Her şeyi 50/50 ödemek isteyen sevgili ile devam eder misiniz ve üstüne cinsellik de istiyor
29 gü
Eski nesillerde pek yok ama yeni nesillerde daha çok var çevremdede görüyorum. Avrupadan geldi sanırım bu. Avrupada genelde böyle çünkü sevgili hatta eş bile olsa yarı yarıya veya kendi tükettiklerini ödüyorlar. Birey bakış açısı. Devam edip etmeme beklentiye bağlıdır. Ataerkil görmek iistiyorum diyen için bu pek uygun değil çünkü dişiliği hissettiremez.
Bunun dışında ciddi düşünülmeyen ilişkilerde tercih edilebilir. Basitçe cinsellik için iki tarafında bunun bildiği bir ilişki türünde sorun yoktur herkes kendi harcamasını öder.
fifty fifty derler buna, karşılıklı duygusal verilerde fifty fifty iyidir bir tarafın fazla özveride olması terazi dengesini bozar…”ödeme, yönlendirme, cinsellik”, konularında erkek baskın olmalı tabii bazı durumlarda kadına bu kontrolü fantezisel olarak vermeli bu saydıklarım yoksa evet gördüğümüz üzere senin gibi soru soran kadınlar çıkar ortaya. Yanlış bir şeylerin olduğunu hissetmek..
Cevap
51Cevap
Sürt bırak hemde çamaşırlı
Noldu derse 50/50 dersin ;)
Ya yarı yarıya olur gerekirse ama erkeksin neyin hesabını yapıyorsun ki
teşekkür @Kırmızıkoltuk
Ben ne alaka ya?
@Kırmızıkoltuk yorumu bepenmişsin
Nasıl 50 /50 ödeyen neyde ödüyor
Hem hesap muhabbeti yapıp, hem de cinsel beklentiyi birşeylere bağlamak bu ilişki değil resmen çıkarcılık.
Komple sıkıntı var ilişkinizde.
Kanka biliyorsun ki erkekler bazen kızlarla sırf cinsellik için sevgili olurlar yararlanirlar ve ortada bırakırlar bende acaba bizim ilişkidede buna şans var mı acaba tek istedi yararlanmak mı diye sordum
Benim ilişkidede mı? Demin boyle demiyordun?
6 aydir beraberiz bana hic hediye almadı aklına gelir diye 2 kere ben aldım ve yine almadı hic çaba gostermiyor
Anladım
Bu hediye olayina ne diyeceksin
Aynen
Peki shsjsj
Hayır tabiki öyle bir erkekse -ki erkek olduğuna bile şüpheliyim- koşarak uzaklas
Cinsellik için değil ama ben zaten genelde hesabı öderim asla yanımdaki bayana odetmem sevmiyorum öyle
Açık açık mı istiyor cinsellik? Hesap konusuda her zaman olmamalı ara ara olsa neyse malum öğrencilikte olmayabilir
kötü niyetli olanlara kuzu gibisiniz
iyi olanlara şeytan
Bu kötü niyetli mi oluyor
Bugün bunu yapan. Yarın naler yapar
Daha açık konuşur musun?
Cinsellik için biriyle olmam bir kadın için
Etmemelisin çıkar peşinde bence istediğini alınca bırakır seni
Ben herşeyin 100/100 ünü öderim ama cinsellik beklerim 😀
Cinsellik verdiğin zaman oranlar değişir : )
Yok anasının nikahı ödeme sakin birak edesin bunu omu dedi
Eskiden erkek üstlenirdi masrafları. Şimdilerde eşitlik ayağına ekonomi yapılır olmuş sanki.
Cinsellikte de zevk olarak kadın %80 erkek %50 zevk alıyor. Cinsellik sunduğunuz vajina bi nimet değil. Sunarken daha çok zevk alan ve karlı çıkan sizsiniz
Bi kere para konusunu cinselliğe bağlayışın iğrenç. Hayat kadını da aynısını yapıyor. Özünde bu düşünce yatıyor olabilir. Kendini iyi bi sorguya çek
Vay yüzsüz üste para vermesi gerekirken hemen ayrıl herşeyi ödeyen erkek bul ona ver
Devir ekonomi devri de demek ki tam anlamıyla ciddi bir şey yaşanmamış ondan olsa gerek
Nasil ciddi bir sey
Ilk başlarda o ödüyordu sevgili olduk ve 50/50 istemeye basladi
Evet
Işsiz universite ogrencisiyiz ikimizde
Bir erkek yanındaki kadından para almamalı, bütçrsine göre gezebilir ama para alınmaz kadından (talebeler konu dışı tabiiki)
Talebler derken
Saka mi yapıyorsun böyle birisiyle yatilir mi erkek böyle mi olur elini cebine mi attırır
Verme kızım arkandayım ben senin erkekler milleti değil mi bunlar hak edene
O ne Laaa. Hesabı ya ben öderim ya da hiç ödemem. Alman usulü hesap mı ödenir
Aynen
Alman usulü takılan dan uzak dur. Kalabalık arkadaş ortamında hesapların dağılması normal ama senin ki değil 😎👍
50/50 ödemek nedir ya var mı hala böyle mallar?
Hediye bile almamasi onu direk sevmiyo yapiyo sal gitsin
ooooo soruya bak. adam etınden sutunde yununden faydalnanıyor resmen.
Çok saçma sapan şeyler nerde eski sevgililer
Eskiden de aynıydı sanki..
Hep o öderse kabul edecek misin
Öyle gibi sormuş 😂
Erkek bonkorrrr olmalı cömert olmalı yaaa
Hesabı erkek öder gerisi sizin tercihiniz.
Boş ver bırak uzaklaş
Zaman kaybetmeden hemen ayrılın
Hâlâ bekliyor olsam hiç ödemem
etmemelisin, o da etmemeli
Bu ilişkide zararlı mı çıktığını düşünüyorsun 😅
Hayır tabikide bildiğin seni yemliyo
Sana karşı bir aşkı veya sevgisi yok
Bunu söyleyen adamla evli kalamazsın zaten
:D ondan olmaz şimdiden söyleyeyim
koklatmam bile ben olsam hahaha
Olmaz, olmaz, olmaz...
Sana uymuyorsa ayrıl.