Aramızda Halletik ❤️
Sevdiğim kişiyle cinsel beraberlik yaşamalı mıyım?
Aramızda Halletik ❤️
Uzun bir ilişkiniz var , cinsel deneyim yaşamamanıza saygı göstermesi gerekir. Ama bu durum mesajlarına yanıt vermemeniz anlamına gelmez. İllaki cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz. Seviyorsa zaten size saygı gösterir. Bize çok güzel soru ile açıklamışssın. Aynen söyle kendisine.
Evet daha önce birlikteliğim olmadı bunu biliyor ve evlenmeden olmaz da demiyorum ama eğitim hayatım devam ediyor şu an için düşünmüyorum direkt söyleyeceğim mesaj ile söylemem doğru olmaz diye düşünüyorum ama cesaretimi toplayıp arayamiyorum
Soru başlığı çok yanlış olmuş. Yaşamalı mıyım diye bize sorma çünkü zaten hazır değilim diyerek kendine cevabı vermişsin. Hazır değilsen asla birlikte olma. Önemli olan senin ne hissettiğin ne düşündüğün. Senin kesin kararın şu an için cinsellik yaşamamaksa kendini hazır hissetmediğini ama onu çok sevdiğini hazır hissettiğinde bunu söylemekten çekinmeyeceğini (çekinme de) söyle. Seninle sevişmek istemesini garip karşılama çünkü garip değil senin de istememen garip değil. Sevdiği kişi ile birlikte olmak istiyor gibi ondan kaçma sadece hissettiklerini anlat. Zaten bir kaç şey yaşamışsınız senin için diğer şeyler sorun değilse başka yöntemlerle de tatmin edebilirsin kendisini. Ama ona güvendiğini, sevdiğini hissettir ve söyle.
Tam olarak beni anlamışsınız 🙏 yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten aradim , konuştuk hatta makarasıni yaptık.😂onu çok sevdiğim için yanlış anlayacağını düşündüm kırmaktan korktum ❤️ Neyseki halletik
Çok sevindim umarım çok çok mutlu olursunuz 🌸♥️
Sevgilini deliler gibi sevsen sonsuz güvensen bile yapmak zorunda değilsn. Zaten oda sana değer veriyorsa anlayış gösterir ve bekler. İlk birliktelik cok iyi düşünülerek yaşanmalı ilerde pişman olmayacağından emin olmalısın belliki sen emin değilsin ilk birlikteliği kötü hatırlamamak için yapmamalısın çünkü hepsi unutulsada ilki unutulmaz
İkiniz de kültürlü insanlarsanız ki öylesinizdir bence, onunla da samimiyetin varsa bir gün al karşına ciddi bir şekilde, cinsel ilişkiye girmeye kendini hazır hissetmediğini bu yüzden soğuk davrandığını ve cinsel ilişkiyi daha ileriki yaşlarda yaşamak istediğini söyle işte kendince nedenlerini falan anlat. O da anlayışlı ve düzgün biriyse zaten anlayışla karşılayacaktır.
Teşekkürler görüşünüz için halletik ve dediğiniz gibi oldu gözümde büyütmüşüm🙏
Rica ederim ne demek. Tam anlayamadım kusura bakmayın da, yani benim de dediğim gibi o kişiyle bu sorununuzu konuşarak mı halletiniz acaba?
Evet Dün önce aradım daha sonra buluşmak istedi ve kaldığımız yerden devam ettik hatta makarasıni dahi yaptık 😂🙏 Gözümde neden bu kadar büyüttüm bilmiyorum 🥺
Kaldığımız yerden devam ettik derken herhalde normal sohbetinizin kaldığı yerden devam ettiğini söylemek istediniz sanırım (mazur görün bazen anlamam kıtlaşıyor da). Yani işte büyütülecek bir şey yok da belki toplumsal olaylardan dolayı korkular belki güven eksikliği bilinmez, insanlar bu tarz şeylerden korkabiliyor. Halbuki medeni insanlar her şeyi konuşarak çözüme kavuşturabilirler ve kavuşturmalıdırlar da. Sizin adınıza sevindim, umarım hep mutlu olursunuz :)
Teşekkür ederim evet ilişkimiz anlamında söyledim 😂 umarım sizde mutsuz gençten mutlu gence bürünürsünüz 🙏 Göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı sağ olun
Rica ederim ne demek, normal ilişkinizin kaldığı yerden sağlıklı bir şekilde devam etmesi çok güzel bir şey :) Ben mutsuz geldim mutsuz gidiyorum ve mutsuz gideceğim gibi görünüyor ama güzel dilekleriniz için çok teşekkürler :)
eig için teşekkür ederim :)
Cevap
34Cevap
Selamm, tatliiim. 🍒 Hazır değilsen , bekleyecek. Nokta. Ki seni gercekten seviyorsa % bi milyon anlayısla karsılayacaktır bence. Ona bu durumu sadece o istediği için kabul edersen soğuyabileceğini, zevk alamayacağını anlat. Kendini hazır hissettiğinde yaşamak istediğini söyle. Çünkü ısrar ettiği için kabul edersen bu sende travmatik bir durum olarak kalabilir. Bu konuda çok keskin konuşamamışsın ki demek ki açık kapı görüyor ve haliyle şansını deniyor. Yani hormonları var, gayet doğal. Ama bunun önüne geçilebilmesi için bir daha sana böyle bir teklifle gelmemesi gerektiğini, huzursuz hissettiğini ve ilişkinizi zedelediğini anlatmaya çalış. Bu kadar hassa bir konuda düşünceli davranması gerekir. Davranamazsa zaten birbirinizle pek uyumlu değilsiniz demektir, ilişkinizi gözden geçirirsiniz o zaman da. kendine iyi bakk, hoscakal tatlim 🦋
Merhaba, istemediğin birşeyi elbette ki yaşamak zorunda değilsin,, kendi değerlerin ve kararların olduğunu, ozellikle bu konuda sana saygı duyması gerektiğini anlatmalisin ona, kolay değil 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsun, bu kadar emek verilmiş olan bir ilişki rızasız yaşanan bir cinsellik nedeniyle çöp olmamalı, ama sana bu konuda saygı duymayıp, ille olacak zihniyetiyle yaklaşırsada artık bitmiş demektir ilişkiniz
çocuk gider demedi deme. hayır cümleyi tam okuyan çoğu kız yuh dicektir senden dolayı kusura bakma mesele cinsellik değil sadece zorunda değilsinde sonra ilerde yeterli performans alamayıncada çocuga bunama bunu tecrübe erkeğe şart.
Merak etmeyin halletik. Bizim ilişkimiz cinsellikten ibaret olmadi 🙏 Seven gitmez giderse sevmemiştir yapacak bir şey yok Ama hayatıma en doğru kişiyi aldığımdan eminim görüşünüz için saolun
Ne kadar ileri gittiniz ki? ve aranızda nasıl hallettiniz? Bana göre bekaret 2 bacak arasından oluşmuyor. Yani, herşeyi yaşayıp 2 bacak arası korunuyorsa bu bekaret değildir. Bence birşeyler yaşanıyorsa tam yaşanmalı, ya da hiç yaşanmamalı..
Bence onunla bu durumu konuşmalısın.. muhtemelen anlayış gösterecektir.. Böyle cevapsız bırakırsan o farklı düşüncelere yönelebilir ve ilişkiniz zedelenir..
Bu bir zorunluluk değil ama 30 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüyorsan ki bu gayet mantıklı. Neden cinsellik yaşamıyorsun onu anlayamadım.
Şu an için düşünmüyorum bir sebebi olmak zorunda değil . Ve evlenmeden önce de cinsel ilişki yaşayabilirim ama benim için uygun zaman değil
Peki sen bilirsin , o zaman açıkça söyle o dabos yere vakit kaybetmesin yoluna baksın.
Nasil
Tek taraflı hazırlık yetmez iki tarafında hazır olması lazım ki karşılıklı alınan zevk yükselsin. Bunu ona bu şekilde anlat
Tabiki evet. Ten uyumunu görmen lazım. Evlendikten sonraki bir uyumsuzluk sorunu daha da büyük hale getirir.
Hazır değilim.
Ne az ne fazla gitmek kalmak ona kalmış. Üsteliyor ise ilişkiyi gözden geçirirsin. Sorun çözülmüş gerçi.
aynen böyle bize açıkladığın gibi açıklayabilirsin bence :)
Öyle yapacağım büyük ihtimalle:/peki siz ne düşünürdünüz böyle bir tepkiye karşilaşsaydiniz?
Ben evlenmeden önce de cinsel ilişki yaşayabilirim ama uygun zaman değil benim için. En iyisi en net şekilde açıklamak. Ona çok değer veriyorum ve üzmek istemiyorum. Ama korktuğum Bir şey var başkasıyla ilişki yaşama ihtimali tek gecelik gibi ki bunu öğrenirsem direkt ayrılırım 5 yıl ilişki hatri dahi kalmaz
Yasamak isteyip istemedigini sorgua kendine uyani yap
Bir yerde buluş ve söyle daha anlayışlı davranma ihtimali artar
Sevdiğin kişiyi bırakırsan birdaha bulamazsın. seks hava civa sen ne istediğini bilmiyorsun ya da özgürlük ten vazgeçemiyor sun
Onu seviyorsun ve kaybetmekte ıstemiyirsun doğru mu?
burda bize açıkladığın gibi tane tane ve tüm samimiyetinle
direkt konuş bunu yapamayacagını söyle kesin bir dille
Acik acik soylersin aynen bize yazdigin gibi ayni dille
Sen hazır hissetmiyorsan onun talep etme hakkı yok hazır değilim de yeter
Açık açık söyle hayatının yanlışını yapıpda burda soru sormak zorunda kalma bence
Buraya yazdığınız şekilde net olabilirsiniz.
Siz böyle bir tepkiyle karşilaşsaniz ne yapardınız? bana güvenmiyor musun , sorusunu sorar diye korkuyorum:/
bunca zamandır cinsel birliktelik olmadan geldi iseniz bundan sonra da pek ala devam edebilir.
Evet ama yaş olarak da küçüktük . yani cinsellik arzusu olup başkasıyla beraber olursa ilişkimi bitiririm ://
Aynen böyle anlat ona.
Teşekkürler halletik 🙏❤️
Al karşına ve ona dürüst bi şekilde anlat derim
Evet zaten anlayacağından şüphem yoktu Sadece onu kırmak istemiyordum ama dediğim gibi halletik hiçbir sorun yok 🙏
Yapma istemiyosun ve pişman olacagni dusunuyorsan
Kendimi hazir hissetmiyorum de ve ileride yasanacak ise ileride olsun de istemedigin bir seyi yapma
İlişkiye girmek zorunda değilsin
Hayır asla yanlış hata yapma
Fazla takılma yim bu kadar
Bekaretini veremeyeceğini söyle.
Adamın ihtiyacını karşıla
Yaşayacaksın davet koyduğumun
Yasa bence cok zevkli
Bu kendine ve kuşuna sor bence 😉
tamam sende direk seks yapma yakınlaş yeter
Açıkça konusabilmelisin bu senin kararın
hayır değilsin
Nikahtan sonra...