Erkekler , sevdiğiniz bir çift evlilik yıl dönümünüzde karınıza seksi bir iç çamaşırı hediye etse ama sonra açarsınız deseler , daha sonra baktığınızda ne düşünürdünüz ne yapardınız? Kızlar siz böyle bir hediye aldığınızda eşinizle birlikte paketi açınca nasıl düşünür nasıl tepki verirdiniz ve giyermiydiniz o çamaşırı? Hoşunuza gidermiydi sevdiğiniz bir çiftten böyle bir hediye?
Eşinize seksi bir iç çamaşırı hediye edilse ne yapardınız?
evet ama hediye alınan kadın olsaydın ne düşünürdün o kadın ve kocası hakkında? Bu öçamaşırı kocası da beğenip üzerinde görmek istedi diye düşünürmüydün. Ayrıca diğer açıdan bakarsak hediye alan kadın sen olsaydın eşinle birlikte o hediyeyi kız arkadaşına seçerken bundan zevk alırmıydın? Malum o hediyeyi seçtiğinize göre eşinle fantazilerinizde olmalı bu kadın..
Sorun şu, eğer o çiftle bu denli bir samimiyetimiz yoksa aldıkları hediye düpedüz sapkınlık amaçlıdır. Ama yok muhabbetimizin sınırı yoksa o zaman kimse rahatsız olmaz.
evet haklısın :) peki ama hangisi olsun isterdin? Ve eşinin buna sert tepki vermesi mi yoksa bunu yatakta bir fantaziye dönüştürmek mi sana daha cazip geliyor..
Peki eşinin o çamaşırı giymesine izin verirmiydin? Kız arkadaşının daha sonra arayıp geceyi nasıl geçirdiğinizi ve giyip giymediğini eşine soracağını bile bile..
hmm peki o kız arkadaşınla daha sonra konuştuğunuzda giydiğin o çamaşırı kocasıyla birlikte seçtiklerini söylese? üzerinde bunun çok daha seksi duracağını söylemiş olsa kocasının? bunu bilmek artık ilk buluşmanızdan sonra adamın senin her detayını inceleyeceğini bile bile giyimine dikkat edip daha güzel çekici ve özenli giyinmeye çalışırmıydın
Etmişti ilk basta yadırgadık ama biz de onlara hediye ettik ve kadınlar bu iç çamaşırlarını kullandıklarını söyledikleri bir akşam min gecesindencok tahrik olmuştuk eşimle. Bu hediyelesme bir süre daha devam etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevdiğiniz çift derken bana çok samimi evli bir çift arkadaşımızdan eşimin yanında çamaşır hediye edilecek?
evet ve daha sonra açmanı isteyecekler o anda aşırı tepki vermenizden çekindikleri için..
Tuhaf.
evet ama hediye alınan kadın olsaydın ne düşünürdün o kadın ve kocası hakkında? Bu öçamaşırı kocası da beğenip üzerinde görmek istedi diye düşünürmüydün. Ayrıca diğer açıdan bakarsak hediye alan kadın sen olsaydın eşinle birlikte o hediyeyi kız arkadaşına seçerken bundan zevk alırmıydın? Malum o hediyeyi seçtiğinize göre eşinle fantazilerinizde olmalı bu kadın..
Böyle bir şey yapmazdık biz. Yapan birisi olursa da muhtemelen evimize son girişi olabilir.
ahh çok gerçekçisin :)
Sorun şu, eğer o çiftle bu denli bir samimiyetimiz yoksa aldıkları hediye düpedüz sapkınlık amaçlıdır. Ama yok muhabbetimizin sınırı yoksa o zaman kimse rahatsız olmaz.
evet haklısın :) peki ama hangisi olsun isterdin? Ve eşinin buna sert tepki vermesi mi yoksa bunu yatakta bir fantaziye dönüştürmek mi sana daha cazip geliyor..
Fantezi iyidir.
O cesareti ben nasıl vermişim diye kendimi sorgulardım.
Peki eşinin o çamaşırı giymesine izin verirmiydin? Kız arkadaşının daha sonra arayıp geceyi nasıl geçirdiğinizi ve giyip giymediğini eşine soracağını bile bile..
Biraz garip gelirdi ama kötü de düşünmezdim yani ne bileyim ayrıca çöpe mi atcam yazık günah kullanırdım her türlü
Kocanın bu duruma sinirlenmesi mi yoksa onun da senin gibi davranmasını mı isterdin?
Sinirlenmez benden daha doğal bile karşılayabilir şu anki sevgilim sonuçta tanıdığımız bir “çift” hediye ediyor
hmm peki o kız arkadaşınla daha sonra konuştuğunuzda giydiğin o çamaşırı kocasıyla birlikte seçtiklerini söylese? üzerinde bunun çok daha seksi duracağını söylemiş olsa kocasının? bunu bilmek artık ilk buluşmanızdan sonra adamın senin her detayını inceleyeceğini bile bile giyimine dikkat edip daha güzel çekici ve özenli giyinmeye çalışırmıydın
Hayır be arkadaşımın kocasına yürümem
yürüme değil ama sana bakışlarının farkına varıp giyimini istemsize ona güzel görünmek ister gibi düzeltirmiydin.
Hayır
anladım teşekkürler
Etmişti ilk basta yadırgadık ama biz de onlara hediye ettik ve kadınlar bu iç çamaşırlarını kullandıklarını söyledikleri bir akşam min gecesindencok tahrik olmuştuk eşimle. Bu hediyelesme bir süre daha devam etti
Onlar artık ölü evli çift olur
sende hapiste mi olurdun :D
Ceset yoksa cinayette yoktur:)
sen biliyorsun ya eşin de bilecek
E tabi bilecek hatta bir toprakta o atacak üzerlerine😀
sonra da o çamaşırı senin için giyecek mi :D
Bak o olabilir işte. Şerefine mezarlarının üzerinde sevişiriz😀
Kim etmiş o çamaşırı :D
yazdığım gibi
Birşey demem sonuçta sevdiğimiz samimi olduğumuz birisye. Ama bir garipserdim başta bu nası hediye diye Amerikada falan değiliz sonuçta :D
peki ertesi gün o kız arkadaşı eşini arayıp sorarsa hediyeyi beğenip beğenmediğinizi ve giyip giymediğini
Giydirir kullanırdık sorduğundada söyleriz kötü birşey demeyiz
anladım
Senin eşine böyle bir hediye mi geldi
gelmedi. cevap alabilirmiyim senden de
Kızardım çöpe atardım ve görüşmeyi keserdim
ahh yazık değilmi güzelim çamaşıra. peki ya eşinin düşüncesi ne olurdu
Evli değilim ama onun da düşüncesi aynı olurdu
Değişik güzel bir hediye
eşine giydirirmiydin peki o gece hemde..
Giymek isterse neden olmasın
peki eşinle bu paketi açtığınızda nasıl bir tepki vermesi hoşuna giderdi?
Doğal bir tepki olduğu sürece gerisi sorun değil
nasıl yani
Yani heyecanlanabilir sasirabilir beğenilir kızabilir o an ne hissetti ise onu yansıtmasini isterim
anladım