+1 yılOluyor geçen ay fuckum la ayrıldık çünkü kendi teklif etti ve dedi aşk sevgi istemiyorum diye ama 1 yıl sonra dedi sana karşı büyük hisler oluştu içimde bana iyilik yap ve uzak tut beni kendinden dedi bende kestirip attım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlur tabi ki neden olmasın. Cİnsellik amaçlı başlayıp sonrasında birbirlerini tanıdıkça sevgilerinin artıp sevgili olması çok doğal.
11 Yorumla- +1 yıl
EIG icin tesekkurler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılOlur ama ayrıldıktan sonra seks arkadaşı bile olunmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Çünkü ayrıldıktan sonra yine zaman zaman sevgili gibi davranılır. Bu da tartışmalara bazen kavgalara sebep olur. Nasıl memnunsanız öyle kalın.
Bilmem. Ne gerek var ki zaten veriyorsa sadssdaf :P dermişim
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş bazısı duvarı deler bazısı sadece sükmek için kız bulur adalete bak :D
00 Yorumla
+1 yıloladabilir olmayadabilir o aradaki ince çizgiyi iyi tutmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişiye göre değişir gerçi görüşme amacınız seks ilerisi zor gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıkça görüşme amacı değişemez mi?
Cevap sahibi+1 yılPek ihtimal vermiyorum senden alacağı ne kalmış ki üstelik seninle olma anacı belli.. sen onunla Nasıl başladın birlikte olmaya
Soran+1 yılSevgililiğin tek amacı seks yani sence? Klasik türk erkeği kafası
Cevap sahibi+1 yılKlasik düşünce bu şahsi düşüncem değil benim düşüncem ne olursa olsun seversem gerisi önemli değil.. sor bakalım seninle sevgili olur evlenir mi?
+1 yılmaalesef mümkün. hiç hoş değil ama mümkün.
052 Yorumla
Soran+1 yılBence başka şekilde başlayan sevgililiklerden daha hoş
- +1 yıl
bence degil. yani ne guzel duygusal bir bag yok, vicik vicik degil iliski. yani fiziksel olarak muhtemelen vicik viciktir da, boyle boku cikmamistir. sonra isin icine duyguyu karistiriyorlar. sevgililiktem seks arkadasligina gecilmesi daha hos bence sksjsksnkd
Soran+1 yılDuygusal bağ olunca vıcık vıcık olmuyo ki :D ayrıca başlarda sadece seks arkadaşı olmadan direk sevgili olmak saçma
- +1 yıl
seks yapmadigin biriyle nasil sevgili olasin ki. dogru aslinda. bilemedim ya sekse evet sevgililige hayir kshsksdndk
Soran+1 yılsevgililik kötü bişey değil ya. paylaşamayacak kadar çok sevince zorunluluk oluyo
- +1 yıl
bir kere o kadar cok sevdim ve ayrilan taraf ben oldum. bana gore degil ya. boyle daha rahat
Soran+1 yıldeğişen tek şey partner sayısının 1e düşmesi
- +1 yıl
hayir. gostermen gereken ilgi alaka da artiyor. hayatinin buyuk bir bolumunu paylasman gerekiyor. seks arkadasi oyle mi, bir taraf arar musait olundugu vakit seks yapilir ve ayrilinir. bir dahaki bulusmaya kadar. en makbulu budur skdnkdn
Soran+1 yılöyle seks arkadaşlığı çok tatsız oluyo
- +1 yıl
nasil olacak?
Soran+1 yılDaha fazla iletişim olmalı
- +1 yıl
ne kadar daha fazla
Soran+1 yılnormal bir arkadaş gibi en azından. seks yaptığım adama hayatımın arkadaşlarıma sunduğumdan daha az bir kısmını sunsam saçma olur gibi
- +1 yıl
kimsenin bilmedigi biri olsa mesela. sadece birbiriniz biliyosunuz birbirinizin hayatinda oldugunuzu. baskasi bilmiyo. buna ne diyosun?
Soran+1 yılBunun için seks dışında tahammül edemediğim biri olması lazım :D
- +1 yıl
hayir sadece muhabbetini sevmenin ya da sevmemenin hicbir oneminin olmamasi gereken bininsan olmasi yeterli skshsks
Soran+1 yılMuhabbetini sevdiğim insanla seks dışındada zaman geçirmek isterim ama
- +1 yıl
aslina bakarsan o daha guzel. ama duygusal bag kurulabilme olaailigi yuksek oldugu icin desteklemiyorum
Soran+1 yılO zaman muhabbetini sevmediğin insanlarla seks arkadaşı ol
- +1 yıl
sevgililik hakkinda ne düşünüyosun?
