Sevgilimin üstünde böyle yatıp uyumayı cok istiyorum.
Ama tahrik olur diye korkuyorum acıkcası. Sizce napim :/

erkeğin neyle tahrik olacağı çok da belli olmaz. hormonal olarak tahrik olmaya meyilliyse bir gülümseme bile fitili ateşleyebilir. ama stresli ya da yorucu bir günde, şu yatış şeklinden çok daha fazlası bile tahrik etmeyebilir.
O kız o şekildeyken oyuna devam eden adamama üzüleyim
Adamın bu oyun sevdasının üzerine, hala ona sarılan kıza mı bilemedim.
Hahahhaha ikisine de üzül
Yaaaa birinci çok tatlı ben de istiyorum😍hem pes oynasın hem bana sarılsın😍
Eveeetttt 💋😍
Tahrik oldum )
Cok tatlisn şu an :)
1. Çok tatlı..
Ben öyle yatamam ki, onunla birlikte pes atarım bende 😃
Cevap
118Cevap
1. Resim
Köpek = Off kaseye bak.
Kadın = Zzzzz.
Erkek = Dur dur sıra sanada gelecek şu maçı bitireyim gösterecem ben sana senin yüzünden gol yedim ırıspı.
2. Resim
Kadın = Aşkooom hadi uyuyalım. Zzzzzz.
Erkek = * ya televizyonu göremiyorum. SG A-Q senin yüzünden gol yedim ırıspı.
* olan yerde B-S-G yazıyordu.
Ben rahat dursam bizim haydar durmaz terbiyesiz kendisi bu yaşa geldi benle büyüdü bir adam edemedik.
Cok ayiiip ona:D
Daha önce böyle bir yakınlaşmanız olmadıysa tahrik olur.
Bu resimde ki gördüklerin sabah akşam pompadan bıktıkları için adam rahatça oyuna odaklanabiliyo o şekildeyken. Türklerde denemeyin :D
Yani olursada göz ardı etmek durumundasın kalkıp aşkım neden tahrik oldun dersen o zaman birdaha öyle uyutmaz seni hem doğasında var illaki olur ama o sondaki resim gibi ise o zamana ilgisi oyunda olacağı için belki olmaz
Pes oynamayı bilmiyorum git yatağına yat be kadın derdim ben tepiklerdim kalkmazsa:D #odunuben :D
Tahrik olmayacak erkekte ibnelik vardır. Bunun abaza olmakla alakası yok. Ha ben hoşlanmam. Bacak arasına girilecekse ben girerim. Kadının erkeğin bacak arasında durması çok iğrenç bir görüntü oluşturmuş.
Dalgamı geçiyosun ablacım , tahrik olur musun diyo soruya bak, ulan resmen cinsel organlar arasındaki duvar incecik kumaş, geri kalan birbirine değiyo,
o sırada maçı bırakırım asıl maça geçerim açık sözlüyüm :D
Pekiiiiğ:D
Sende yorumlama herkesi:D
Uçkuruna sahip olamayan erkekse senin kıyafetini bile deler geçer o pozisyonda :) ama bu şeylerde aklını kullanmayıp afedersin penisinin beyniyle hareket eden adamlardanda bekleme böyle hareketler :)
Dogru :(
:) yani
Ben de bundan tahrik olmayacağımı iddaa ediyorum zaten. Ülkemizde erken boşalma sorunun başlıca sebepleri bu zaten bizim erkeğimiz 2 çift göğüs görmesin yeter heme tahrik oluyoruz. Bu böyle olmamalı şu pozisyonda tahrik oluyorsan sokakta sarıldığında bile tahrik olursun zaten. Diyorum ya şu meretin beyniyle hareket etmeyi bırakın kendiniz istemedikçe kadın çıplak bile olsa zaten tahrik olmazsınız.
ya kardeşim ne saçmalıyosun bu işin şeyin beyniyle hareket etmesiyle ne alakası var , aç bir 2 kitap oku insanın doğasını öğren , olmadı sana tüm kaynakları atayım , senin şeyin cinsel organla temal ederse beyne sinyal gider , tüm süreci anlattırma şimdi bana burada , insanın doğası gereği sen neyi düşünürsen düşün tahrik olursun ama durumu düşünebilen biri olursan tahrik olsanda bir hareket sergilemessin.
Biz mi çok monotonuz acaba senin bahsettiklerine göre? Şu pozisyonun neyinden tahrik olayım ben?
Gerçi kedi, köpek, ördek s*ken bu ülkede kime laf anlatıyorum ki ben.
Yahu çok mantıksız şey söyliyosun sonra efenim kime laf anlatıyorum diyosunuz. Bilimsel olarakta kanıtlandı bu durum , yani sen neyi düşünürsen düşün , istersen artık kadınlara karşı birşey hissetmeyeceğim (eşcinsel değilsen) diye yemin biç. Erkeğin doğası gereği tahrik olur. Düşünce yapısına görede hareket belirlenir.2. resimde 2 cinsel organ birbiriyle temas ediyor , arada incecik kumaş var. Beyin bunu anlayabilicek kadar akıllı , sizinkini bilemem , Beyne sinyaller gidiyo , spermler daha hızla üretiliyor , erkeğin cinsel organı ilişki olacağı için sinyal sonucu sertleşmeye başlıyor. Yani eğer tahrik olmasaydın , 2 insan birbiriyle çiftleşeceği zaman , erkeğin şeyi kalkmazdı. İnsanın doğası gereği bu yani dediğinle çok alakasız
Kişiden kişiye değişir, sevgilim benim üzerime böyle uzansa ya rahatsız olurum kalk derim ya da altıma alırım. :D
Anladm:D
Kadının amacına bakar. Yatma uyuma düşüncesindeyse istemsiz tahrik de olsam kalırım aynı durumda. Oyun falan oynuyorsam umrumda olmaz sadece üzerime ağırlığı çöker kalk başka yere yat derdim
Olmazdım şahsen, o benim sevgilim ona cinsel niyetle yaklaşmam..
Adama yazık. Sen uyuyacan, peki o nasıl uyuyacak, nasıl nefes alacak? Düşüncesiz, bencil varlıklarsınız.
Açıkçası özendim şu an çok pis..
Cok güzel be ☺
1. Foto Belki 2. foto Kesin cinsel organlar temas halinde doğrudan baskı da var sıkıntı
tahrik olmak ne kelime yırtarım dağları enginlere sıgmam taşarım :))))
Korktum senden :(
korkma ısırmam ısırsamda bişi olmaz aşılıyım ben.
Adam nereye gol atacağını sasirır yapma öyle şeyler
Haha bu daha hoş :))
https://pbs.twimg.com/media/B4HEQ83IEAE9KWJ.jpg
bırak şimdi uyuma niyetiyle ayaklarını ;)
tahrik olur, sevişmek için güzel bir başlangıç
Pes atarken sadece araya attığımpasın geçmesinden tahrik olurum sıkıntı yok pes sonuçta :D
Pes oynarken umursamam bile onu, yeterki televizyonun onune gecmesin :D
Şap at içeceğine sonra güven içinde yatabilirsin aksi takdirde bidahaki sorun, adet görmedim acaba hamilemiyim, olur.
Eğer ki oyun vaktimse tahrik olmam. Her şeyim yeri ve zaöanı ayrı.
bir dene baktın alttan dürtüyon sevseydin kalkmazdı dersin :D
Öyle bişey hissedersem kalkarım
"Nabiyon la gerizekali? Sevismek istiyorsan soyle."
Derim.
Hahahaha ama uyumak istiyorum ben öyle
Oyle uyunur mu? Ben yatarim kiz ustume yatar ayri. Ama boyle otururken olmaz.
Adamın deposu doluysa aklına şeytanlık gelir tabi ki...
Ben beyin ve zekadan tahrik oluyorum kardeşim yok mu beynini kullanan akıllı bir bayan?
tabiki harik olursun erkekler sarılırken bile bir kıza tahrik olurlar bu pozisyonda sarılırsan sonu iyi değil ya yapma boşver :D
Abazalar tahrik olur diyen kişi iktidarsızlık sorunu yaşıyor galiba. Tahrik olmayacaksa gitsin hollandaya orda kızlarla evlenmesen de oluyor. :D
Libidiyoyla alakalı. Aşk romantik huzur kokan bir manzara aslında
Dimi ☺
Karnı toksa :D sıkıntı olmaz :D ama açsa :D ooo Sıkıntı büyük :D
Yiyemeyecegin... altına yatma... Korkuyosan ne tezek yemeye düşünüyosun!!!
2. resimdeki gibi yatarsan evlı mutlu cocuklu kalkabılırsın
Böyle yatarsan zikin kaldırma kuvveti çarpı senin seksiliğinle havaya kaldırır seni
Böyle sarılma mı olur? :/ Bana bir kız böyle sarılsa canım sen git biraz kenarda mayış, ben birazdan geliyorum derim.
Mutlaka istemsizde olsa tahrik olur. bu da seni tahrik eder. sonucta temas var. ciplak dene bnce
Yok ben kalkarım hemem
Beğenmemen anormal olurdu :)
Bnce gidiklamasi hosuna gider . en azndan erkk icn keyif verici bir sekil denemk lazm
https://i.hizliresim.com/b2MXX0.jpg bunun gibi sevgilin olursa önümde soyunsa sikim kalkmaz mk :)
Yok boeyle degilim
o zman iyi
ben 1kere paylaştım diğerlerini bilmiyom mk
ben yapmadım 1kere gördüm alıp tek burada paylaştım
Pes atıyosam isterse çıplak yatsın.
Oynarken yatırır mı beni böyle sence
Pes oynarken çok ilginç şeyler yaptım. Neyse.
Neyse detaya girme.
Eğer Erkek Sapıklık Derecesinde Değilse Bir Şey Olmaz.
Bu durum erkekten erkeğe değişir ama ben tahrik olmazdım sanırım
Böyle yatıyorsan önceden bişiler yapmışız ki yorulmuşun o yüzden olmam ^^
Off hayırr 😒
vallah benim eski den sevgilim yatardı kucama ama hiçte birşey olmadı ama kişilik farklı biz erkeklerde şimdi git yatdesem o arkadasın bide tarik olursa durmasa kazaya gidersin bence hiç yapmaderim
üstteki normalde alttaki bayağı komple sahiplenmiş gibi birde tam denk getirmiş üstteki gibi olursa sorun yok bence
değil mi
eger zirvedeyse libido bişey dyemem ama bence masum durum kıpırdamam bile
Içinde yoksa böyle bir şey yat ama tanı insan oğlu çig süt emmişdir
içinde o niyet varsa tahrik olması için birşeye gerek yok o zaten tahrik olmuştur
Pes oynarken bomba patlasa duymam 😂😂😂
Sorun olmaz 😊
İlki ne o öyle beli ağrır saçma salak duruş ama ikincisinin yeri iyi
Uyuyacak baska yer mi yok saçma yani ben erkek olsam izin vermezdim gitsin yatagina yatsin bu ne vicik vicik iyy
ben oyun oynerken onun uzerımde yattıgını bıle unuturum.
Oda unutsun ☺
Erkeğin o anki düşüncelerine bağlı eğer seviyorsa aklında kötü bişe yoksa tahrik olmaz ama eğer aklındaki şey farklıysa vay haline
olmam diyen az çıkar tatlım. baksana popoları hem acuç altında
Yap gitsin bana oyun oynarken yapsa sevgilim
Oyuna devam ederim
Bn PS oynarken yaklasamaz ki kimse o nasıl oynuyorsa:) PS daha önemli
Valla sevgilinin abazalık potansiyeline göre değişir...
Birinci fotoda belin ağrir benim olmayan sevgilim öyle yapsa beş dk sonra yatağa bırakırım
ben oyunoynarken yaparsan ne tahrihi gol kaçarsa cok kötü bozulurum varya
Fotolara dikkat ettiysen kizlarin amaclari farkli zaten ilgi icin yapiyolar farkundamisn
her iki pozisyonda da kaçarın yok, bağlantıyı yaparım.
Bence fazla böyle olaylara yaklaşma tahrik olması olası bir durum aklı farklı yerlere kayabilir
Haklısın :(
elinde oynacagı bişiler varsa yatabilirsin yoksa senle oynar :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar