Oralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ic camasiri olacak mi uzerinde olmayacak mi
Olacak
pek zevk alamazsin sen ama erkek arkadasina dokunarak onu zevke getirebilirsin
Ben özellikle onu mutlu etmek istiyorum
kasiklarinin arasina alirsin aleti
Giy siyah nıke pro taytını soy elemanı boxeri kalsın ama. Otur kucağına ileri geri sürtün sonra öpüşün koklaşın falan amaan yaparsın sen
Seher yıldızı giymesi..
Anlamadım tam ne demek istediğini. Artık sana kalmış nasıl istiyosan öyle yap
Boxer giymiyor dedim.. :(
Tamam boxer giymesin yine dediğim gibi yapabilirsiniz. Ya da vazgeçtim yapmayın öyle sen elinle falan idare edersin artık
Hahahagah 😂 seher yıldızı mı 😅 hahahahah çatlıcam şimdi
@Ebruu675 ahahahaha evet hiç sevmiyorum ama giyiyor
Ben cede iğrenç ya lastik lı kılotmu kaldı yanı
@Ebruu675 hiç sorma ya
Taktik veririm
ama burada alalede anlatamam. Anladın sen onu
Evlendiğinde kocana da anlatirsin, mutlu etmek için yaptım ne var bunda diye
Oral yaparsın elinle boşalt onu dokundur kendine falan
Testisleri unutma oradan çok zevk alınıyor oralda
İyi bir oral günü kurtarabilir
Oralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈
Çok iyi bir yazı olmuş teşekkürler
Rica ederim :)
Yuttuktan sonra ağzım kötü kokar mı? Öpüşmek istesem
Çoğu erkek kendi d*llerinden çekindiği için yuttuğundan emin olunca öpüşmek ister sadece. Koku falan olmaz merak etme
Peki teşekkürler 😊
Saksı idare eder bir süre 🤣🤣
Tecrübe
🙄🤔
☺️🤗
Neyse sinirlenmiycemmm
Tamam gittim kızma 🖐️
Bay bay 🤞
Eline al veya saks0 çek
El ve oral ile birde görsellik katarak
Anusle testis arasını yala
Kötü kokmaz umarım :(
Orasını bilemem t4ssaklarin altı işte t4ssaklari yala
Çıplak olarak sürtünerek ve oral
Sonu gelmez yaşayıp tecrübe eden var
Çıplak sürtünme
O da sekse yakın
@BerkGezgin ama değil
Yalama daha iyi bence karşılıklı. Bundan daha fazla hazzı vsr
@BerkGezgin Ben oraldan daha çok severim
Bir süre sonra tahriş olur ama
@BerkGezgin Olmaması için yollar var
Ekle tartışalım 😀
@BerkGezgin tartışılası bi yanı yok :D
Biraz bilgi alsam olmaz mı
@BerkGezgin başkasından al :)
Ya iki muhabbet edeceğiz. Öyle absza değilşm. Sorun olursa engellersin
Mesaj kutum açık 😀
Öpüş, sarıl, koklaş,
ille de ilişki diyorsa mastürbasyon yaparak onu ellerinle boşalt.
Sürtünün o kadar güveniyosan
Sürtünerek olabilir sende boşalırsın oda
Ic camasiri olacak
Hmm o zaman işin zor ama yinede yapabilirsin üstten doğru veya elinle okşa veya yala kafasını yalasan 5 dakika olmadan boşalır zaten
Kıçını yala partnerinin
Oral seks
Oral yaparak
oral veya penisine sürtebilirsin vajinanı
Oral
Sexting yap
oral yap
Oral yap
On sevişme
Sürttür ve oral yap.
Erkek mutlu olmaz
Soyunarak mı?