Soran+1 yılvalla en son 2 yıl önce sevgilim oldu ama güzel sevdiğim bişey sevgililik. uyum, anlayış felan olunca böyle tabi., sırf sevgili olmak için olanlar olayı katlanılmaz kılıyo
- +1 yıl
kac yasindaisn
Soran+1 yıl24,
- +1 yıl
bu yaslarda seni kiskanip kisitlayacak birine ihtiyacin mi var ya? sevgili boyle bisey degil miydi sksnsk
Soran+1 yılÖyleleriyle sevgili olmuyorum çok şükür :D
- +1 yıl
beni sevgililikten soguttular. artik istemiyorum bsksjsks
Soran+1 yılseçimlerin kötü olduysa soğursun tabi
- +1 yıl
bulamadim tam bagimsiz laik bir sevgili kahaksksbs
Soran+1 yılPes etme. Hani ara demiyorum ama fırsatları da itme derim :D zaten güvelir bir erkeği kısıtlamaz kızlar pek. psikopat olmadıkları sürece
- +1 yıl
gercekten uzun suredir itiyorum. ne kadar guzel insanlarla iliskimi kestim bu yuzden ya sjshsjhd
Soran+1 yılyapmayaydın iyiydi işte :D
- +1 yıl
ya ama en ufak bir kiskancliga tahammulum yok artik. kiskancligin sebebini guvensizlik olarak goruyorum. ya kendine guvenaizlik ya karsi tarafa guvensizlik. bu sebepten oturu sevgili olmak isteyenlere mesafe koyuyorum. bu yuzden "i'm a man who walks alone" :D
Soran+1 yılBunun çok kolay bir çözümü var özgüvenli biriyle birlikte olup sana güvenmesini sağliyacaksın :D
- +1 yıl
bu o kadar kolay olmuyor takdir edersin ki kshskdh
Soran+1 yılBence kolay. şanslıyım demekki
- +1 yıl
sorudaki hikayenin kahramani sen misin yoksa
Soran+1 yılOlabilitesi var
- +1 yıl
kizlarin tek eslilige yonelmeleri canimi sıkıyor ya kshskd
Soran+1 yıliki yıldır ilk defa böyle bir yönelimim oldu üstüme gelme
- +1 yıl
simdi o seni boğacak daraltacak amsnsknssk
Soran+1 yılyok yapmaz öyle şeyler :D öyle biri olsa hoşlanmazdım kendisinden
- +1 yıl
insanlar degisiyor. sevgili olduktan sonra cok farkli olur hahahahshs
Soran+1 yılolmaaz
- +1 yıl
erkek degil miyiz ya amsnmsnz
Soran+1 yılhepiniz aynı mısınız 😂
- +1 yıl
asagi yukari evet kssjksnsksnd
Soran+1 yılYok öyle bişey
- +1 yıl
tüh vazgeciremedim sksjss
Soran+1 yılçok kötüsün :/
- +1 yıl
ne kadar isime geliyor olabilir senin tek eslilige donmen? tanimiyorum dogru. ama disarida bir yerlerdesin ve muhtemelen ayni ulkedeyiz. benimle denk gelmesen de benim gibilere denk gelirsin. yoldaş kardeşliği diyebiliriz buna zksjksns nesliniz tükeniyor, sizi korumak lazım...
Soran+1 yıltek eşliliğe kalıcı olarak dönmüyorum sonuçta sadece bir kaç aylık bir kayıp :D
- +1 yıl
UMARIM ÖYLE OLUR ksjskdsk tek umursadigim sey buymus gibi...
insan sevdiğini öper neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılfuckbuddyden olur, evlenen arkadaşlarım bile var.
00 Yorumlaevet ergün sexs yapın sonra evlenirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhe canım he cok beklersin
06 Yorumla
Soran+1 yılOlanlar üzerine sordum bu soruyu...
- +1 yıl
bu ihtimal yok gibi bişey burda erkekler sana olur derler neden? çünkü maksat seks yapalım
Soran+1 yılOlan en az 4 çift tanıyorum arkadaş çevremden. Çoğu kişi tanımadan ilişkinin adını koymak istemediği için başlarda sadece seks için görüşmüş gibi oluyorlar zaten.
- +1 yıl
erkek seks yapmak için sevgilide rolüde oynar tıpkı evlilik vaadi oyunu gibi önemli olan gelecek
Soran+1 yılYav sevgili olmak istemeyen kadının içip içip kapısına niye dayansın çocuk? Zaten seks yapıyorlar? Herkesi kendiniz gibi sığ sanmayın allah aşkına.
