olması da güzeldir
Vardır. Küçük memeleriler az ötede oynasın
fena değil. yaşın küçük.
Normal fazla büyük de güzel değil
Kalçası büyükse seksidir
Hayır sayılmaz. Bu ne tahta gibi
Büyük göğüse ihtiyaçı yok.
Kadınsal hat ıcın evet kucuk olmaması lazım
Bence çok seksi