Aklı başına gelmiş elindekilerin kıymetini görmüş diye düşünürüm ne Düşüneceğim başka tabii ki mutlu olurum sevinirim hatta çok mutlu olurum ama bunu asla karşı tarafa gösterme çünkü bir kere mutlu olduğumu görürse bir kere olur istediğimi görürse şöyle Düşünecektin işte bu zaten benim elimde istediğimi yapabilirim istersem aldatırım beni zaten affedecektir diye düşünecektir o yüzden gerek yok yani sadece alırım ve teşekkür ederim yeterli
En sevdiğim Olaylardan biri Sevdiğim Birlikte olmaktan Keyif Aldığım Cinsel Anlamda Harika bir uyumlu partnerime fantezi İç giyimler hediye etmektir Ortak düşünce olarak Aynı durumlardan Hoşlanıyorsak eğer Beni kudurtacak adeta tahrik edici fantezi iç giyimler hediye etmeyi çok severim karşımda direk sade çırılçıplak olması beni tahrik etmez ama fileli gecelik jartiyer vs Adeta beni kendine çeker Kadınlar daha doğrusu işini bilen kadınlar erkeklerini adeta kendine bağlar çünkü dişiliğini kullanan erkeğini veya kadınını farklı zevklerde görür yaptığı eylemden çok daha fazla zevk alırlar Kendi partnerim ise bana hediye aldığında sevmesem bile onun için kabul eder giyerim fantezi dünyasını geniş tutmak ateşli sexere zemin hazırlamaktır Saygılarımla... #McLareN558
Çoğu erkek bunu "lafta" yapar. Bu tarz şeyler kadınlardan bekleniyor nedense. Halbuki iç çamaşırı ya da ne biliyim bir takı bile "beğeneceğini/yakışacağını düşündüm" diyerek alınabilir. Ancak nerede o ince düşünce😒