- +1 yıl
yahu bişeyi eleştirip kötü yanlarını söyleyince neden hemen bize camur atılıyor? benim seks arkadaşım mı var? belki evliyim belki farklıyım asıl sen sığ ve ön yargını at
şunuda kafana sok seks yapmak için içerde sızarda sevgili olurmu diyosanda yattıgın adama teklif et o zaman
Olmaz olsa bile başka amaçla olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılO zaman seks arkadaşlığını sürdürürler. Ama sadakat, bağlılık gibi şeyler istemişlerki sevgili olmuşlar dimi?
+1 yılolmaz, ziker geçerim.
00 YorumlaKafalar uyusursa neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYine muhabbet sekse gider
08 Yorumla
Soran+1 yılE sevgililer de seks yapar sonuçta.
- +1 yıl
Gerçekten sevenler onu düşünmez 👍👍
Soran+1 yılEvli insanlar sevmiyor o zaman birbirini. Annen ve baban da dahil.
- +1 yıl
Kızım onlar artık evli birbirlerinin helali çaktın 😉😉
Soran+1 yılEvlilik seksi tabu olarak görmeyen bir çiftin seks yapmaması için geçerli sebep varmı?
- +1 yıl
Var tabiki
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Ahh bu gençlik nereye gidiyor
seks arkadaşım hiç olmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. olabılır bırseyler paylasıyorsun sonucta
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 YorumlaZor ya frineds with benefeits mi izledin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz kesinlikle olmuyo tecrübeyle sabit
024 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılkarsılıklı çıkar [zevk] için birliktesin sonucta duygusallıga gireiyosun
Soran+1 yılDuygusallığa girince olay sadece zevk olmuyo ama?
Cevap sahibi+1 yılbenim üç kere bü tür ilişkim oldu hiçbirinde duygusallık olmadı kızlarda bana karsı oldu ama o da zevkin verdiği etkiden dolayı galiba bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsevgilinle yaparsan mükemmel bisey tabi
Soran+1 yılTecrübeyle sabit derken fuckbadiliği mi kastettin yoksa fuckbadi sonrası sevgili olmayı mı
Cevap sahibi+1 yılfuckbudyken sevgili olamamayı
Soran+1 yılEn başından sevgili olmakla bunun arasında ne fark var sence?
Cevap sahibi+1 yılbirisi tamamen duygusal seks yanında tuzu biberi fuckbudy tamamen zevk hayvansal bir ihtiyaç
Soran+1 yılE zamanla duygu gelişebilir?
Cevap sahibi+1 yılgelişmez abisi zorlama noldu fuckcudy ne asık mı oldun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılniye bu kadar sordun merak ettim
Soran+1 yılSeks yapmadan aşık olamayacağımı düşünmüyorum. Bu yüzden aşık olma ihtimalinin olduğu insanla da önce fuckbody olucaz muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılkafayı yemişsin
Soran+1 yılYemedim
Cevap sahibi+1 yılkadın seks yaptıgı erkege asık olabiliyo ama erkek seks yaptıkca soguyo hayatını askını boyle arıycaksan cok ayrılık acısı cekersin
Soran+1 yılseksi öcüleştiren erkekler soğuyo
Cevap sahibi+1 yılerkekler seks te hep farklılık arıyo kadın bunu yapamamaya başlayınca kadını değiştiriolar
Cevap sahibi+1 yılhergun farklı fantezi yaparsan o erkegi baya zaman elinde tutarsın aksi takdir de kacar
Soran+1 yılHiç bir erkeğin uzun vadeli ilişki için çaba harcamaya değmeyeceği sonucu çıkıyo burdan
Cevap sahibi+1 yılnerelesin sen
Soran+1 yılİstanbul, niye sordun?
Cevap sahibi+1 yıltanışmak istiyorum
+1 yılanca arkadaş olarak kalırsın
00 YorumlaHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ama istemezdim ben olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle başlamak isteyen sevgili gibi başlar kıskanmayan insanın fuckbuddysi olur duygu boşluğuna düşmüştür olan da
Soran+1 yılYa bir insanı sevip sevmediğine en başında karar veremezsinki?
