Sevgilimle ilk cinsel birlikteliği nasıl kolaylaştırabilirim?

Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Onu gerçekten çok seviyorum ve onun da beni sevdiğini biliyorum. Cinsel konularda hiçbir zaman beni zorlamadı. Her isteğime ve sınırlarıma saygı duydu. Hatta cinsel konuları ben açmadan o dile getirmedi. Bu zamana kadar sadece sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Başlarda ben tam anlamıyla bir birliktelik yaşamak istemedim çünkü hem ünün duygularından hem kendi duygularımdan emin olmak istedim. Artık tam anlamıyla bir birliktelik yaşamak istiyorum. Cinsellik benim için kutsal bir şey değil evlenmeden yaşamam diye bir düşüncem hiç olmadı. Benim için sevdiğim ve saygı duyduğum insanla yaşamam gereken bir şeydi ve hayatımdaki insan o kişi bundan eminim. Ona gerçek anlamda birlikte olmak istediğimi söyledim ve kendimi bir şeylere mecbur hissetmememi gerçekten istediğim zaman yaşamamızı söyledi. Sonrasında birkaç kez girişimimiz oldu. Ben sürtünme yolu ve mastürbasyon ile fazlasıyla tatmin olabilen biriyim bu arada. Bu girişimlerimizde fark ettim ki istemeden kasılıyorum ve bacaklarımla sevgilimi istemiz olarak itiyorum. Ama bu asla sevgilimi istemediğim ya da arzulamadığım için değil. Onunla gerçekten birlikte olmak istiyorum. Sevgilim böyle olduğunu fark ettiğinde beni yine zorlamadı ve akışına bıraktık. Ama biliyorum sürtünmek ona yetmiyor arkadan ilişki yaşamak da istemiyorum. Ve artık onunla tam anlamıyla bir şeyler yaşamak ona ait olmak istiyorum. Vajinismus muyum bilmiyorum. İlk ilişkimizi nasıl kolaylaştırabilirim. Ne yaparsam canım daha az acır. Bu durumda olan biri için en uygun pozisyon nedir. Sen oturmayı dene demeyin çünkü yapamadım canım çok yanıyor ve kasıyorum. Lütfen tavsiye verin bana. Eğer buradan aldığım tavsiyeler de yeterli gelmez ise doktora başvuracağım
Sevgilimle ilk cinsel birlikteliği nasıl kolaylaştırabilirim?