Bakire olmayan kızlar neden evleniyorsunuz? Bekaretinizi verdiğiniz erkekle evlenseniz olmuyor mu?

Ben 27 yaşıma geldim daha seks yapmadım yani bu aile terbiyesinden geliyor ki eline fırsatta geçti. Kızın biri 19 kişiyle yatmış şimdi evleniyor evleneceği erkek, kızın bakire olmadığını biliyor ama kaç erkekle yattığını bilmiyor. Bana bekaret konusunda yalan söyleyecek kadın beni kandırıp benimle evlenirde bende sonradan öğrenirsem o mezara girer bende hapse.
Güncellemeler
+1 yıl
Örümcek beyinliler diyip hakaret etmek istemezdim ama anlayamamışsınız. Madem seks yapıyorsunuz yaptığınız kişiyle evlenin, başka birisiyle evleneceğinizde de baştan söyleyin. Demek istediğim evlenirken söylemeyipte aradan 3 4 yıl geçip pişmanlık duyduktan sonra söylenmesi durumunda o erkeğin belkide 3 4 yılını heba etmişsiniz demektir. Şahsen ben böyle bir şeyi hazmedemem. Madem evlenmeden önce seks yapıyorsunuz sonuçlarına katlanın. 19 kişiyle seks yaptım ben derse kadın iyi şeyler olmaz
Bakire olmayan kızlar neden evleniyorsunuz? Bekaretinizi verdiğiniz erkekle evlenseniz olmuyor mu?