Doğru düzgün sürtündüğünde bile yeterli gelmiyor
Elime aldığım zaman çok hissetirmiyor
Kısa şeyler de her zaman sorun var arkadşlar
Boyu kısa olanın yüksek raflara yetişmemesi adımları küçük olması gibi
Evet sorun ama senin küçük dedigin hangisi oluyor iste bir de sen kendini vajinani biliyor musun orası var sen giristen 5 cm liginde zevk alirsin senin vajinan giren boyut 10 11 cm sen vajinani derin kuyu mu zannettin de türkiye de erkekler de 13 cm var en fazlasi da 16 cm daha fazla diyenlerin analari s. iklii oldugu icin sosyal medya da itlikk yapiyorlarr sadece neyse aklima geldikce sövüyorum önce sen kendi vajinani bilmelisin zevk almasini bilmelisin mastürbasyon yaparken zevk alamayan kizlar cok ve bunlar 20 cm penis istiyorlar sanki 20 cm alacaklar bir de üzerine zevk alacaklar zannnediyorlar bir de kuyu gibi acilmis olanlar var yiye yiye acillmis gitmis ne oldugunu hissetmiyor bir de kalkiyor hala 20 cm diyor diger yandan seks sadece penisin vajinaya girip cikmasiyla olmuyor seksi bilmeyenler penis vajinaya girsin ciksin bosalsin bitsin oluyor
Penisin küçük olması sorun ona MİKRO PENİS diyorlar 8 cm alti oluyor bir penis boyutu penis sertlestiginde 10 cm ve uzeri olacak
Simdi böyle bakinca acaba benim penisimdemi mikro penis ki buna bakmam lazim
Cevap
26Cevap
Küçük göreceli bir kavram, direkt cmleri konuşmak lazım. Kiminde göre 10 küçük kimine göre 15
10 bence
15 iyi
ne kadar küçük olduğuna bağlı ama kalınlık varsa işlev iyiyse zevk verebilir ama bamya gibiyse zevk almayı bekleme
Benimki büyük de çok bir avantajı yok tipin iyi olacak yoksa vermiyor kız hani öyle diyim yaşım 30 gördüğüm bu. Maksimum dul, yaşlanmış kadın falan tadına bakmak istiyor önceden yedikleri küçükse
Bana göre sorun değil de kızlar artık arlanmaz kasar oldukları için en büyüğünü istiyorlar
Olgun biri olarak bunun ne kadar büyük bir sorun olduğunu çok fazlaca gördüm sadece büyük diye bazı şeyleri yaşamak için teklif edenler oldu yüzeysel şeyler yaşamak için bile
Bence sorunlardan bitanesi budur 😆
küçük değil, sallantılı gözükmelidir. 😜
Avucunu doldurmayacaksa anlamı yok hahaha
Dolduruyor ama büyük değil
Sevgilin mi bu kişi
Kadının vücudun her hangi bir yerinin bugün ya da küçük olması sorun olmadığı gibi o da sorun değil
Keşke benimkide küçük olsaydı dondan dışarı çıkıyo sürekli kafası çok rahatsız oluyorum
E tabi yani. Bakirim sırf karşımdakine küçük gözükür diye ilişkiye girmedim ( küçük değil ama bazen bana oyle geliyor) öz güven problemli oluyor
Ne kadar küçük olduğu önemli
10 bence
orgazm olamazsın ciddiyim
Yemin et
ciddiyim
Büyğk dolgun olmalı
Sorun cnms big problem hemide
Ne kadar küçük olduğuna bağlı
Sorunumu size sor. mali
Boyu değil işlevi takılmayın boya moya
Boyuna takılma işlevine bak 😉
Evet sorun kadını tatmin etmez