Mastürbasyon yapmanın yararları ve zararları nelerdir
En önemlisi zararını gördünüz mü
En önemlisi zararını gördünüz mü
Yararının prostat kanserine yakalanma şansı azalttığını, zararının da yorgunluk yaptığı dışında pek bir bilgim yok. Tabii söylediklerim her gün yapan manyaklar için geçerli değil. Onlarda daha çok saç dökülmesi, bulanık görme, unutkanlık ve ağır yorgunluk görülüyor...
Hayır zararını görmedim yararınıda görmedim artık somut bir şeyler lazım
Puahahha edd seçersin
O kadar da kıyağın olsun yaniii
Eyw :D jfhcjdjdjfhshbss
ZAMan ve enerji kaybı olur. Acıkırsın. Temizlenmek gerekir.
Faydası cinsel anlamda sağlıklı br bireysindir. Cinsel anlamda kendini tatmin etmediğinde dikkat dağınıklığı olur sürekli seks düşünürsün.
Cevap
30Cevap
bir gün yaptıktan sonra benimkinden aslan kükremesi sesi geldi çok korktum komşular kapıyı tıklattılar ne oluyor vahşi hayvan istemiyoruz dediler evde utandım izah edemedim fazla yapmanın zararı
Erken yaşlarda sıklıkla yapılırsa penis boyunun uzamasını durdurur ayrıca çok sık yapılırsa psikolojik sorunlarla karşılaşır evlendiğinde ilişkiye girmekte sorun yaşar
Yapmayanda biraz sinir asabiyet elektriklenme yapar yapan ise çok güzel rahatlar güzel ve rahat uyur sitres olmaz
Malafata fazla yüklenince deri değiştiriyo 😁 bilen bilir acısı pistir.. çok fazla asılırsan halsizlik yapar.. sporla uğraşan bir insan antremanı olduğu gün yapacağı en son şey olduğunu bilir..
çok bir yararı yok mutlu eder.
tek zararı zamanını çalması..
ne sıklıkla yapıyosun
o diillde hissizsin yaaa züksek farketmezsin haaaa puhahaha o yüzden sen mast yapma
Zararları: Bazı insanlarda matematiğin zayıflamasına neden olur, karşı cinse karşı çekingenlik, utangaçlık başlar. Seni hiç bir zaman tatmin etmez ve yaptıkça yapasın gelir doymazsın.
kadınlarda orgazm olamama erkeklerde erken boşalma vs bir çok cinsel sorun yaratır
Çok yaparsan tahriş olur, boşalma eşiğin düşer. Yapmazsan boşalma ve tatmin olma eşiğin yükselir, kötü olur yani
Evet kalbe iyi geliyor zayıfların enerjik olursun kalp ritmini duzenler vs
Zararları alışkanlık yapması enerji tüketmen kilo vermedirmesi
yarari yok ama vücud yorgunlugu ve sac beyazlamasini hizlandiriyor. Ayricada günah.
yararlı mutlu rahatlamış olursun zararı klitoris orgazma alışr vajınal orgazmdan zevk almazsın fazla masturbasyon yaparsan
Asiri yapmanin ilerideiliskidezevk vermeme gibi durumu olabilir
Hergun beni dovuyor 😓😅
Kimle bosanayim 😀
sana vuran eller kırılsın :D
Oha hergunmu yapiyosun?
Yararı abazalığı dindiriyor
Zararı abaza ediyor
zamanla zararı erken tatmin olmaya çeker
Zararı şöyle, zaman kaybı.
Bende pişmanlık hissi olusturuyo bilemiyorum
zevk alınca pişman olmuyorsun ama 😅
yararı doyasıya zevk zararı da yok