Evlilik sadece cinsel çekim veya flört döneminde yaşananlardan ibaret değildir. İki insanın evlenmesi için karakter uyumu, gelecek hedefleri, saygı, güven ve hayat görüşlerinin uyuşması gerekir. Ten uyumu harika olan iki insan, hayatı paylaşma konusunda tamamen zıt olabilir. Bu yüzden seks yapmış olmak tek başına ne evlenmek için bir sebeptir ne de evlenmemek için bir engeldir. Zaten hele ki şu anki toplum durumlarında herkes seks yaptığıyla evlenmek zorunda kalsa ortalık yedi kocalı hürmüzlerden veya erkeklerden geçilmez. Karakterin sevilmediği kişiliğini sevinmediği paranın sevildiği rahatlığın sevildiği bir dönemde evliligin sevilebileceğini çok zannetmiyorum.. sabit sadık mütevazi karakteri oturmuş Güven kokan bir kadın varsa ben de alayım 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 güSeks arzuyla, evlilik ise hayatın tüm yükünü paylaşma isteğiyle ilgilidir. Her iyi cinsel uyum, o derin yoldaşlık ve ortak vizyon için yeterli temel değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 güne evliliği bu dönemde ya, bir ömür kimsenin nazı çekilmez.
01 Yorumla
10 güseks herkesle yapılabilir evlilik anlaştığın kişiyle olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 güevlenmeden yapmam
00 Yorumla
10 güEvlilik farklı mesele ya cinsellik evlilik motivasyonu değil olamaz bence
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 güBen eşimle evlenmeden de seks yapmıştım. Seks ve evlilik birbirinin ön koşulu değildir. "Seks yapılan kişiyle evlenilmez." diye bir kural yok. Hatta, günümüzde seks yapmadan evlenmek bence çok mantıklı değil. Bu platformda bile evlendikten sonraki cinsel hayatından memnun olmayan çok insan görüş yaptı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 güBedenlerin de uyuşmasını istiyor şimdiki dönem çiftleri. Hele ki bir de hymenoplasti yaptırmak artık kolaylaşınca ister istemez seksüalitenin kalitesi düşüyor. Bu da herkesle ulaşılabilir hale getiriyor.
00 Yorumla Bu kadın ya da erkek farketmeden cevaplarsak benimle yaşadi başkası ilede yaşama ihtimali olabilir dusunceside olabilir.
Birde flört insanların ciraklik dönemi usta olunca daha seçici ve titiz davranıyor..☺️00 Yorumla
10 güSoru başlığının devamında Allah topunuzun belasını versin gibi bir cümle beklemedim değil.
İşte bu yüzden herkes herkese vermemeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
10 güÇünkü insanlar artık basitleşti ve bu tür şeyler normal görülür oldu. Evlilik gibi önemli bir şey bu yüzden zarar gördü.
00 Yorumla
10 güKendi adıma zaten evliyim, eşimi seviyorum ama aşk başka cinsellik başka bazı adamlara tek başına sahip olamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arada uyumla ilgili sorun çıkıyorsa olabilir
00 Yorumla
10 güYa o kadar erken olunca bir kadın olarak bile karşı tarafın herkese aynı olduğu düşüncesi geliyor
Buda demek oluyorki çoğunda gördüğüm üzere %98 gerçek bir kanı10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. her seks yaptığımızla evlenirsek harem kurarız 🤣🤣
00 YorumlaEvliliğe seks gozuyle bakiliyorsa zaten evlenilmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
10 güO yüzden ne yapıyoruz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Siz neden evlenmediniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 güSen de se xle kafayı bozmuşsun birini bulsan 7 24 durmadan yapcan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
10 güKafa yapımız uyarsa yaparız evleniriz
00 Yorumla Sen evlemdin mi peki 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 güHiç böyle bişey olmadı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
10 güÇünkü neden evlenelim?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 güikisinin birbiri ile bir alakası yok çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 güHer erkek yaptırsa neden hepsinden evlencem
10 Yorumla
9 güEvlilik dışı sekse karşıyım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Nasılsa veriyo
00 Yorumla
8 güHeves kalmadığını için
00 YorumlaHiç olmadıkı öyle biri
00 Yorumla
9 güZorunda değiliz ki
00 YorumlaNeden evlenmiyim ki iş oraya giderse eğer
00 Yorumla
10 güKarşı taraf düşünmüyor evlilik o yüzden
00 YorumlaSenle yapan başkasıylada yapmıştır ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben evlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 güFlörtte kucağa gelen kızdan ciddi olmaz
0118 Yorumla- 9 gü
@Farkımı_Farket niye evlenmeyi beklemeyip yapıyorsun senden olur mu?
Cevap sahibi9 güKadın dediğin ağır olmalı Kolay teslim olmamalı Sen hiç kadınlar için bir genel ev duydun mu?
Cevap sahibi9 güYani kadınların ihtiyaçlarını gidermek için gittiği bir genel ev?
- 9 gü
Ben diyorum ki niye evlenmeden bekleyemiyorsun? Sende ciddi erkek değilsin senide benim gibiler almaz mesela
Cevap sahibi9 güBende diyorum ki ben seni örnek göstermedim Kaldı ki flörtken kimse ile öpüşmedim bile? Benim gibi biri de senin gibisini almaz
Cevap sahibi9 güFlörtken sevişen kadın basit kadındır net Bir kadın kendini bu kadar ucuza hemen salmamalı
- 9 gü
Niye senin gibi biri almıyor bahsettiğin gibiysen alır düzgünüm ben
- 9 gü
Tamam evet öyle evlenmeden olmaz bence ama erkekler içinde öyle bu durum
Cevap sahibi9 güKesin düzgünsündür Savunduğun şeye bakarsak sorudaki kadınlardan farkın yok
- 9 gü
Ben savunmuyorum ki neyse bişey ispatlamama gerek yok ya
Cevap sahibi9 güTamam şöyle yapalım Sen sevgili olmadan 30 kişi ile beraber ol Bende sevgili olmadan 30 kişi ile beraber olıyım Sonra sokağa çıkalım bakalım insanlar kimin hakkında ne konuşıcak?
Cevap sahibi9 güKabul müsün bu dediğim Challenga
- 9 gü
Tamam ama yanlış işte böyle bişeyin olmaması lazım (; konuşulmuyor diye yapılınıyorsa dahada basit oluyorsunuz siz
- 9 gü
Toplumuda geç ben herkesle yapan erkekle evlenmem düzgün kız isteme hakkıda yok onun
Cevap sahibi9 güDüzgün bir erkeğin düzgün bir kıza denk geliceği garantisini verebilir misin bana ortalıkta kocasını bu kadar aldatan ya da esclik sanal show yapan kız kadın varken?
Cevap sahibi9 güBunu bana garanti et sana hak veriim?
- 9 gü
Yapma (: hep kadın üzerinden örnek veriyorsun
- 9 gü
Onu tanıya tanıya görürsün ayrıca yani
- 9 gü
Davranışlarından konuşmasından vs anlaşılıyor tanıyarak evleniyorsun ya
Cevap sahibi9 güÜlkedeki kadınlar çok bozuldu Baba evinde rahat göremeyen elin adamından rahat yaşam bekliyor 😄 Genç kızların çoğu kolay para peşinde Sokak röportajlarını izleyip kendi gözlerinle de bunu görebilirsin Artık el ele hallederiz diyen eski kadınlar çok çok azaldı
Cevap sahibi9 güDurum böyleyken kime güvenip ciddi düşünebilirsin mesela?
- 9 gü
Var var o sizin gördüğünüz kısmı görmediiğğniz kısımda da çok düzgün kız var
Cevap sahibi9 güKesin çok vardır köydeki kızlara bile bozuk artık Ne olaylar dönüyor
- 9 gü
Çevremdekiler böyke benim valla az falan yok
Cevap sahibi9 güEskiden eski kadınların duruşu tavrı vardı netti Erkek nefsi köpek gibidir hep ister iradesi zayıftır Şimdiki kadınlar evli olduğu halde kocasından daha iyi olanlara yöneliyor Bahaneleriyse sözde ilgisizlik tatminsizlik
- 9 gü
Erkeklerde güvenilmez o da veren kızları tercih ediyorsunuz sizde sevgiliyken daha
- 9 gü
Onu siz yapıyorsunuz
Cevap sahibi9 güKızla konuşuyorsun kendini öyle allayıp pullayıp anlatıyor ki sanırsın bu dünyadan değil Sonra bir bakıyorsun 10 kişiyle bakışıyor 15 tane flörtü var Teşhiri vücuduyla ilgi çekmekten haz alıyor iğrenç
- 9 gü
Tamam bunların hepsini erkeklerde yapıyor bilgin olsun
Cevap sahibi9 güHayatımda hiç sevgilim olmadı diyor 40 kişi de çıplak resimleri felan var Yanlızlık iyi kafa rahat
Cevap sahibi9 güTamam hangisine daha kötü gözle bakılır peki? Kadına mı erkeğe mi?
- 9 gü
Bencede öyle kafa iyi yalnızlıkta yok verene gidiyor aldatıyor dsha güzelini beğenince gidiyor falan garip tripler bişeyler
- 9 gü
Ya bak ya durmadan aynı şeyi deme bana
- 9 gü
Biz kadınlar olarakda böyle kişilere iyi bakmıyoruz sizde kendi açınızdan karşılıklı
Cevap sahibi9 güKızların daha sevgili olmadan herşeyi yaşayıp sonra ağlayarak erkekleri kötülemesi de aşırı saçma Madem güvendin yaşadın neden pişmanlık yaşıyorsun Güvenmiyorsun madem neden verip tekmeyi yiyince sağda solda ağlıyorsun?
Cevap sahibi9 güKadınların çoğu sıkıntılı
- 9 gü
Erkeklerin hepsi sıkıntılı nerdeyse
Cevap sahibi9 güKadınlarda öyle verdiğim örnekten anlayabilirsin ☺️
Cevap sahibi9 güÇünkü kendi düşen ağlamaz Ya herkesle herşeyi yaşamazsın yaşıyorsanda tüm erkekleri kötüleyip sağda solda ağlamazsın
- 9 gü
Ya sabır ya sabır ya
Cevap sahibi9 güBen çoğu diyorum sen hepsi deyip genelliyorsun 😄
Cevap sahibi9 güSende erkek düşmanlığı var ama hemcinslerin de masum değil bilgin olsun
- 9 gü
Hepsi öyle ama sen emin misin öyle olmadığına mesela cidden inandın mı kendine
Cevap sahibi9 güKızların hepsinin yollu ve teşhirci olduğuna inandığım kadar inanıyorum
Cevap sahibi9 güEminim
Cevap sahibi9 güGünümüz kadınların hepsi yollu ve teşhirci meze
- 9 gü
Şimdi sen hepsi diyosun abi sinirlendirme ya 😁
Cevap sahibi9 güSana misilleme yapıyorum 😄 genelliyorsun ya hepsi diyerek nasıl iyi mi böyle
- 9 gü
Hepsi dedin çoğul yaptın ben öyle değilim nolcak şimdi
Cevap sahibi9 güBende senin genellediğin gibi biri değilim onu napcaz?
- 9 gü
Tamam ben gerçeği söylüyorum ama sen misilliyosun
Cevap sahibi9 güTamam bende gerçeği söylüyorum Türkiye'deki kadınlar hep yollu ve teşhirci Ciddi düşünemiyoruz üzgünüm
- 9 gü
Ben inanmadım pek ama 😁
Cevap sahibi9 güBende inanmadım sana 😄
Cevap sahibi9 güNeyse sonuç olarak meze ve yollusunuz ciddi düşünmüyoruz üzgünüm ☺️
- 9 gü
Bak hepsi olması için benimde öyle olmam lazımdı demekki hepsi değilmiş (:
Cevap sahibi9 güSen gizli öylelerdensin öyleyse 😁
Cevap sahibi9 güGizliden yapıyorsun yapıcağını demek ki ☺️
- 9 gü
Ya sabır ya gece gece uykumu açtın ya sinirlendirdin
Cevap sahibi9 güGenelleme yapan sensin Al işte bende genelliyorum nasıl iyi mi ☺️
- 9 gü
Abi saçmalama ya sen demekki öylesin kişi kendinden bilir işi mi 😃
Cevap sahibi9 güEvet yollu ve teşhirci olduğunuz için öyleyim ☺️sende masum temiz görünüp gizliden yapanlardansın dimi
- 9 gü
Burada kaç tane kızla konuşmuşsundur sende mesela bunlarıda sayıyomusun
Cevap sahibi9 güUcuz ve yollu olduğunuz için sayamadım 😄
- 9 gü
Döverim seni 😁
Cevap sahibi9 güEyşanlar bitmez şekil değiştirir bunu unutma ☺️
- 9 gü
Abi ya valla gidicem ya şimdi sizsiniz o ya
Cevap sahibi9 güUcuz ve basit kadınlarla kimse ciddi düşünmez bilgin olsun ☺️
- 9 gü
Doğru doğru öyle
- 9 gü
Ya tamam bana niye diyosun biliyorum bunları bizde erkeklerin basitini ve ucuzunu seçmeyiz zaten
- 9 gü
Sende gizli gizli yapanlardansın
- 9 gü
Yalancı seni kim bilir kimlerle
Cevap sahibi9 güO yüzden mi tekmeyi yiyince sağda solda ağlayıp erkekleri kötülüyorsunuz 😄
Cevap sahibi9 güBayağı seçicisiniz 😁
- 9 gü
Sizde öyle yapıyorsunuz
Cevap sahibi9 güTabi efendim
- 9 gü
Sizde öylesiniz ya bi evlenmeden rahat duramıyorsanız evlendikten sonra da öyle gerçi en iyisi bekarlık sultanlık
Cevap sahibi9 güBurada sana aşk acısı çekip erkeklere saldıran 50 tane kızların sorusunu atarım ☺️
- 9 gü
Benimle inatlaşma ya (;
- 9 gü
Bende sana atarım☺️
Cevap sahibi9 güÇoğu da sözde güvenip birşeyler yaşayıp sonra tekmeyi yiyen aklı beş karış havada teshirden keyif alan rahat kızlar 😄
- 9 gü
Seninle bi yüz yüze gelelim de dövim seni ben ya en iyisi☺️
Cevap sahibi9 güYüz yüze gelirsek sakıncalı şeyler yaşanabilir emin misin 😄
- 9 gü
Bak işte ya kim şeymiş 😁
Cevap sahibi9 güBilemem ne kadar sağlamsın karşı koyabilirsin bakmak lazım ☺️
- 9 gü
Yapmam evlenmeden bişey (;
Cevap sahibi9 güEski sevgililerimde hep öyle diyordu 😁
- 9 gü
Yüz yüze kavga edersek yaparsın belki bişeyler ama
Cevap sahibi9 güO işler genelde öyle olmaz ama ☺️
- 9 gü
Nasıl oluyormuş ben evlenmeden yapmam diyorum 😉
Cevap sahibi9 güBöyle diyen çok kız gördüm 😄 benim evde aldık hep soluğu
Cevap sahibi9 güSende benim evde alma soluğu😄
- 9 gü
Bak ya hani yapmıyordun nolduu
Cevap sahibi9 güSevgililerim dedim flörtlerimle bişey yapmıyorum demiştim
- 9 gü
Hayatta gelmem senin evine falan bi teklif et hastanede açarsın gözünü
Cevap sahibi9 güFlörtken bir şey yaşamam sevgililikte iş değişir ☺️
Cevap sahibi9 güNeyse
- 9 gü
Sevgililerinlede yapmazsın sende yeterince temiz olsaydın
Cevap sahibi9 güMesajlarda çok kendinden eminsin Emin ol yüz yüze öyle olmuyor 😄
Cevap sahibi9 güHz adem ile Havva bile yasaklı elmayı yemişken kimse o kadar masum değildir ☺️
- 9 gü
Ben sevgiliktede yaşamam üzgünüm sen temiz değilsin
- 9 gü
Olur olur emin ol yüz yüzede
Cevap sahibi9 güSen gizliden yapıyorsundur yapıcağını 😄
- 9 gü
Kadınlar içinde de bunu kendine hatırlat o zaman
- 9 gü
Yapmıyorum ben senin gibilerle muhattap olmuyorum ayrıca
Cevap sahibi9 güÇok üzüldüm ya tüh ☺️
Cevap sahibi9 güEminim anlattığın kadar iyisindir herkes öyle kötüye rastlamadım zaten 😄
- 9 gü
Sen basitlerle takıl kalitelilere ulaşamazsın zaten 😘
Cevap sahibi9 güHerkes lafta çok iyii kendini güzel pazarlıyor 🙃
Cevap sahibi9 güKaliteli ürün reklamını yapmaz kendini zaten belli eder ☺️sen fazla reklam yapıyorsun
- 9 gü
Yüz yüze değiliz diye demi bu klavye delikanlılığı (; biraz deliyimdir bence ssn emin misin benimle yüz yüze olursan
Cevap sahibi9 güKaliten tartışılır ✋🏻
Cevap sahibi9 güSen karşında kim olduğunu bilmeden fazla yüksek uçuyorsun sanki dikkat çakılma ☺️yüksekten çakılmak daha kötü olur
- 9 gü
Ben reklam yapmıyorum benden ürün satışı yok zaten 😁
- 9 gü
En kötü geri çekilirim (; bişey olmaz
- 9 gü
Böylede gidersin işte korktu kaçtı😂
Cevap sahibi9 güYok zaman kaybı olduğun için cevap yazmayı bırakıyorum Arada fark var☺️
- 9 gü
Kaşınma zaman kaybı sensin😁
Gizli Üye(36-45)10 güFb ideal
00 YorumlaTabiki olur
00 YorumlaAdı üstünde flört
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım