Öyle bir tecrübe yaşamadım iyiki de yaşamamışım. Cinsel içerikli mesaj almadım hiç. Sanırım cinsel konularla fazla uğraşmamam ve profil fotoğrafımın olmamasından ötürü.
Kizlara oldugum gibi gozukuyorum erkeklere de direkt mesaj atip (tabi ilk kiz saniyorlar ama buyuk cogunlugu da inanmiyor ) sonradan erkek oldugumu soyluyorum.. cogundan hala. mesaj alamadim ;ffvsg ayrica bu soruyu cevabladiktan sonra ksden mesaj geldi.. kesin uyari aldim dedim icimden de megersem 40 soru ylrunlanisim reklam gormeyecekmisim bugunluk :dd
eski hesabımda hemcinslerimden akla mantığa yatmayacak mesajlar alıyordum. d birisi derdi burnumu kırar mısın birisi ciddi bir şekilde banka soyalım derdi hey Allahım ya. d
Oha bundan sonra kızlar isyan ederse bu olayı söyleyecegim nomıssızlar her yerde :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
normalde yorumlarımda gizlenmem ama 4 senedir sitedeyim hemcinsim gelmişse pembe kılıklı gelmiştir ondada ben yüz vermedim onun dışında hiç erkek gelmedi Allah korusun ya midem bulandı :D
Alter Hitler! Hem duygusal hem cinsel yönden benimle birlikte olmak isteyen hemcins taliplerimi bekliyorum yaş 20.5 evim arabam kendimin zengin sayılırım. Dürüst ve güzel bakimlı kişileri bekliyorum üşenmeden yazdim vay canina aşk herseyi yaptırıyor wow
öyle cidden kız bu siteden ve kızla önceden ben konuşuyordum sonra arkadaşla konuşmaya başladılar kızla buluştuk dün bu evdeydi bıktırdılar beni zaten sapım 😡😄
En İyi Cevaplar