Cevap sahibi+1 yılZamanla tanırsın tabiki de olmasına neden olan şeyler pek sağlam gelmiyor yani ilişki türüne bakınca başkası da olabilirdi yerinde
Soran+1 yılBence sevgili olmadan seks yapan kadınlara karşı önyargın olduğu için böyle düşünüyosun
Cevap sahibi+1 yılHayır benimde vardı fuckbuddyim bundan dolayı ayrılmıştım
+1 yılasla olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, olsa bile çabuk biter
00 Yorumla
+1 yılolmaz
016 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
amaç sekstir sana o gözle baktığı için sana değer veremez seni sevemez mutlu olamazsın. önce sana aşık olacak birisini bulmalısın. zaten aşk varsa sekste gelir ki aşık olduğunla şimdikine oranla 40 kat daha fazla keyif alırsın
Soran+1 yılBunun adı önyargıdır
- +1 yıl
dene gör sonra hak vereceksin. bazı şeyler başta bellidir.
atasözü dahi var. balık baştan kokar diye
Soran+1 yılFuckbodylik yaşayan iki insan da aynı konumda. Karşısındaki ilişkiyi yaşamaya değmez biri olarak görenler kendisi içinde söylüyo bunu
- +1 yıl
fuckbuddy ilişkisi yaşadım daha önce. hemde 1 sene aralıksız yaşadım. duygular olmayınca seks hariç bir paylaşımın dahi olmuyor. kız da senin gibi sevgili olalım diyordu. denedik olmadı. burda deneyenler de var. ama uyum vs yoksa seks dışı olmuyor
Soran+1 yılBen kimseye sevgili olalım demedim delikanlı :D aradaki şey sadece seksse sevgili olunmaz. Ama önyargısı olmayan biri "bununla seks yapıyoruz, duygu beslememeliyim" demez
- +1 yıl
kadın duygu besler bu doğası gereği olan birşeydir. 100 erkekle yat yüzüde hoşuna gider. herşey yaşadıktan sonradır zaten. başta asla dersin amacım belli dersin ama sonra değişirsin.
neyse toparlayayım. ön yargı felan değil seks yaşadığın biriyle ilişki yürütemezsin.
Soran+1 yılYattığım kimseye duygu beslemedim şimdiye kadar :/ erkekler kadınlar hakkında ahkam kesince saçmalıyo genelde
- +1 yıl
bir erkeği değiştirmen cidden zordur. erkekler saçmalayabilir duygu beslemeyebilir kısaca erkekler öküzdür. kadın gibi yattığından hoşlansa zamanla aşk dahi sürdürürler ama amacı bu olduğu için malesef ki hedefe kitlaniyorlar. ben yattığı kadınla seks sonrası çay içerken kafede yan masadaki kızı kesen çocuk biliyorum. tam hayallerimdeki kız evleneceğim tip vs diyordu. doğal olarak ta karşısındaki bu duruma bozuluyordu. neden onu çıkar için kullanıyor sadece. beğense de hayalindeki değil
Soran+1 yılBu iddialarını çürütecek çok erkek tanıyorum
- +1 yıl
o zaman o erkekler rol yapıyor demektir. sevgili olamadığına bir şekilde ulaşma yöntemi bence bu durum. en azından karşılıklı isteklerle dokunurum ve belki zamanla da elde ederim olayı. rol yapmak yani kısaca
Soran+1 yılZaten elde ettikleri kişiyle sevgili olmak istiyo bazıları :)
- +1 yıl
dediğim gibi amaç rol yaparak bir şekilde yaklaşmak. gerçekten fuckbuddy ilişkisi olsa asla sevgili olmak istemezlerdi. ben aynı anda 9 kızla fuckbuddy ilişkisi yaşamıştım. amacım sadece o işti. ama sevdiğim aşık olduğum ya da hoşlandığım birisi olsaydı ona dokunmaya dahi kıyamazdım. yani çıkarcı olamazdım. belki aynı anda birden fazla fuckbuddy si var bu ona koymaz mı öğrenince. o yüzden ya hayatında tam olmalı ya da hiç olmamalı diye düşünüyorum. diğer türlüsü basitlik yani.
Soran+1 yıl3,5 milyar erkeğin hepsi seninle aynı mı diyosun şimdi?
- +1 yıl
tam tersi herkes farklıdır. ben kendi açımdan konuştum. ama değer veren insanlar ayrı basit insanlar ayrı kefededir. değer veren birisi asla senin hayatındakini kaldıramaz. basit insan 100 kişiyle de yatsan sonunda bana dönecek der kabullenir.
+1 yılisteyeince oluyor
00 Yorumlaolur olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mümkün tabiki
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bende olmadı
00 Yorumla
+1 yılKafalarınız uyuşursa
00 Yorumlamümkün değil bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılE çünkü kafa uyumu felan olmamıştır. Sadece seks yaptı diye sevgili olmak değil benim kastım. Tanıdıkça sevmeye başlamak
Olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. severse olur
00 Yorumlaolabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla olurum :D
00 YorumlaMumkun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur. ç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıla a olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlur tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!