Cinsel Yaşam Öpüşmeyi seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Doğru söyleyin Öpüşmeyi seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ilk ilişkinin atesleyicisi öpüşmek severim 0 0 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Ağız bakımı, dudak kalınlığı, dişleri temizse evet. Herhangi birinin eksikliği halinde hayır. 0 0 Yorumla
Dizzymow Takip Et Xper 5 Yaş: 21 11 ay Yani çok değil ama partnerimi yalamak vrya onun beni yalaması delirtir 0 0 Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 11 ay Değer verdiğim birisiyleyse evet seviyorum 0 2 Yorumla Soran 11 ay Değer vermediğinle sevgili olmazsın zaten knka Yorumla Phantaso22 11 ay Herkes sen değil canım benim Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sorumu buda 0 1 Yorumla Soran 11 ay Bazıları tiksiniyo Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Cok güzel bence 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. severimm 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Deneyimlemedim bile 0 0 Yorumla
catafalque87 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 11 ay Uzun uzun 0 1 Yorumla catafalque87 11 ay Islak ıslak 😅 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Evet ilk ilişkinin atesleyicisi öpüşmek severim
Ağız bakımı, dudak kalınlığı, dişleri temizse evet. Herhangi birinin eksikliği halinde hayır.
Tabii ki çok seviyorum sen seviyor musun hiç yalattın mı
Yani çok değil ama partnerimi yalamak vrya onun beni yalaması delirtir
Değer verdiğim birisiyleyse evet seviyorum
Değer vermediğinle sevgili olmazsın zaten knka
Herkes sen değil canım benim
Evet seviyorum
Tutkuyla evet seviyorum
Çok aşırı severim
Çok seviyorum ama ağız yapısı çok önemli 😃
Sorumu buda
Bazıları tiksiniyo
Cok güzel bence