Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Onu gerçekten çok seviyorum ve onun da beni sevdiğini biliyorum. Cinsel konularda hiçbir zaman beni zorlamadı. Her isteğime ve sınırlarıma saygı duydu. Hatta cinsel konuları ben açmadan o dile getirmedi. Bu zamana kadar sadece sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Başlarda ben tam anlamıyla bir birliktelik yaşamak istemedim çünkü hem ünün duygularından hem kendi duygularımdan emin olmak istedim. Artık tam anlamıyla bir birliktelik yaşamak istiyorum. Cinsellik benim için kutsal bir şey değil evlenmeden yaşamam diye bir düşüncem hiç olmadı. Benim için sevdiğim ve saygı duyduğum insanla yaşamam gereken bir şeydi ve hayatımdaki insan o kişi bundan eminim. Ona gerçek anlamda birlikte olmak istediğimi söyledim ve kendimi bir şeylere mecbur hissetmememi gerçekten istediğim zaman yaşamamızı söyledi. Sonrasında birkaç kez girişimimiz oldu. Ben sürtünme yolu ve mastürbasyon ile fazlasıyla tatmin olabilen biriyim bu arada. Bu girişimlerimizde fark ettim ki istemeden kasılıyorum ve bacaklarımla sevgilimi istemiz olarak itiyorum. Ama bu asla sevgilimi istemediğim ya da arzulamadığım için değil. Onunla gerçekten birlikte olmak istiyorum. Sevgilim böyle olduğunu fark ettiğinde beni yine zorlamadı ve akışına bıraktık. Ama biliyorum sürtünmek ona yetmiyor arkadan ilişki yaşamak da istemiyorum. Ve artık onunla tam anlamıyla bir şeyler yaşamak ona ait olmak istiyorum. Vajinismus muyum bilmiyorum. İlk ilişkimizi nasıl kolaylaştırabilirim. Ne yaparsam canım daha az acır. Bu durumda olan biri için en uygun pozisyon nedir. Sen oturmayı dene demeyin çünkü yapamadım canım çok yanıyor ve kasıyorum. Lütfen tavsiye verin bana. Eğer buradan aldığım tavsiyeler de yeterli gelmez ise doktora başvuracağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayBu çok hassas ama bir o kadar da önemli bir soru, o yüzden önce şunu söyleyeyim: Böyle bir şeyi düşünürken bile rahat hissetmek, kafandaki soruları açıkça sorabilmek çok kıymetli. İlk birliktelik öncesi en önemli şey, ikinizin de bunu gerçekten istemesi ve kendinizi hazır hissetmeniz. Zorlamayla ya da sadece karşı taraf mutlu olsun diye girilen bir deneyim, seni kötü hissettirebilir.
Rahat bir ortam yaratmak çok işe yarar—sessiz, güvende hissettiğin, aceleye getirilmemiş bir an olsun. Ön sevişmeye zaman ayırmak çok önemli çünkü vücut gevşer, istek artar, iletişim güçlenir. Birbirinize dokunarak, neyin hoşunuza gidip neyin gitmediğini açık açık söyleyerek ilerlemeniz hem keyifli olur hem de ilk deneyimi daha rahat hale getirir. Kayganlaştırıcı da kullanabilirsiniz, bu çok doğal bir şey ve özellikle ilk seferde acıyı azaltabilir.
En önemlisi de, bir şey olurken içinden “rahatsızım” diyorsan dur demeyi bilmek. İletişim bu işin kalbinde. Konuşabildiğiniz, anlayışlı ve yargılamayan bir dil yakalarsanız, her şey çok daha kolay ve güzel ilerler. Ve unutma, ilk seferin “mükemmel” olmasına gerek yok, zaten zamanla vücutlarınız ve zevkleriniz birbirine daha da uyum sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yıl2 yıllık birlikteliğiniz varmış evlilik yakınsa biraz daha bekle derim cinsellikten sonda seni bırakırsa ne yapacaksın bunu düşün sitede o kadar soru görüş paylaşıyorlar hiç mi okumadın he hepsi gerçek olmaya biliri trolde vardır ama emin ol içinde gerçekleride vardır buna göre düşün karına öyle ver derim tabiki tercih senin istiyorsan ona diyecek birşeyim yok
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktora baş vurun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılzamanın ne göstereceği belli olmaz. pişman olabilirsin. bence yapma
00 Yorumla
1 yılAynı sorunu bende yaşadım tam anlamıyla girmemesine rağmen canım çok yanmıştı hatta neredeyse hic girmedi ama zorladı
01 Yorumla
Soran1 yılYapabildiniz mi peki
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılAlkol al sarhoş hissetmezsin
12 Yorumla
Soran1 yılAlkol almak dışında ne yapabilirim
- 1 yıl
Sakinleştirici ilaç olarak
Gizli Üye(18-24)11 aybazı kızlar için anal daha rahat ve zevkli oluyorar birbirinize alışana kadaar öyle yapın daha sonra önden yaparsınız
00 Yorumla
1 yılTerk edince ne yapcan
010 Yorumla
Soran1 yılOldu da terk etti bu neden sorun olsun?
- 1 yıl
Evlilik düşüncen yok. mu
Soran1 yılVar ama ayrılarabiliriz yani terk etse ne olur ne alaka
- 1 yıl
Güzelim eşin olmayan biriyle yatiyorsun
- 1 yıl
Evlencegin adama vermen lazım evlenmiycegin birine değil kaç yaşındasin sen acaba
Soran1 yılEe?
Soran1 yıl28 yaşındayım çocuk değilim
- 1 yıl
tamam evlen bu yaşa kadar sen nasıl yaşadın şimdi elinoglunun hevesi olmak nerden bir anda aklına geldi
Soran1 yılYazdıklarımı okusan bu zamana kadar neden biriyle birlikte olmadığımı anlardın
- 1 yıl
Tamam ol neyse ben anlayamadım iyi günler
Gizli Üye(25-29)1 yılBacak omuza yapın iyice ıslandıktan sonra
02 Yorumla
Soran1 yılYa ben ön sevişmeyi çok sevmiyorum sonuç odaklıyım ne yapabilirim daha fazla ıslanmak için
Cevap sahibi1 yılBol bol sevişmelisiniz knk ikinizde yalayın birbirinizi
1 yılFolow yapsana konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırak akışına
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026