Öpüşmenin rahatsızlık verecek bir tarafı yok ki. Partnere en yakın olunan, koku ve nefesin en derin hissedilen aşama.. french kiss'de zaten önsevişme boyutuna gelinir, o anda da eller vücutta keşif yapar.. dolayısıyla rahatsız olanlar hiç bulaşmasın :)
Asıl seks esnasında etkisini gösteriyor öpüşmek. Doggy pozisyonunda doğrulan kadının kafasını hafif çevirerek, cowgirl pozisyonunda erkeğin üzerine eğilerek, kaşık pozisyonunda yine kafasını çevirerek yapılan french kissin etkisi 10 kaplan gücündedir..
Öpüşmek her açıdan güzeldir. Bazen küçücük bir dokunuş olur bazen nefesin kesilecek kadar uzun. :-)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evet severim ama belirli bir surede sonra yapma istegi geliyor nedense..
bu normal gibi yoksa bende mi bir sorun var onu bilmiyoruum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevişme denince akla zaten ilk öpüşme gelir. Öpüşme olmazsa olmaz. Ben uzun süreli öpüşenlerdenim. Öpüşünce de istek de artırıyor, aranızdaki bağı da kuvvetleniyor
Ben cokkk severim hatta sevgilime hep diyormmm opusmeyi ozledim diye 😂😂 bu arada senin sordugun sorularda memeler cok dikkat cekiyo 😂 memelerini gostermeyi cok mu seviyosn 😂😂
Mesaj atar mısın bu arada görüş sahibi? :* bir Akrep burcu erkeğinin ne kadar istekli ve doyumsuz olduğunu gör, ayrıca seni ayaküstü nasıl boşaltıyorum görmüş olursun. :*
allahın ergenleri gidin mesajda konuşun ya çocuk parkına çevirdinizburayı. bu anıl denen çocuk zaten sapık sürekli cinsel içerikli mesajlar yazıyor. görüş sahibi sende çocuga kuyruk sallıyorsun sonra da nezlı kızlar tribine bağlıyorsun. insan olun ya
En İyi Cevaplar