Gizli Üye(36-45)+1 yılhem ince hem kısa olmadığına dua et ;) uzun olması iyi senin için, kalın da olsa elbette daha iyi zevk alman için güzel olurdu ama görmeden ve yaşamadan bilemezsin. bu biraz senin vücudunla da ilgili, seninki de dar yapıda ise hiç bir sıkıntı eksiklik olmaz zevk vermesi açısından. erken boşalma ise gayet normal henüz bir ilişki yaşamamış bir erkek için, mast yapıyordur illaki, mastta amaç biran önnce boşalıp zevk yaşamak olduğu için penisi biran önce boşalmaya alışır bu yaşına kadar, evlendiğinizde yine bir süre erken boşalma yaşanabilir ama zamanla eşin kendini kontrol etmeyi öğrenir, erken boşalsa bile peş peşe iki ilişki yaşarsınız sen de orgazm olursun, sıkıntı olmaz... ben de çok erken boşalıyordum evlenmeden, evlenince 1-2 ay devam etti erken boşalma ama ilk boşalmadan sonra bırakmayıp 5 dakika aradan sonra ikinci ilişkiye başlayınca boşalma süresi çook daha uzun oluyor o sürede de hatun rahatlıkla orgazm oluyor, ama kendimi alıştırınca şimdi 20 dakika bile git gel yaparım hatunun içinde boşalmadan..
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce gençliğimde oldu dedi yaşamış yani ilişki bir kez değildir eminim ama gördüm yaşadım dedi yani ben yaşamadım ya bişey benle evlenicek o gitsin yaşasın her boku yesin benle evlensin sonra bide beni korkutuyo böyle uzun olamaz sanırım bana takıldı orda kesin ama sorucam bunu kesin inceliğide benim canımı yakarmı inçe nedir ya sinirlerim bozuldu öyle diyince
Cevap sahibi+1 yılgençken bir kaç kez olması erken boşalmasını geçirmez, yaşamış olması senin açından çok kötü bir durum bence.. neyse.. o dediği kadar uzun olmasına imkan yok, o üst kısmından değil de alt kısmından t*şaklarına kadar ölçmüştür ama o yanlış bir ölçme, penisin üst kısmının vücuduyla birleştiği yerden uzunluğu ne kadarsa penisi o kadar uzundur çünkü kızın içine penisi ancak o kadar sokabilir, ama çoğu erkek büyük demek için bacaklarının arasına kadar gelen vücudun içinde olan t*şaklarının olduğu kızımla birlikte ölçer ama o kısmı vajina içine sokamaz ki.. eğer bir erkek ince diyorsa veya kısa o ölçü erkeğin gözüne göredir yani onun ince dediği senin için kalın olacaktır emin ol, kalın olması senin için kötü bir durum asla değil senin ilişkide çok daha fazla zevk alman demektir, sadece ilk gecede biraz seni zorlar gireceği zaman çünkü benim gördüğüm kadarıyla bakire kızların deliği nerdeyse serçe parmak kadar ince oluyor ve kız kendini sıktımı içine girmesi deliğin genişlemesi zorlaşıyor...
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma zaman içinde hallolur. İncelik de nasıl desem, cinsel performansı bir bütün olarak ele alırsak diğer aşamalarda başarılı olursa göz ardı edilebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl ince olabilir yani ben hiç duymamıştım gerçekten
- +1 yıl
www.scielo.br/img/revistas/bjb/v73n1/a22fig02.jpg
Bilimsel bir makaleden. Fikrin olsun diye.
Sonuçta nasıl uzun ve/veya kalın olabiliyorsa, normalin altında kalınlıkta da olabilir. Nişanlın bu konuyu sana açtığına göre ya abartıyordur yani aslında normaldir ya da gerçekten bir parça incedir ama dediğim gibi işlev açısından sorun olmaz. Cinsel hayat sadece cinsel organlar üzerinden de yürümüyor. Bence aşılabilir bir konu.
Soran+1 yılYani o kadar yabancıyım ve o kadar uzağım ki bu konulardan o yüzden bana çok ilginç geliyo ve bir yandan acaba sorun olurmu diyorum herkes evlilikte cinsellğin önemli oldğnu söylüyor ne bileyim ya hayat bunlardan ibaret değil benim için ama evlenincede böyle şeyler normal olucak kendmi alıştırmam aşmam lazım sanırım
- +1 yıl
Ya nişanlın seninle ya da sen bizimle dalga geçiyorsun ama hadi hayırlısı bakalım :-)
Soran+1 yılNe diye dalga geçicem ben gayetde saf saf yazdım anlattım. Burda o benle dalga geçiyor heralde yaşı büyük olduğu için ben 25 o 28 kendini ne zannediyorsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sorun olmaz ama kalınlıga onem verırsen belkı sorun olur. erken bosalma sorunu ıcın sprey alırsınız o cozulur. ama kalınlık ıncelık ıcın nette fotolara bakabılırsın
00 Yorumlabenimki kalın ve kızların çoğu kalın sever
ama tabi o kaç cm bilemem, belki de seni mutlu edecektir.010 Yorumla
Soran+1 yıl23 cm miş gerçekten doğru olabilirmi
Soran+1 yılO zaman kesin benimle dalga geçti yalandır ya dimi
Soran+1 yılYa ben biraz yabaniyim anlıuomsn sevmiyorum bu tarz şeyleri
Soran+1 yılYani sarıldık falan tabi ama sanırım dediği gibi inçe çok kalın bişey hissetmedim
Soran+1 yılİnşllah yani bunlar sorun olursa ilerde çok sıkıntı olur ama inş olmaz bide ben hiç birşey bilmiyorum falan bana iyice garip gelmesin adamıda kaçırmayalım
+1 yılOlur tabii neden olmasın? Benimki kalın uzun ve hafif damarlıdır mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur tabiki ince olur kalin olur kisa olur uzun olur basi kucuk olur basi buyuk olur koku kalin olur ince olur turlu turlu sifat gibi turlu turlu penis var
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDogruluk payi var benimde 21 bazen hazzima gore 22-23 oluyo
Soran+1 yılKesin öyledir yalan söylemeyin ya
Cevap sahibi+1 yılNeden yalan soyliyimki ne karim var ilk defa bu sitede bu tarz bise soyluyorum aydinlan die sirf
Soran+1 yılBaya araştırdım siz bence kendiniz olmasını istediğiniz gibi görüyorsunuz benim nişanlımda bana attı kesin çünkü biliyor yaşamadğmı daha önce bu konulardan korkutğmu da söyledi aklı sıra beni kaçırck işte
Cevap sahibi+1 yılNisanlini bilemem sana yalan borcumda yok ispatlamak zorundada deilim ben biliyorum o bana yeter bide yalan atma demis yaaa ne geccek elime yalan atsam
Soran+1 yılTmam kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılKusur musur yok ama sunu bil on kiisde iki uc kisininki kesin buyuktur hayirli geceler
Soran+1 yılHayırlı geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun allah belasını vermiş daha ne :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılbak gizlendim öyle yazıcam :D İnce olması senin daha az haz alman demek bu hatta belli bir süreden sonra hissedemiyebilirsin :D bu 1
2. si uzun olması senin rahmini zorluyacak demek vede senin acı çekmen demek partnerinde kökleyip tam zevk alamaması demek
3. sü 23 penis olurmu olur benim ki 19- 20 cm ise olur
Evlilikte bunlar sorun olurmu? Olmaz ilk seni eliyle tatmin eder seri seri sonrasında o boşalır girerek :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnce olursa zevk alamazsın kalın olmalı
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl23 cm penis olmaz. Erkeklerin hepsi yalan söyler inanma
Soran+1 yılİnternette okudum adamın ereksiyonsuz hali 23 müş ve rekorlar kitabına girmiş ereksiyonlı hali kim bilir ne kadar erkekler yalan söylüyor kanıtı
Cevap sahibi+1 yılYalan tabi 23 cm penis mi olur be kolumu 30 cm zaten
Soran+1 yılYukarıdaki arkdşta yazmış benimkiside oluyor 22-23 falan diye anlamıuorum ya neden yalan söylerler Yok normali buymuş neden olduğnzdan büyük gösterme çabanız
Cevap sahibi+1 yılBüyük olunca kendilerini daha fazla erkek sanıyorlar galiba. Erkek olmak üstünlük onlara göre
Hayır büyük olsa nolucak? Kızları korkuyor sanıyorlar neyse..
Soran+1 yılNapiyim sizce bir kez ciddi ciddi sorayımmı doğrumu yalanmı falan diye? Ne demem gerekiyo
Cevap sahibi+1 yılOnu ben bilemem 😬 Sorup sormamak sana kalmış
Aranızdaki samimiyete ve ciddiyete kalmış. Yaşını büyükse ve gerçekten evlenmeyi düşünüyorsanız sor
Ama 18-19 yaşındaysan ve aklında evlenmek falan yoksa sorma. Sonra senden başka şeyler ister sapıtır
Soran+1 yılNişanlım diyorum sorcm tabi evlenmden böyle şeyleri konuşmak daha iyi değilmi 25yaşındsyım ya ama böyle şeyleri duyunca bilmiyorum hevesim kaçıyor Zaten tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılPardon unutmuşum 😂 konuş bence. Hatta kendin görsen daha iyi. Tabi sen bilirsin
Soran+1 yılYa görüp de beğenmesem ayrılırımda ben biraz manyağım:d ya görmem asla napcam bilmiyorum gerçekten inçe ve uzunsa olmaz yani ama değildir demi ya
Cevap sahibi+1 yılHerşey cinsellik mi ya 😂
Soran+1 yılYa tabikide değil ben bunun evliliğini düşünüyorum bir mutsuzluk oluyomuş ya böyle eşler arasında huzur falan kalmazsa başka insanlara yönelirse falan insanın aklına neler geliyo ya ben en iyisi evlenmicem ya evlenmiyorum nişanı da atıym en makbulü ben uğraşamıyorum böyle kafam götürmüyor :d
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Evlen boşver sen milletin dediklerini. Bu site yüzünden mutluluğunu bozma :)
sorun olur erken bosalıyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken boşalmanın sebebi sünnet olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılincelik değilde erken boşalma büyük sorun..
06 Yorumla
Soran+1 yılBunun çözümü ne
Cevap sahibi+1 yılbence erkek ilişki öncesi bir masturbasyon ile doluluk boşalmalı ki birleşmede 2. boşalması uzun sürsün.. yoksa o orgazm olup sırtını döner sen daha zevk almadan ve şey anlamadan sonlanır..
tabi geciktiriciler var fakat penisi uyuşturduğu için erkek bir haz almaz...
Soran+1 yılEvlilikte yalan olur böyle mutsuz falan bir şey anlaşılmazsa karşılıklı dimi
Cevap sahibi+1 yılHer evlilik mükemmel değildir.. Evlilikten ne beklentiye bağlı. Nişanlın bu sorununu senle paylaşa biliyorsa iyi biridir sanırım. Çocuk dünyaya geldikten sonra amaç değişiyor zaten.. Cinsellikte iyi ama kendi kötü bir eş istemessin herhalde... :)
Soran+1 yılYa aşırı canım sıkıldı bide ben çok takıntılı bir insanım bana 23 cm falan dedi bide o kesin yalandır ama dimi
Cevap sahibi+1 yılyalan yok öyle bir şey. tabi insansa... :)
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbamyadır onun ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne