Cinsel Yaşam Sevgiliniz veya eşinizin olur olmadık zamanlarda erotik mesajlar göndermesi hoşunuza gider mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizi tahrik edip zor duruma sokacak tatlı cinsellik içerikli mesajlar 😉 Güncellemeler+1 yıl Ben gönderiyorum eşim yalvarıyor bazen yapma diye 😄 iş yerinde dayanamayıp boşalmışlığı bile var 😅 Sevgiliniz veya eşinizin olur olmadık zamanlarda erotik mesajlar göndermesi hoşunuza gider mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. guzel olur ama her zaman her an atıp durmasi biraz bogar yani biraz özletsin sonra atsin daha iyi oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli değil ara sıra yapıyorum. Özellikle beklemediği ve yoğun olduğunu bildiğim anlarda 😄 Yorumla samedjackson +1 yıl ben olsam intikam alirdim senden mesela umarim o da oyle yapip biraz surunduruyordur seni Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor bazen ama kendi benden daha dayanıksız olduğu için en çok o zorlanıyor 😄 çoğunlukla eve gelince intikam alıyor benden 😉🙃 Yorumla samedjackson +1 yıl zfddfuf Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. hiç tahmin etmediğim aklımın ucundan bile geçmediği bir zamanda beklemediğim erotik bir hareket beni mutluluktan ve heyecandan uçururdu. 0 1 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl eşin çok şanslı mutluluğunuz daim olsun ablam 🙏🏻 Yorumla
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Mesela söylediği şeye bağlı ahahaj bi örnek alabilir miyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bize özel şeyler 😉 çok etkilendiği fantezilerle alakalı şeyler.. Yorumla
gunahkecisi35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Beni çok yükseltir, sertleştirir hatta. O an o kişiden başka bir şey düşünemem :) 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Evet gönderiyor ve bazen çok zor durumda bırakıyor :) 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hosuma gider tabiki ama yok boşum 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl tabi ki gideraşkı heyecanlandıracak :) 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tahrik edici foto atması 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hemde nasil gider varya nerde öyle eş 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Hiç deneyimlemedim bilmiyorum 0 1 Yorumla ironiq +1 yıl Çok fenasın o zaman Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Atıyorsun abla 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İnanman da çok umurumda zaten 😄 Yorumla ek_hesap +1 yıl Ama inanan çok olmuş 😂 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm sana belli ki yaşamamışsın böyle şeyler.. eşime aşığım ve çok güzel bi uyumumuz var. Birbirimizi ruhen ve bedenen tatmin etmeyi seviyoruz.. umarım sende yaşarsın 😉 Yorumla ek_hesap +1 yıl Diline vuran kişi baba göre yaşamamıştur hayal ediyordur sadece😂 Yorumla Soran +1 yıl Canın ne istiyorsa ona inan 😌 Yorumla ek_hesap +1 yıl Gündüz azdiysa gerekeni yapın bari bu saatte buradasın hala bı tanem 😂 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Yapar genellikle 0 0 Yorumla
SADRAZAM-POWER Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İş yerindeyim çalışırken bana nude atıyordu.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
guzel olur ama her zaman her an atıp durmasi biraz bogar yani biraz özletsin sonra atsin daha iyi oluyor
Sürekli değil ara sıra yapıyorum. Özellikle beklemediği ve yoğun olduğunu bildiğim anlarda 😄
ben olsam intikam alirdim senden mesela umarim o da oyle yapip biraz surunduruyordur seni
Yapıyor bazen ama kendi benden daha dayanıksız olduğu için en çok o zorlanıyor 😄 çoğunlukla eve gelince intikam alıyor benden 😉🙃
zfddfuf
hiç tahmin etmediğim aklımın ucundan bile geçmediği bir zamanda beklemediğim erotik bir hareket beni mutluluktan ve heyecandan uçururdu.
eşin çok şanslı mutluluğunuz daim olsun ablam 🙏🏻
Mesela söylediği şeye bağlı ahahaj bi örnek alabilir miyim
Bize özel şeyler 😉 çok etkilendiği fantezilerle alakalı şeyler..
Beni çok yükseltir, sertleştirir hatta. O an o kişiden başka bir şey düşünemem :)
Evet gönderiyor ve bazen çok zor durumda bırakıyor :)
Zor durumda kalmak iyi olmaz ama yaramazlık güzel olur.
Super olur yaramazlik ve heyecani severim😇😈🔥
Bence herkes farklı bi duygu geliyor 😂
Hosuma gider tabiki ama yok boşum
tabi ki gider
aşkı heyecanlandıracak :)
Tahrik edici foto atması
Gitmeyen erkek vurduruyordur.
Hemde nasil gider varya nerde öyle eş
Hiç deneyimlemedim bilmiyorum
Çok fenasın o zaman
Ben kuduruyorum yapsın isterim hep
Bulamadım şöyle bı kadın
Atıyorsun abla 😂
İnanman da çok umurumda zaten 😄
Ama inanan çok olmuş 😂
Üzüldüm sana belli ki yaşamamışsın böyle şeyler.. eşime aşığım ve çok güzel bi uyumumuz var. Birbirimizi ruhen ve bedenen tatmin etmeyi seviyoruz.. umarım sende yaşarsın 😉
Diline vuran kişi baba göre yaşamamıştur hayal ediyordur sadece😂
Canın ne istiyorsa ona inan 😌
Gündüz azdiysa gerekeni yapın bari bu saatte buradasın hala bı tanem 😂
Yapar genellikle
Hoş tabi
İş yerindeyim çalışırken bana nude atıyordu..
Güzel oluyor eşin şanslı
Bazen
heyecanı arttırır
olur severim
Sen yapar misin
Çok gider valla yaaa