Cinsel Yaşam Öpüşmeyi sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Öpüşmeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Seviyorum. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. öncelikle görsel çok iyi, evet çok seviyorum öpüşmeyi.. ☺️😘 1 0 Yorumla
Beneklı1910 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aralıksız sürekli öpüşebilirim çok severim ve iyi öpüştüğüm söylenir 0 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Kızlar coştu yine 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yani Yorumla mami6138 +1 yıl Bu sorunun cevabını vermek istemiyorum verenler bol bol olur zaten Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Kucagima oturtup uzun uzun öpüşüp boynuyla ilgilenirim. ya da ayakta kucağıma alıp 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Severiz de bil bakalım ne eksik 😊 0 14 Yorumla Soran +1 yıl dolgun dudakmı Yorumla HeadSh0t +1 yıl Dudak hiç yok dolgunu felan geçtik 😊 Yorumla Soran +1 yıl tabi dudaktan fazlasıda lazım Yorumla HeadSh0t +1 yıl Fazlası var da dudak yok 😊 Yorumla Soran +1 yıl üzüldüm senin için ama bende var ve sana varmeyede hiç niyetim yok :D Yorumla HeadSh0t +1 yıl Canın sağolsun sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl alt dudakmı üzt dudakmı hangisini tercih edersin Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ben ikisini de seviyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl ama hangisi Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ayrıca ikisi bir paket onların biri olmadan diğerinin kıymeti yok 😊 Yorumla Soran +1 yıl hadi ama Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ya ikisi ya hiç 😊 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öyle 😊 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kim sevmezki bol bol öper sever yiyisiriz 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hiç nasip olmadı ki :/ 0 0 Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Severim, uzun uzun öpüşmek zevkli oluyor. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Sevmeyen yoktur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl bayılırım heleki dilleride kullanılarak yapılırsa 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her türlüsü sevilir. Fransız öpücüğü 🤤🤤 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay yok korkarım ben😨 0 0 Yorumla
kkkbbbrfraaa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl severim 3 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Zevkli Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Severiz 2 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Zevkli Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evt💋❤ 1 1 Yorumla premsess001 +1 yıl Takip eder misin Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yeap 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bayılırım alt dudağa 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevmeyen yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Seviyorum.
öncelikle görsel çok iyi, evet çok seviyorum öpüşmeyi.. ☺️😘
Aralıksız sürekli öpüşebilirim çok severim ve iyi öpüştüğüm söylenir
Kızlar coştu yine 😂
yani
Bu sorunun cevabını vermek istemiyorum verenler bol bol olur zaten
Evet çok seviyorum ya şu an biri olsa da öpüşsem hatta
Kucagima oturtup uzun uzun öpüşüp boynuyla ilgilenirim. ya da ayakta kucağıma alıp
Severiz de bil bakalım ne eksik 😊
dolgun dudakmı
Dudak hiç yok dolgunu felan geçtik 😊
tabi dudaktan fazlasıda lazım
Fazlası var da dudak yok 😊
üzüldüm senin için ama bende var ve sana varmeyede hiç niyetim yok :D
Canın sağolsun sıkıntı yok
alt dudakmı üzt dudakmı hangisini tercih edersin
Ben ikisini de seviyorum 😊
ama hangisi
Ayrıca ikisi bir paket onların biri olmadan diğerinin kıymeti yok 😊
hadi ama
Ya ikisi ya hiç 😊
tamam
Öyle 😊
Kim sevmezki bol bol öper sever yiyisiriz
hiç nasip olmadı ki :/
Severim, uzun uzun öpüşmek zevkli oluyor.
Sevmeyen yoktur diye düşünüyorum
bayılırım heleki dilleride kullanılarak yapılırsa
Her türlüsü sevilir. Fransız öpücüğü 🤤🤤
Ay yok korkarım ben😨
severim de ilerisinide sever duramam
severim
Zevkli
Severiz
Zevkli
Hayırr
Hem de çok
Evt💋❤