Gizli Üye(25-29)+1 yılesmer kızların dramı da aynı şekilde. esmerler kirli gözüküyor çekici gelmiyor beyaz istiyoruz diyolar ama her kız beyaz doğmuyor genetik şeyler yani. biz de başkalarının yokluğunda gidiyoruz :)
233 Yorumla- +1 yıl
Aynen mecburiyetten
Soran+1 yılEsmer kızlar çok güzel be!
Cevap sahibi+1 yılBeyaz elde edilemiyorsa bakıyorlar yüzümüze sadece. İyi ki türkiyede teni beyaz olan çoğu güzel kadın hya zengin ya yakışıklı istiyor da gerisi bize kalıyor. :)
Soran+1 yılHer erkek öyle değil.
Cevap sahibi+1 yıl%99.9 diyelim
Cevap sahibi+1 yıl@burak3006 öyle bu arada sfghsfgh iki kız var biri beyaz tenli diğeri kahverengi ikisi de seni eşit seviyor istiyor bu durumda kimse kahverengi seçmeeeeeez
Soran+1 yılHayır ya alakakası yok. Tamam büyük kısmı kumral, sarışın, beyaz tenli falan seviyor olabilir ama geriye kalan kısım esmerleri seviyor. Siz erkek ortamına girmemişsiniz; erkekler esmerlere bayılıyor hatta.
Soran+1 yılBir de siz ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilsiniz. Siz illa ki sevileceksiniz ama ben kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral biri değilim; ben ne yapayım? Hiçbir zaman kimse beni istemeyecek.
Cevap sahibi+1 yılesmerlere bayılmıyorlar sana büyük sırrı anlatiyim. beyaz tenlileri daha çok beğeniyorlar ve beyaz tenliler güzelliklerini bilip emin oldukları için çok ayrı bi tripteler. egoist gibi gözüküyorlar. esmerler ise ten rengimiz böyle bari başka şeylerle ön plana çıkalım derken daha rahat cinsellik yaşayalım, daha eğlenceli gözükmeye çalışalım gibi gibi gibi başka bi çok yönlerini geliştirdiler. o yüzden sanki onların kişiliği daha iyimiş gibi geliyor insanlara but we fake it. açkıkçası bu kadar gideri olduğunu bilsem ben de beyaz olsam burnumdan kıl aldırmazdım, millet köle oluyor çünkü
Soran+1 yılYaw bayılan da var! Hadi bayılmayı geçtim, esmer seven erkek sayısı çok. Yoksa esmerler evlenemezdi. Hiç sosyal medyada da mı görmediniz? Erkekler esmer de seviyor ki ben de onlardan biriyim. Esmer seviyorum diyorum, siz şimdi bana "sen esmer sevmiyorsun" diyemezsin 😅
Soran+1 yılEğer tek derdin buysa şükret. Dediğim gibi beni kimse sevmeyecek ama seni sevecekler.
Cevap sahibi+1 yılsana sebebini açıkladım. kişilik kasmak gerekiyor. beyaz tenlilerin atabildiği tribi sen atmazsan, daha rahat olursan daha itaatkar olursan adam tabi evlenir. başka türlü kimse güzelliğine evlenmez. ama"bembeyaz gelin aldık" diye sadece ten rengi satın almakla övünen kayınvalide (ırkçı mal) dolu bu ülke
Soran+1 yılÖyle olmayanlar da var işte. Her Allah'ın kulu beyaz renkliyle evlenmiyor.
