Cinsel Yaşam 20 gü Partneriniz böyle bir iç çamaşırı hediye etse ne yaparsınız? AskeriiMühendisszz Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler20 gü Güncel Güncellemeler19 gü Çoğu kişi beğenmemiş Partneriniz böyle bir iç çamaşırı hediye etse ne yaparsınız? Cevapla Hediye Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sütlü tatlı çok iyimis ya 🤣😂Bence iç çamaşırı hediye etmek kadını arzuladığını gösterir 0 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Doğruuu Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevksiz biriyle birlikte olmam diyip ayrılırım 8 11 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Eşinse Yorumla s Ayabasanmaymun 20 gü Eşim böyle bi şey almaz şükür ya Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Alırsa Yorumla s Ayabasanmaymun 20 gü Almaz diyorum kanki alırsa da giymem bunu bilir zaten neden bu ısrar😅 Yorumla s Ayabasanmaymun 20 gü Yok sütlü tatlı yok şeftalim sulu neyiz biz yani komedi dükkanı mı Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Ahahs iyi güldürdün evli misin knk sen Yorumla s Ayabasanmaymun 20 gü Evet Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Tavsiye eder misin Yorumla s Ayabasanmaymun 20 gü Evlilik güzel şey tavsiye ediyorum tabi Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Darisi bizim başımıza o zaman🫤 Yorumla s Ayabasanmaymun 20 gü Aminn inşallah Yorumla
beyazinciiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 20 gü Ogggkkk aq en sevmediğim şey 5 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Niye ahahs Yorumla
Gizli Üye (18-24) 19 gü Düz yazısı olmasa yine belki bu ne aq espirisineyse giyerim bende ona sadece hanım eller yazılı alırım komik olur 0 6 Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü Giy giy Yorumla Cevap sahibi 19 gü Dimi Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü Evett Yorumla Cevap sahibi 19 gü Sence giysin mi Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü Yok giymesin daha seksi şeyler var 😀 Yorumla Cevap sahibi 19 gü Ne mesela daddy Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 19 gü Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ne zevksiz bi herif derim 1 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü o kadar mı kötü :Dd
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yenimi çıkmış bunlar 1 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Evet Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. İğrenç 6 27 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Eşin alsa Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Bu kadar zevksiz düşüncesin biri eşim olmaz Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Öyle büyük konuşma ahsh Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Büyüklükle alakası yok bunu alacak kişi zaten hayatın içinde zevsizliğini belli eder böylece eş olmaz Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Canım adam zevksiz olduğundan değil bi kez öyle aldığını düşün ne yaparsın diye sordum her zaman böyle zevksiz değil Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü İnsan bi kilottan eş seçer mi ya djdj Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Seçer iğrenç bir şey yazıların iğrençliğini geçtim bide kadın ağzı konmuş dil çıkaran kırmızı rujlu daha ne kadar iğrenç yapılır bilinmez şu şeyde kadına saygı 0 direkt Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Tamam kızma sjjd ya 😂 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Geneli olmaz dedi zaten Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Aklın yolu birdir Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Aferin size saygınız var kendinize tebrik ettim Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Herkesin olması lazım Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Doğru diyosun izmirli Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Eh işte elimden geldiğince Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Eski üyesin değil mi tanıyorum seni Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü 2021 e ne kadar eski dersen 😂 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü 5 sene işte eski Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü O zaman eski 😁 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Eskisin evet hatırlıyorum seni dndk Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Normal bir kaç kez denk geldik sorularda falan😂 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Baya eskiden geliyoduk ya sen tanımazsın beni 😀 Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Denk geliniyor site küçük dünya küçük 😂 önemli olan başka sorularda denk gelme 😁 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Ahsjd geldin mi gördün mü hiç Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü Denk gelmişizdir elbet 😄 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Doğru😀nasılsın iyi misin Yorumla İzmirliPrenses00 20 gü İyidir senden Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Bende eh işte ya Yorumla
Galadriiell Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 20 gü Ayrılırım 5 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Niye Yorumla
Gizli Üye (25-29) 20 gü Iyyyy ne krinc 7 8 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Niye Yorumla Cevap sahibi 20 gü Bilmem sence nasıl Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Eşin alsa giymez misin Yorumla Cevap sahibi 20 gü Yok Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Eşime alsam giymese üzülürdüm şahsen Yorumla Cevap sahibi 20 gü Benim baska yöntemlerim var bu kadar basit bi kadın degilim kocamin bana bunu almasına gerek bile kalmaz Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Aldığını farz et ya soru o Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Yöntem falan yok soyun gitsin eş zaten ama soru bu şimdi ahah Yorumla
Laneon Takip Et Xper 4 Yaş: 21 20 gü Daha iyisi var bende gerek yok derim 3 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Nasıl Yorumla
leydi_pink Takip Et Xper 5 Yaş: 19 20 gü Giyeriz napıcaz başka 2 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü İlk sen dedin giyerim sjdj Yorumla
arayagirenadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Komik :) 0 1 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Bencede Yorumla
pomak3545 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 18 gü Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kezban style 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 19 gü Veririm 0 8 Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü neyi Yorumla Cevap sahibi 19 gü Sence Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü Çok verme Yorumla Cevap sahibi 19 gü Çok verdik Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü acımadı mı Yorumla Cevap sahibi 19 gü Hayır Yorumla AskeriiMühendisszz 19 gü verme bi daha Yorumla 007ahmat 19 gü Tamam sen dedin diye bir daha vermez kakdkaodkaodowodooe Yorumla
Gizli Üye (25-29) 20 gü Ayrılmak 5 2 Yorumla AskeriiMühendisszz 20 gü Niçin Yorumla Rocwi83 20 gü Abartma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sütlü tatlı çok iyimis ya 🤣😂
Bence iç çamaşırı hediye etmek kadını arzuladığını gösterir
Doğruuu
Zevksiz biriyle birlikte olmam diyip ayrılırım
Eşinse
Eşim böyle bi şey almaz şükür ya
Alırsa
Almaz diyorum kanki alırsa da giymem bunu bilir zaten neden bu ısrar😅
Yok sütlü tatlı yok şeftalim sulu neyiz biz yani komedi dükkanı mı
Ahahs iyi güldürdün evli misin knk sen
Evet
Tavsiye eder misin
Evlilik güzel şey tavsiye ediyorum tabi
Darisi bizim başımıza o zaman🫤
Aminn inşallah
Ogggkkk aq en sevmediğim şey
Niye ahahs
Düz yazısı olmasa yine belki bu ne aq espirisineyse giyerim bende ona sadece hanım eller yazılı alırım komik olur
Giy giy
Dimi
Evett
Sence giysin mi
Yok giymesin daha seksi şeyler var 😀
Ne mesela daddy
Ne zevksiz bi herif derim
o kadar mı kötü :Dd
Yenimi çıkmış bunlar
Evet
İğrenç
Eşin alsa
Bu kadar zevksiz düşüncesin biri eşim olmaz
Öyle büyük konuşma ahsh
Büyüklükle alakası yok bunu alacak kişi zaten hayatın içinde zevsizliğini belli eder böylece eş olmaz
Canım adam zevksiz olduğundan değil bi kez öyle aldığını düşün ne yaparsın diye sordum her zaman böyle zevksiz değil
İnsan bi kilottan eş seçer mi ya djdj
Seçer iğrenç bir şey yazıların iğrençliğini geçtim bide kadın ağzı konmuş dil çıkaran kırmızı rujlu daha ne kadar iğrenç yapılır bilinmez şu şeyde kadına saygı 0 direkt
Tamam kızma sjjd ya 😂
Geneli olmaz dedi zaten
Aklın yolu birdir
Aferin size saygınız var kendinize tebrik ettim
Herkesin olması lazım
Doğru diyosun izmirli
Eh işte elimden geldiğince
Eski üyesin değil mi tanıyorum seni
2021 e ne kadar eski dersen 😂
5 sene işte eski
O zaman eski 😁
Eskisin evet hatırlıyorum seni dndk
Normal bir kaç kez denk geldik sorularda falan😂
Baya eskiden geliyoduk ya sen tanımazsın beni 😀
Denk geliniyor site küçük dünya küçük 😂 önemli olan başka sorularda denk gelme 😁
Ahsjd geldin mi gördün mü hiç
Denk gelmişizdir elbet 😄
Doğru😀nasılsın iyi misin
İyidir senden
Bende eh işte ya
Bu fantezi değil cringe bir durum
Ayrılırım
Niye
Iyyyy ne krinc
Niye
Bilmem sence nasıl
Eşin alsa giymez misin
Yok
Eşime alsam giymese üzülürdüm şahsen
Benim baska yöntemlerim var bu kadar basit bi kadın degilim kocamin bana bunu almasına gerek bile kalmaz
Aldığını farz et ya soru o
Yöntem falan yok soyun gitsin eş zaten ama soru bu şimdi ahah
Daha iyisi var bende gerek yok derim
Nasıl
Bir erkek olarak sevmem. Eşimde almaz
Giyeriz napıcaz başka
İlk sen dedin giyerim sjdj
G. tyne sok derim
Ahahhs
Komik :)
Bencede
Kezban style