Seks yaparken meme ucunuzun uyarilmasi hoşunuza gider mi? (Emmek, ısırmak, dili gezdirmek vs? )

Erkeğin meme ucunda sinir yok ki. Erkek daha çok boynundan ve belinin iki yanından etkilenir. Ve omuzlarının ısırılmasından...
Evet, buna tahrik diyemem ama güzel bir durum.
Teşekkür ederim
Ben sevgilimin meme ucunu yalamayi seviyorum. Benim meme ucumdan daha hassas onunki
Cevap
28Cevap
Ben olurum diğerlerini bilmem bence bayanların da hoşuna gider
Çok fena tahrik oluyorum meme ucunun ısırılmasından :* Ayrıca kalçanın sıkılmasından, sırta tırnak geçirilmesinden vs. Kadının tahrik kozları bunlar. :')
bende yapılırsa tahrik olmam ama partnerimin memelerini emmerim, ıstırırım, dilimi gezdiririm vs. Ben meme uçta değil de Patlıcanımda Tahrik olurum
Evet gider ama ilk anlarda sonrasında pek etkilemiyor. Sen yalıyormusun partnerinin meme uçlarını.
en sevdiğim şey testislerimin sıkılması ve göğüslerimin ısırılıp emilmesi.
yani olabilir denemek lazım ama ben yapınca çok zevkli dakikalar yaşanıyor orası kesin :)
Doğal olarak. Bu tür aktivitelerin her zaman uyarıcı etkisi vardır.
Ama boyle erkeklerin gay olduğunu soyluyorlar cok sacma değil mi?
Etme cahille sohbet küstürürsün :) Ne alakası varmış acaba? :)
Ne bilim bilimsel miş
Bunu söyleyen arkadaşın dünyadan haberi olmadığı, erkek bedeninden sıfır anladığı, kadınlar kadar erkeklerin de benzer yerlerden zevk aldığı gibi şeylerden hiç haberi yok bence.
ben sevişirken genelde hep memeyle ilgilenirim yani meme olmazsa olmazımdır geceleri memenin kokusuyla uyurum
ne alakası var. Bisex erkeklerde o oluyor
Tuylerım dıken dıken olur
asılmaya başladım bile
bunu didin beni benden aldın😍
Hayır gizli gay degılım
Ne alakasi var
Nerden vardin bu kaniya
bilimsel falan değil canım meme ucunda bin bir tane sinir var gizli gaylikle alakası yok sinirlerini uyarıp zevk alıyorsun demek peniste de sinirler var ondan da aynı şekilde uyarıp zevk alıyorsun. Nerenin bilimi bu at okuyayım, bilmediği konu da nasıl da saçma sapan götten bilgiler üretiyosun
ge*i zekalı dedim canım diye çevirmiş aw
Hayır erkekte tahrik olmaz
En çok kötü oluyorum emildiği zaman
sadece dil ilk temas ettiginde
evet
Hemde nasıl ısırmak emmek harika :p
evet tahrik olurum
Bayan mi onlar
Alakasi yok cogu etkileniyormus
etkilenirmisin güzelim
İster istemez
hayir