Cevap sahibi+1 yılbi adam bana bu çingene teninle seni s*kecek birini bulduysan şükret demişti. gerçi ben afrikaya gitsem en azından orada hep siyah var nerdeyse penisin de en sağlamını bulurum. onlar çok ayrım yapmaz bizdeki gibi
Soran+1 yılYa millet kendi istemediğine laf atıyor zaten ama her erkek öyle değil; bak kendin diyorsun büyük penisli falan ki Türkiye'de de bulursun seni sevecek birini. Sana şükret diyorum ve kendi dertlerimi anlattım yani ne kadar zor durumdayım anladın değil mi? Sen ten rengine sitem ediyorsun ama hiçbir sorunun yok sen farkında değilsin. Ben kızların istediği gibi değilim; ben ne yapayım? Kızlar en az 1.85 boyunda, yakışıklı, senin de dediğin gibi büyük penisli, esmer veya kumral erkek istiyor. Ben böyle biri değilim; boy 1.75, çirkin, buğday tenli ve TR ortalamasında penise sahip biriyim yani kızlar beni hiçbir zaman sevmeyecek ve istemeyecek. 21 yaşında şimdiden evde kaldım. Sen de diyorsun büyük penisli yani sen de o kızlardan birisin işte, kızların benim gibileri erkek yerine hatta insan yerine koymadığını bilirsin ki sen de öylesindir kesin. Bu yüzden şükret işte ve hayatını yaşa.
Soran+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insan yerine koymak zorunda. Bunları yapsak daha cesaretli, özgüvenli oluruz ama işte herkes kendine doğru.
Cevap sahibi+1 yıl8 cm altı mı penisin
Soran+1 yılYok mikro penis değil, 13
Cevap sahibi+1 yılhahhaahhahahahahah sen de burada mağdur edebiyatı yapıyosun iyi taktitkmiş bendeki takma bile 12 ve gayet yetiyor. kendini acındırma.
Soran+1 yılMağdur edebiyatı mı? Hadi bunu geçtim, "taktik" mi? Ya sen kızların en az 16-17 cm uzunluğunda, düzgün şekle sahip ve kalın penis istediğini bilmiyor musun? Kötü niyetli değilim bu arada. Penisim de küçük yani ben bu şekilde birinin karşısına çıkamam.
Cevap sahibi+1 yılsghjsfgshdfshjsdfgshfshsdfghjsdfgshdsfhsfghj sktrrrrr troll 3 cm daha fazla olsa nolcak kimse var 15+ penis defol
Soran+1 yılNoluyor ya? Sen gerek KizlarSoruyor'daki, gerekse diğer sosyal medya platformlarındaki kızların yorum ve düşüncelerini hiç görmüyor musun? Bana neden böyle davranıyorsun? Trollük bir durumum yok, gerçi benim yerimde olmadığın için beni anlayamazsın. Bana taktikçi dedin, edebiyatçı dedin; amacın ne? Buradan neyin taktiğini yapayım? Herifin biri bana bıçak atacak, kız profiliyle; bunlar hiç aklına geliyor mu? Sanaldan böyle şeylerle uğraşılır mı Allah aşkına? 😅
Soran+1 yılGünahımı alıyorsun, kızların yorumlarına bak; ne demek istediğimi anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılapt*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bi de bundan prim kasıyor mk 13 13 mk apt*l şikayet edin bunu ben de 5 cm sandım offffffffff sokaktaki dilenci seni
Soran+1 yılAga noluyor? Sen nasıl konuşuyorsun benimle? Kızlar diyor ki en az bu kadar, şu kadar diye; hiç yorumları görmüyor musun? Penisim küçük diyorum KÜÇÜK!!
Cevap sahibi+1 yılya şunu şikayet edin troll
Soran+1 yılSen 13 cm penisi kocaman sanıyorsun herhalde 😅 arkadaşıma geçen söylediğimde öyle bir dalga geçti ki; öyle acırcasına baktı ki bana, "üzüldüm lna" dedi. Bak erkek bana bunu diyor. Neyi trolü ya? Herif bir saat güldü, aklına geldi güldü, geldi, güldü.
Cevap sahibi+1 yılya sus mk girme daha şu siteye
Soran+1 yılSiteye girip girmemem seni ilgilendirmez; hayırdır? Burada derdimi paylaşıyorum, sanki ben güzellik algılarına uyuyor muşum gibi bana primci falan diyorsun. Yolda görsen karşı kaldırıma geçersin, o derece 💩 gibiyim diyorum; böyle biri nasıl prim kasabilir? TR ortalaması penise sahibim uzunluk olarak ama ince ve yamuk olan kısa bir penise sahibim diyorum; bana hakaret edip küfür etmeye başladın. Ne oluyor ya? Sen kendini ne sanıyorsun? Burada "ya yüzümde sivilce çıkmış" diye sitem edip de her şeyiyle mükemmel olan biri değilim; bu tavırlanı böyle hakedenlere göster, bana değil. Sen beni normal görürsün ki senin fikrin önemli değil; diğer kızlar beni ezik olarak görür EZİK! Sen beni anlamazsın işte, bana burada atıp tutarsın. Şöyle söyleyeyim; bir soru sor burada tamam mı, soru da benim gibi özelliklere sahip erkekler nasıldır falan olsun; bak o zaman kızların yorumlarını görünce ne demek istediğimi anlayacaksın ve bana dediklerine pişman olacaktın; görürsün bak! Hayır burada hiç mi öyle soru ve yorum görmedin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlakası yok ona bakarsan bazı kızlarında pembe değil ve iç dudakları sarkık
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama erkekler takmıyor diye biliyorum, bu duruma takıyorlarsa da sayısı az ama kızların neredeyse hepsi büyük penis istiyor.
Soran+1 yılBir de ben güzellik algılarına uymuyorum yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, vb. biri değilim; bu yüzden hiçbir zaman kimse beni istemeyecek ve sevmeyecek. Benim yaşımdakiler ve benden küçükler sevgili/flört yapıyor, cinsellik yaşıyor; kısaca hayatlarını yaşıyorlar ama ben 21 yaşında şimdiden evde kaldım.
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme hem evlenmesen bile bekarlık sultanlıktır bide illa ki seni seven biri çıkar karşına eğer kendini sevmezsen seni kimse sevmez bunu unutma
Soran+1 yılBekarlık sultanlık olabilir ama benim en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği ve çocuk sahibi olmak; bu da benim için imkansız işte. Mecbur bekar kaldım sonsuza kadar. Kimse beni sevmeyecek ki; ben kendimi sevsem ne olur? Kendimi seversem kimse beni sevmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum yapabilecek birsey yoksa zevk almaya bakacaksın ve fazla kafaya takmamalısın
13 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmadığı için kimse beni istemez ki; nasıl olacak o iş? Öyle olsa zaten zevk alırdım herhalde. 😅
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir konuşuyorsun ki sanki üzerinde yokmuş gibi herkesin eksileri artıları var kimse dört dörtlük değil muhakkak ki seninde artı tarafların var
Soran+1 yılYok işte reis, sıkıntıdayım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugüne kadar büyük istiyorum diyipte seks esnasında bağıra çağıra kaçan çok gördüm bu yüzden onların dedikleri şehir efsanesi gibime geliyor
10 Yorumla
+1 yılyaş meslek
kadınlarla ilişkin?21 Yorumla
Soran+1 yılYaş 21, hiç sevgili/flört olmadı, öğrenciyim ama benim yaşımdakiler ve benden küçükler her türlü şeyi yaşıyor; bir ben yaşayamadım.
Sebebi
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyin sebebi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlum ben 10 saniyede boşalıyorum hem de küçük
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşadın mı yoksa mastürbasyon mı diyorsun? Ne kadar küçük ki? Erken boşalmanın tedavisi var.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasar da zevk almaz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet fizyolojik olarak her pozisyonda zaten memnun edemem ama psikolojik olarak penis boyutundan memnun olmayacağı için fizyolojik olarak memnun olacaksa bile psikolojik olarak memnun olmaz değil mi?
Cevap sahibi+1 yılMemnun olmaz
Küçüğe de razıyım
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılUmarım bulursunuz.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler