Seks yaptığın insanla evlenmek istemek çok mu garip?

Ben cinselliği özel bir şey olarak görüyorum. Çünkü hiç kimseyi koynuma almadım. Beni yetişkinken hiç kimse çıplak görmedi. Doktor bile anadan doğma görmedi annem dışında. Şimdi hal böyleyken sevgililikte sekse mesafeli durmak ve evleneceğin kesin olmadığı için yapmamak ve yaparsam da o kişiyle evlenmeyi düşünmem çok mu garip? Yapmam deyince ten uyumu zart zurt diyorlar. Bu ten uyumu evlenince mi bozuluyor? Bu sitede bir sürü kadın erkek var. Hiçbirisi evlenmeden önce ilk seks yaptıkları insanlarla evlenmemişler. Kadınlar evlendiyse de ilk seks yaptığı adamla ilk diye evleniyorlar ama 2.-3. kişi olunca seks yapılan kişi evlenilmiyor. Erkekler de ilk seks yaptıkları kadınlarla evlenmiyorlar. E iyi de sen ilişki yaşadığın, seks yaptığın kadınla/adamla evlenmeyeceksin de kiminle evleneceksin? Bu son lafımı seks yaptık diye evlenmek zorunda değiliz diyen tayfaya diyorum. E bunu diyen de çok var o zaman evlenip evlenmeyeceğin kesin değilse seninle neden seks yapayım? Mahremimi özelimi paylaşayayım öyle değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
O şirket topolojisinden çocuğun oluyor. Hastalıkta sağlıkta yoksullukta fakirlikte birbirinizin yanında oluyorsunuz. Sevgilin ise seni silkmek istemediği zaman defolup gidiyor. Zor zamanında yanında olayım, hayat boyu birlikte olalım birlikte yaşlanalım evlat sahibi olalım yok. Bu ikisi arasındaki farkı anlamamazlıktan gelmenizi sizin kevvvaşe olmanıza bağlıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben dindar değilim. Sevgililikte seks yapmaya mesafeli durma sebebim din değil. Bir sürü özel anıları, anları hayatımdan defolup gidebilecek bir herifle yaşamamak. Ayrıca dindar dediğin insanlar birçok şeyi günah olmasına rağmen yaşıyorlar. Bir şeyi günah yasak olarak görmek onu daha kışkırtıcı yapar insan için ben öyle görmüyorum. Ben sorumda dine yer verdim mi de bana dindar diyorsunuz? Sevgililik sadece anlık zevk için yapılan bir birliktelik geleceği hayatı paylaşmak yok.
Seks yaptığın insanla evlenmek istemek çok mu garip?