Cinsel Yaşam Uzunca öpüşmeyi sever misiniz? (Sayfa 2) NeclaKaplan Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Uzunca öpüşmeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Severim en çok on sevişmeyi 1 0 Yorumla
fallus Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Çok uzun süre severim 1 1 Yorumla fallus +1 yıl Diğer dudişlerle de öpüşürm 😀 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. uzun ve tutkulu 1 0 Yorumla
korkusuz_fr Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Bu Ne ya :)) 0 9 Yorumla NeclaKaplan +1 yıl ne ne ya Yorumla korkusuz_fr +1 yıl Hiiiç yanlışlıkla tıkladım :D Yorumla NeclaKaplan +1 yıl yanlışlıkla tıkladın madem niye yorum yazdın Yorumla korkusuz_fr +1 yıl Sanane :D Yorumla NeclaKaplan +1 yıl kaybol Yorumla korkusuz_fr +1 yıl Kabak tadı verdin Yorumla NeclaKaplan +1 yıl hadi ya? hem bu ne ya diye dalga geçer gibi yorum yazıyorsun. Sonra da yanlışlıkla tıkladm diyorsun. kim haklı Yorumla korkusuz_fr +1 yıl Tamam sen haklısın mutlu oldun mu Yorumla NeclaKaplan +1 yıl ok Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Sen ne dusunursen onu dusunurum ben sevgilim
Severim en çok on sevişmeyi
Çok uzun süre severim
Diğer dudişlerle de öpüşürm 😀
tecrubem yok oyuzden bilemiycem
Opmek guzel sey dudajlarını dılını kullanmak
Yani ön sevisme sart uzun surmesi güzel
23 senedir yaşamadığım bir şey için ne desem boş
Ben çok severim hiç bıkmadan sen
Kesinlikle uzuuun uzun
Nefesim kesilene kadar
sevişme esnasında öpüşmek bence
En az 35-40 dk öpüşürüm kişiden kişiye değişmez
Dibine kadar yiyisirim
Sen dudakları yara yapıyorsundur kesin 😃
kısa kısa
Nasıl yani?
Bilmem hiç öpüşmedim
çayın şekeri, yemeğin tuzu gibidir
Severim
kim sevmez
öpüşünce söylerim
kim sevmez :)
Yani, gibi gibi
Begendigimse evet
😘
ayıpsın
Çok seviyorum
öpüşmedim
severim
uzun ve tutkulu
Bazen
Severim
Evet
Severim opusmeyi
harika olur
Çalışıyor musunuz?
Severim
Bayilirim
Bu Ne ya :))
ne ne ya
Hiiiç yanlışlıkla tıkladım :D
yanlışlıkla tıkladın madem niye yorum yazdın
Sanane :D
kaybol
Kabak tadı verdin
hadi ya? hem bu ne ya diye dalga geçer gibi yorum yazıyorsun. Sonra da yanlışlıkla tıkladm diyorsun. kim haklı
Tamam sen haklısın mutlu oldun mu
ok Sağol