Ben istemiyordum böyle bir şey çok itiraz ediyordu bu konuda benden sıkılıp gitmesini istemediğim için kabul ettim ben bakirim onun bakire olup olmadığını bilmiyorum sormadım da asıl sorunum şu ki bu benim ilkim olucağı için yetersiz kalmaktan korkuyorum onu mutlu edememekten onun beni terk etmesinden korkuyorum lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım penis boyum kısa 13cm o kadar kafaya taktım ki gittim ölçtüm kendi alacağım zevk umrumda değil yeter ki onu mutlu etmeyi başarayım
Cevabın nedir?
Simdi boyle bir sey isteyen kız bakire degildir zaten ikincisi penis boyunu soylemissin bu normal bir kızın icine alabilecegi belli bir boyu vardir ondan fazlasini alamaz aci ceker sadece bu boy yeter ve senin ilkin olacagi icin sorunlar yasayabilirsin bu genellikle bir cogunda olur olmayan vardir elbet ama cok azdir bir sey kullan diyecem de ne kullanabilirsin ki erken bosalma varsa geciktirici kullanabilirsin o nasil bir sey bilemiyorum bir de heyecan panik yapmamaya calis sakin ve rahat olmaya bak yoksa hic olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha elini tutarken sakin olamıyorum ki.. nette biraz araştırdım 16cm altını adam yerine koymuyorlar o konudada boynum bükük zaten aşşağı atasım var kendimi
Soran+1 yılBiliyor da işte bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyor önsevişmeyi çok abartırsam sıkıntınolmaz değil mş?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki onu mutlu etmek istiyorsun he?
Ondan büyük olan Allah, sen onu mutlu edeceğine Allah'a layık bir kul ol, zinadan uzak dur.
Hangi kitapta yazar, milletin kızına el sürmek? Delikanlılık kitabında böyle bir şey yazmıyor haberin olsun ;)50 Yorumla
+1 yılvay arkadaş dünya tersine dönmeye başladı yaa. önceden erkkler koşardi kizlarin peşinden simdi kizlar erkkleri kovaliyor
10 Yorumla
+1 yılBence sen istemiyorsan yapma. Gidersede birak gitsin. Cok istiyorsan oral yap Ilk önce ona
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılBazı bayanlar özellikle bakir erkekle yapmaktan büyük haz alıyor, senin ilk yaptığın kişi olmak onu mutlu ediyor bu yüzden hiç bir konuya takılma, su akar yolunu bulur
00 YorumlaBakireyse belkide.. bakire değilse mutlu etmenin imkanı yok 👎
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılön sevişmeyi uzuntutarak bu sorunu aşabilirsin önce yalaşın öpüşün uzatabildiğin kadar uzat ama ön şevişmeyi ki mutlu olabilsin memelerini yalayabilirsin özellikle uçlarını em zevkten çıldıracaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kendine güvenmelisin. Ön sevismeyi uzun tut. Geciktirici al derim cünkü ilk defa olacagi icin bosalirsan hemen iyi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılilk defa ise mutlu etmen zor ihtimal hiç kasma.
00 Yorumla
+1 yılal karsina oturt haram oldugunu acikla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazlasıyla yeter ona o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk defa cinsel ilişkiye giricem sevgilimi nasıl mutlu edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat